夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:樓主你單野同我好似,我上年岩岩發現有小三

原帖由 sibylyau 於 13-06-28 發表
樓主你單野同我好似,我上年岩岩發現有小三無耐至知自已懷孕。我個時有諗過落左bb佢離婚!最後我決定同c6攤 ...
跟住點呀?

大宅

ys530 發表於 13-6-27 23:59
我而家都係困局中,剛生完,個仔上星期先滿月,就係滿月前幾日,我係C6 whatsapp睇到情慾短訊,即晚爆左佢 ...
原來咁多人都係咁唉~~~~

我決定放過自己,離婚

Yanamami  離婚不是絕路,是新生。把愛都留給孩子吧。加油!  發表於 13-6-28 08:16

大宅

畀面勳章

呢段婚姻凍過水,我係男既都覺得你C6冇責任感

而且有一次就有第二次,第三次,第四次,無數次,你始終難以忍受的

大宅

回覆:發現了,點算好?!(懷孕中……)

我bb而家六個月啦!平安出世!
我老公都轉埋電話無再搵個賤女人。
樓主你要加油!呢到好多人同你打氣。
同時我建議你要同99講呢單野,佢一定會幫你。
我當然有搵99幫手,因為我當時好怕自己情緒咁差會影響陀bb, 好需要有一個人係身邊幫我支持我。老實說,我一向同99關係吾算好,但我99知呢單野立即來幫我。我都好感激佢。 但係我吾建議你驚動自己屋企人先,因為屋企人未必係最能夠幫你既人。記住,每個行動說話要冷靜諗過至好講同做,必要時係老公面前喊同扮肚痛。知無。對付呢d爛小三,要收集多d小三資料,如乜名,電話號碼,係邊到做野,公司電話地址。

大宅

引用:死心吧~~無一個開心既媽媽,又點會有開心既

原帖由 Yanamami 於 13-06-27 發表
死心吧~~

無一個開心既媽媽,又點會有開心既小朋友呢。唔好為怕變成單親而夾硬一齊。如果你同自己父母關係 ...
你講d嘢好中呀!

大宅

其實我覺得比自己身邊最愛最信任嘅人背叛過,真係一次都嫌多!仲要你大緊肚又有一個幾歲細路,佢唔係人黎架!如果我係你,一定唔會比佢去旅行,你已有証據,問佢想點,如佢堅持要去,甘你一於學其他JM甘講,走左咪冼旨意返呢個家!呢個人個心已飛走左,留喺度仲有咩意思!但如果佢唔去又肯答應改而你感覺到佢改嘅,先再諗點對付佢啦!

大宅

佢而家一心唸住同小三去旅行,就算而家同佢講咩俾機會佢番轉頭佢都聽唔入耳,你一定要俾佢知佢如果一定要去呢個旅行,頭家就會散,你唔迫佢佢只會食住你,如果佢死要去,咁唯有去扮撞到,有晒證據然後離婚

珊瑚宮

衰格

民房

引用:其實,會唔會個第三者根本唔知你老公已婚?

原帖由 jump.jump 於 13-06-27 發表
其實,會唔會個第三者根本唔知你老公已婚?大把男人兩頭呃的,你試下搵下料先,可能可以一下就埋你老公單 ...

個女係佢公司同事,全公司都知我C6結左婚生左個BB…

民房

回覆:Queeniebaby 的帖子

Queeniebaby 你都要加油!!我而家盡力去控制自己既情緒,盡量唔會係bb面前cry, 佢地會知道你唔開心,我驚會影嚮bb成長。

Yanamami  小孩會知媽不開心,就算你不在他面前哭。肚內BB更會受你情緒影響。  發表於 13-6-28 09:07

公爵府

引用:回覆+DoubleJmama+的帖子我地係有工作的人,

原帖由 SUSANNA 於 13-06-27 發表
回覆 DoubleJmama 的帖子

我地係有工作的人, 即有固定收入, 我會當日到酒店等佢, 睇佢仲點樣逃避, 如果個 ...
如果要做多咁去搶返個老公,

為乜呢!?

如果小三眼神、言語傷害樓主,樓主激動起來,也不好lor!

大宅

DoubleJmama 發表於 13-6-28 08:59
Queeniebaby 你都要加油!!我而家盡力去控制自己既情緒,盡量唔會係bb面前cry, 佢地會知道你唔開心,我驚 ...
多謝!!!!
傻女,一定要振作; 你係小朋友既榜樣
人一定遇到困難,你點樣面對,小朋友都會一樣.....

加油!!!!!!!!!

大宅

ys530 發表於 13-6-27 23:59
我而家都係困局中,剛生完,個仔上星期先滿月,就係滿月前幾日,我係C6 whatsapp睇到情慾短訊,即晚爆左佢 ...
咁你打算點?

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

DoubleJmama 發表於 13-6-28 08:51
個女係佢公司同事,全公司都知佢結左婚生左個女…
係同事, 有老公有女易搞啦..
警告個女好收手, 唔係話比佢老公知, 到時佢走得仲難睇.
如果佢知驚, 應該會知點做~

男爵府

BK Milk勳章

引用:叫齊男家家人去hotel+!!!!!

原帖由 sandy11223344 於 13-06-27 發表
叫齊男家家人去hotel !!!!!

不過之後可能無得番轉頭,男人最要面,所以你要諗清楚呀

gracechanbb  X2  發表於 13-6-28 23:04
又放假!!!

大宅

请振作!

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

樓主, 你同你C6平時感情如何? 係咪佢都好愛你, 只係一時胡塗? 攤牌前睇下自已有幾多酬碼係手先, 贏面大嘅, 就踢爆, 贏面唔太嘅就要小心行事, 免得2失呀, 最緊要小心身體

Yanamami  ?個心都唔喺度,要個人做乜呢?  發表於 13-6-28 14:59
Yanamami  喺咪贏面唔太嘅就要死忍?禁就一世?贏既意思喺贏個佬番黎[/col  發表於 13-6-28 14:58
每日望住佢哋就充滿力量啦!

子爵府

回覆:Queeniebaby 的帖子

必須告訴他你知道了,不要再用公司作藉口,要證明是否很容易,但會影響他在公司的形像.你要他誠實應對,不用再騙了,如果為孩子著想就不應一再把婚姻破壞,你疲倦了,也心死了.他如果仍堅持沒有,仍堅持出去,那可以叫他馬上離開,你不要一個不愛自己的男人,孩子也不需不負責任的爸爸.

mc <()>

大宅

mc 發表於 13-6-28 13:25
必須告訴他你知道了,不要再用公司作藉口,要證明是否很容易,但會影響他在公司的形像.你要他誠實應對,不用再 ...
我當時知左,係我坐月第9日佢覺得我承受唔到.....佢SEND左MSG同個女人講分開
但還有很多支節,唔知點同大家講

我只係覺得呢個人既價值觀好恐怖,我想要既伴侶唔係咁的

首頁

尾頁

跳至