夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 我好辛苦,好辛苦

我都覺得係你老公講大話~~~~
佢想享齊人之褔掛....
佢可能左右兩頭暪呀..

洋房

清醒D呀,咁都信....咁大個男人咁容易比人恐嚇到,咁未去報警囉,佢跟本想享齊人之福

翡翠宮

你驚個女人對你老公不利呀 佢自討苦吃唔抵可憐啦 人玩女人佢玩女人, 唔起清人地個底先黎玩唔係抵死咩 你驚佢驚都唔知你地驚咩講到尾都係怕個女人會攪事啫 香港有皇法架 為左你老公人地要攪咁多野值唔值呀 ?-( 你估你老公真係咁吃香人地無左佢唔得咩 ?-( ?-(

男爵府

講真一個男人要甩一個女人一定有佢的方法 , 問題係佢想唔想咁做又或者而家試緊你的底線。

大宅

我個姑爺咪又係甘, 係台灣有個女人, 初初對住姑奶都有D悔意時夠話分手啦, 整整下又咪係大支野想享齊人之福, 而家只要我姑奶一提叫佢分手, 重發返我姑奶脾4, 你話有無搞錯呀?

唉~~~~~鬼叫我姑奶無做野咩,又有2個囡, 所以比人食住左~~

如果比我,我死都帶埋2個囡離婚, 因我始爺一個月有8萬蚊人工, 咪叫佢比瞻養費跟住層樓歸自己同D囡, 有本事叫佢係台灣長住, 以後唔好返來~~~我唔係希望佢地妻離子散, 但如果佢一D悔意都無, 你話點忍? 大家點睇?
明日之<猩> - 卓彥

民房

你老公好明顯講故啦. 不過你要痲醉自己去相信呢個係事
實.....去相信佢?????正所為當局者迷....
旁邊

大宅

好媽媽勳章

我唔信你老公講既野,一個男人出得去玩...
有老婆又有情婦,而個情婦又唔介意...講個大話有幾難姐..
你老公攏到明食住你..
搵咁多大話..
男人老狗話俾人威脅....講都俾人笑啦!!

2年咁短既時間已經睇到你老公係咩人...
趁未有小朋友,早走早著啦 :tongue:
我諗呢度10個媽咪有9個都唔會信你老公講既野..
其實真係冇野煩架...你老公係都要同個女人一齊,你咪益佢囉..男人出得黎玩,唔會只係一次半次...
上網媾女媾個大陸女有冇攪錯,香港大把女啦...
可能你老公唔想上身,咪返大陸玩囉...

你醒下啦....
你老公講大話講到咁...冇得救架啦!!
你都勁架啦,咁都可以忍..
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

複式洋房

咪係!你老公勁到咁形到咁....有個女人威脅佢,迫你老公上大陸ML 5天。聽落都夠刺激啦!

咁睇怕你都要被律師威脅辦手續喇!

大陸生活指數又低,個個香港男人上到去可以扮闊佬嗎!而且上大陸溝女,又冇咁易比熟人撞見。何樂而不為呢?

男爵府

無花果又講得啱喎, 睇"泥"...呀925 的分析能力咁差, 婆婆媽媽咁, 你老公都忍佐你兩年啦...唔啱就不如讓路啦..或者無佐呢個,有下一個更好的會出現呢..! 想咩野吖...攞"泥"煩嘅...

可能緣盡呢....係咪...? 舊的唔走, 新的點來呢...

男爵府

重有, 呀925, 你要否幫你老公...呀唔係...應該話你要否幫嗰個女人嘅老公還錢比銀行呢? 要的話, 就一定一定要斬欖喇..
咪傻呀...

複式洋房

iloveyoub4
這件事顯而易見,得2個原因﹕
1. 她不敢接受現實,面對真相,寧願自欺欺人,庸人自擾 !
2. 她名副其實是﹕純豬 ! 而且是最蠢的 純豬 !

鈍豬 ! 鈍豬! 鈍豬!
清醒未啊 !?

子爵府

好媽媽勳章

其實所有都係你老公講...係真係假只有你老公最清楚...如果你真係覺得好辛苦...一係你離開...一係同個女人講清楚...一係繼續一夫兩妻...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

點解都係d c6搞鬼.

洋房

我真係覺得: 冇仔女的不愉快婚姻, 離佐佢啦, 大家冇負擔, 冇拖冇欠, 唔使內咎, 一紙婚書, 唔應該換來不平等待遇!

走吧!走吧!
.......長大
(張艾嘉)

子爵府

鈍豬就連你姑奶都唔信啦!!唔係點敢叫你改電話搬屋o者, 得你一個信有咩感覺??

首頁

尾頁

跳至