自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:我是果果 的帖子

生完老唔老其實關你生活習慣同飲食習慣事姐!我生完個女4個月,9成9人都話我靚過未生前,呢個世界真係無醜既女人架!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:生完個仔老左好多

滿頭白髮、皮膚鬆弛、肥肉超嚟超多,肚腩大過胸,最慘係膝關節退化,已經踎唔到

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

引用:我都係!生完又肥又殘咗,皮膚又乾,啲紋又

原帖由 siuyee1234 於 13-07-29 發表
我都係!生完又肥又殘咗,皮膚又乾,啲紋又深,仲多咗好多白頭髮

未生前個個話我俾實際年龄後生· ...
M2

如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

歲月摧殘

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

個鬆弛肚+白髮

男爵府

生B前,一星期做三日運動,護膚品求其;生B後,都keep 返一星期一日運動减肥,我死都要著返以前d衫,同會買貴護膚品用,日日出門前用防曬

伯爵府

會唔會係補得唔夠?有無好好坐月?
優悠在澳洲

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:自己一向唔捨得花太多錢買護膚品果d,+一年

原帖由 我是果果 於 13-07-29 發表
自己一向唔捨得花太多錢買護膚品果d, 一年多前生左個寶寶,發現,皮膚乾左又有紋,d班又出晒黎,胸都變埋形 ...
真係一夜變老

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個樣好疲倦

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

到, 但…………都係值得嘅

還有8磅未減到

珍珠宮

我後生左

水晶宮

引用:生完老唔老其實關你生活習慣同飲食習慣事姐

原帖由 kwan_tomato 於 13-07-30 發表
生完老唔老其實關你生活習慣同飲食習慣事姐!我生完個女4個月,9成9人都話我靚過未生前,呢個世界真係無醜 ...
陀囡係靚啲,我都係生囡大肚時皮膚超靚毛孔細緻護膚品都唔使用,又冇水腫身形好靚只係比名模蔣怡肥少少。不過我非常認同生B後老唔老係視乎自己有冇keep,同埋大肚時唔好暴肥,暴肥後就算產後修到身,條頸面都泡哂鬆哂,睇阿靚靚就知。女人過三十,肥左係易顯老D,十零廿歲肥肥地係可愛,年紀大左肥好易師奶樣。

水晶宮

引用:生B前,一星期做三日運動,護膚品求其;生B

原帖由 Fat_BBB 於 13-07-30 發表
生B前,一星期做三日運動,護膚品求其;生B後,都keep 返一星期一日運動减肥,我死都要著返以前d衫,同會買 ...
“ 我死都要著返以前d衫……“講得好呢個係最大keep fit動力!我著開s碼唔俾自己著m碼!keep唔到就唔俾自己買新衫,係我嘅絕招!即時走去做運動,家務如抹地抹窗都爭住做!

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

mama01 發表於 13-7-29 23:55
生完第一個都仲得,第二個就勁殘

唔好嚇我呀, 幾個月後第二個就出世啦, 不過我應該keep到嘅, 始終份工要見客, 點都要keep下嘅
每日望住佢哋就充滿力量啦!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:自己一向唔捨得花太多錢買護膚品果d,+一年

原帖由 我是果果 於 13-07-29 發表
自己一向唔捨得花太多錢買護膚品果d, 一年多前生左個寶寶,發現,皮膚乾左又有紋,d班又出晒黎,胸都變埋形 ...
又肥又老〜

simple is the best~

男爵府

殘左, 乾左, 老左!!

男爵府

回覆:我是果果 的帖子

變左呀姑

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

多咗pat豬腩肉

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

我啲c9味出晒黎

男爵府

引用:Quote:mama01+發表於+13-7-29+23:55+生完第

原帖由 vickymok717 於 13-07-30 發表
唔好嚇我呀, 幾個月後第二個就出世啦, 不過我應該keep到嘅, 始終份工要見客, 點都要keep下嘅 ...
加油!祝你越來越靚

首頁

尾頁

跳至