自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+JoanC+於+13-09-28+發表有啲

原帖由 aubmaki 於 13-09-28 發表
係啦〜〜我放盤中〜10個有8個aa唔做足功課先帶客上來
連我層樓對面係咩,方向,呎數幾多房都講錯〜〜:ange ...
唔係呀嘛,係咪原裝佢會清楚過你?咁都拗?

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+aubmaki+於+13-09-28+發表係

原帖由 JoanC 於 13-09-28 發表
唔係呀嘛,係咪原裝佢會清楚過你?咁都拗?
係wo〜〜激到我暈

男爵府

引用:Quote:Winky889+發表於+13-9-28+14:08+買樓

原帖由 someone123 於 13-09-28 發表
佢點講呀?
我問佢門口貼果間價錢仲有冇其他盤,佢即刻黑面語氣好差話有就有,不過唔係你要的價錢囉,貴幾十萬喎,要平就得呢間,好快啲,遲啲冇你啱的價錢喇。好睇唔起人咁

男爵府

Winky889 發表於 13-9-28 21:19
我問佢門口貼果間價錢仲有冇其他盤,佢即刻黑面語氣好差話有就有,不過唔係你要的價錢囉,貴幾十萬喎,要平 ...
咁衰架,睇唔起個架唔好貼出來囉:;pppp:

水晶宮

引用:我都試過一次唔愉快的經驗....第一次睇樓,+

原帖由 bonnyye 於 13-09-28 發表
我都試過一次唔愉快的經驗....

第一次睇樓, 睇左兩間之後叫我快D諗, 快D考慮, 幾多點前要覆佢要邊間...下. ...
想連力都唔出有錢賺?不如索性去打劫啦

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

回覆:好僧啲地產sales

我都好憎佢地。見你睇就係咁叫你買,好似唔洗錢咁,仲問你要邊個同你留。你估買棵菜咩。仲講埋d歪理,係咁踩你住緊層樓,都有病架。同埋我覺得佢地好冇良心,為求目的,不擇手段:;pppp:

伯爵府

回覆 bonnyye 的帖子

面皮同B6一樣咁厚....

男爵府

回覆:思樂冰 的帖子

有冇思樂冰飲

大宅

上年睇租 講明有2隻狗 即係要D養得狗既單位啦
講左一間幾鐘意 但講講下原來唔養得狗既
個agent問我: 你會唔會放棄你2隻狗?

痴線

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:買樓梗係買平靚抵架啦,唔通要全屋宛最貴個

原帖由 Winky889 於 13-09-28 發表
買樓梗係買平靚抵架啦,唔通要全屋宛最貴個架咩,即刻整個黑面樣出黎,說話又難聽,我即走,買都搵第間

...
市道貢差刀貢嘅服務態度~

simple is the best~

禁止訪問

大宅

現在D AA真係太多, D質素好參次
有D成個"0靚"仔咁我都唔想搵佢幫手..
但有D又真係OK,
要睇下自己彩數

伯爵府

搵攴晏啫

大宅

我試過有一次,明天要兩房單位,佢全部帶我睇三房單位,咁都算啦。下一個星期叫我去睇示範新單位,我話唔去因為太貴,佢問我係咪要等樓市再升先至再買樓喎。未買已經受佢氣,痴痴地。

不過都明白,每一行都會有好有唔好既。我都試過遇到一個好的agent…我係事後先知原來可以用跨區的,所以我以後都用這個好的agent

禁止訪問

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:不過好老實,+好多既手法我都好驚,+自己見到

原帖由 思樂冰 於 13-09-28 發表
不過好老實, 好多既手法我都好驚, 自己見到人地點做野都驚~希望我老老實實可以闖出一條血路啦............. ...
支持

侯爵府

咁無誠意叫佢收檔

禁止訪問

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至