自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

引用:一定會去我屋企接我(口頭蟬:車行0者又唔

原帖由 Mrslot 於 13-11-13 發表
一定會去我屋企接我(口頭蟬:車行0者又唔使人行)
我老公都係成日咁講。我哋住藍田,佢女仔朋友住屯門好多時都會車。

公爵府

引用:Quote:原帖由+nightingale+於+13-11-13+發

原帖由 graceyung 於 13-11-13 發表
咁又冇咁誇,佢會送我返屋企gei. 可能我睇電視多, 成日覺得有車就應該嚟屋企接。

...
咁有送你返屋企都ok

試下搵啲順路嘅地方去街,佢咪可以兜埋你囉

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:揸車接送問題

一定接,因為我懶行

望咩呀望

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:佢住tuen+mun,+我住沙田,+佢要我搭車出去d

佢住tuen mun, 我住沙田, 佢要我搭車出去diamond hill再上佢架車,再去sai kung, 好多次係咁。而我有個男 ...
都唔順路點接喎,佢肯車你回家已經好好。一來一回都幾係

侯爵府

回覆 graceyung 的帖子

我覺得佢係因為懶, 唔係順唔順路既問題, 呢個人老實講唔要得, 呢D都懶禁以後點行落去

男爵府

我bf放假會黎係北區出葵涌接我收工

水晶宮

會到我樓下接!

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珊瑚宮

畀面勳章

引用:各位jm,+想問吓,+拍拖時,+bf有車,+如果

各位jm, 想問吓, 拍拖時, bf有車, 如果出街佢揸車,佢地會唔會嚟屋企接你?講緊係大家都唔係住得太遠,如 ...
會,必定車出車入。

珍珠宮

拍拖時,出親街都會喺屋企樓下接我,去完街就會送我返屋企,而家結婚了,每日收工都會揸車黎接我返屋企:yummy

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得怪,出得車就會屋企接或就我係邊度接,因為佢揸車我係行,所以係就我,如果要咁樣約地點接,一係唔揸車齊齊去搭車。

公爵府

中間等不如晤好接 la

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔順路唔會要求接 +

原帖由 panyeung 於 13-11-13 發表
唔順路唔會要求接
係喎!

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

子爵府

揸車邊慳得甘多,做得佢女友都甘計較,飛左九世,我住柴灣c6住觀塘每次都過黎車我再出新界

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢住tuen mun, 我住沙田, 佢要我搭車出去diamond hill再上佢架車,再去sai kung, 好多次係咁。而我有個男 ...
你bf 唔識路?點解唔屯門去沙田再行西沙入西貢??

禁止訪問

大宅

一定要佢接送,要慳油錢就不如賣左架車,唔好扮嘢!以前c6住港島都一定入新界接我,我自己有車,佢都叫我唔好揸,等我可以休息下。

珍珠宮

咁唔係你覺得怪,只係有比較啫

我就覺得係時間同暢唔暢路,佢接管接送係心意,約中途站係大家方便,我覺得無咩大所謂。倒反轉,如果有車果個係你,你會唔會下下門口接送你男朋友先?

珍珠宮

以前有個有車ex,佢住天水圍返工返元朗,我就西貢返工,佢追我時日日放工都開車出西貢接我周圍去食飯、遊車河,最後當然送我返我官塘屋企!當年後生嘅我,自然覺得車係要黎咁用嘅
同區都唔接/送,當然有點那個,除非佢搵得唔多,想慳錢可以體諒,如果係懶就⋯⋯

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

子爵府

我都覺得有車又錫女朋友就幾遠都接送

我c6追我時,跨區來回,一定以唔駛我行為目的,佢以前成日講笑話:如果車上到樓,佢都車埋上樓

大宅

引用:一定會去我屋企接我(口頭蟬:車行0者又唔

原帖由 Mrslot 於 13-11-13 發表
一定會去我屋企接我(口頭蟬:車行0者又唔使人行)
Same

首頁

尾頁

跳至