夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

回覆:Heiyanyau 的帖子

女人直覺, 有野啦, 女有無野唔知, 有種女人鍾意做到曖曖昧昧欲x還迎(其實咁先高招, 佢未必鍾意你c佬, 但有條友對自己好得閒請飲請食有咩唔好), 但男一定有野(男人心態後生女又叻同得佢補習都唔會覺得佢差), 我係你會好煩, 又唔可以唔比佢去, 補習可助工作升職, 阻佢幾大件事呀, 真係頭痛

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

Heiyanyau 發表於 13-12-23 16:51
直至一年多前,C6要考工作有關嘅試,由原先一日加至兩天補習,若E小姐吾得閒,C6點都吾會skip一次。終於我 …
真係似有D野,請多加注意,試下你同C6坐低好好傾下啦!

子爵府

回覆 Heiyanyau 的帖子

如果你C6和這個補習女生相處了三年,而你和C6的感情也變淡了,他們的接觸越來越頻繁,其實他和她開始了你根本就不可能知道。你所看到的文字,可以解讀成有曖昩,但你看不到的訊息中,你根本無從知道究竟你C6陷入多深的感情。你再問C6都是枉然,他不會如實對你說出真相,他如選擇了這個女孩,他就會向你說出不愛你之類的說話。所以你應以靜制動,應著手去修補你和C6感情變淡的問題,要先看自己和對方的相處上出現了甚麼問題,再對症下藥,你要先修補關係,才可以把已經開始了的曖昧斬斷。我想現在他們仍未去到熱戀狀態,你要先把好關口,看看應怎樣去挽回C6的心,把大家的感情重新升溫。你要大家關回復後才可以要求你C6去處理和這個補習女生的問題。
mc <()>

大宅

回覆:這段文字,你覺得有無特別意思呢?

講中心事!

大宅

三年嗱。依家做乜都有D遲。我係你叫佢轉揾鬼佬補習。睇佢乜嘢反應?其實你自己想點?真係揾到証據又點?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小心小心
我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:其實佢哋一路都有email+或whatsapp,補習時

珍珠宮

環保接龍勳章

wing514 發表於 13-12-23 15:05
肯定有d 野, 講真如果完全無野

男人老狗絕對唔會咁樣 send message 俾一個女仔 ...

Totally agree

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

先改善夫妻感情再講,
飛起阿仔,兩個去下旅行?

珍珠宮

好媽媽勳章

你個c6已經生了情,補習係藉囗,來用於他們苟且。
打定底,來凖備抗戰

子爵府

小心d.好似有d野!但再慢慢觀察下!

子爵府

首先要做係如何令相方關係好轉,你而家嘈佢盞推佢去第二個女人度

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:其實我同c6嘅感情淡左,這幾年發生左好多事

原帖由 Heiyanyau 於 13-12-23 發表
其實我同c6嘅感情淡左,這幾年發生左好多事,個囡出世,我亞媽有病,亦因太忙碌,自己身體亦差左好多,無時 ...
這位e小姐在你c6心目中,好明顯已經有一個特別位置

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

男爵府

BK Milk勳章

如果你同佢感情淡左,咁你要對佢好,做返D野令關係變好,咁佢就覺得:
其實老婆幾好,好地地做咩想散個家,始終你係阿女媽咪,
到時你嗲下佢OR點樣聰明地開口,就好易轉補習老師~
如果你E家都關係麻麻,你去問佢,所有野都變左你質問佢你管佢關你咩事嫁喇,
要慢慢小心處理~

大宅

回覆:Heiyanyau 的帖子

非常特別!小心!

大宅

正常教育程度嘅成人,補左三年應該已經好叻,仲需要再去?仲要越黎越密。由佢揾補習老師係後生女就已經證明佢當時嘅動機。

大宅

肯定補英文??
2013係最後1次。。。。
但2014呢?

男爵府

我覺得直頭師生戀仲有過幾手添,至少覺得佢地有一齊行街睇戲食飯咁啦

大宅

直覺你c6已經產生了感情,快d斬斷

珍珠宮

2013-2014。。 mean 1314, 一生一世,所以今年誰渡過12:00 是重要人。樓主小心

evaken   勁  發表於 13-12-24 11:27

首頁
12345...6

尾頁

跳至