夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

加油, 大把人支持你!

大宅

強!
唔對路即閃, 唔拖泥帶水嘅女人, 人生一定唔會衰得去邊.
2014發熱發亮!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

好叻

別墅

回覆 poopoob 的帖子

你嘅回覆都好正!哈哈, 多謝讚賞!

(俏俏話):其實我big day 都係 30/11/2013。由分開到今日先差不多兩個月。 一個月前, 情緒仲未穩定, 有時會喊。 到今日, 我唔會喊了!

尋日仲執埋個賤男D野, 掉都已經無感覺, 就好似掉"垃圾"一樣。

好感恩家人,朋友同事嘅支持。最緊要自己要去勇敢面對同傾訴, 令我咁快康復。

全為愛嘅post 都幫咗好多, 尤其是<<做個令人珍惜的女人>>

幫助到大家嘅好野係需要分享!

大宅

回覆 bossjack 的帖子

我都同你悄悄話下啦

我結婚前6個月左右都係被分手”, 又係因為第三者.

我點衰點傷心都死忍難忍, 抱住浴火鳳凰死唔去一定更好心態過日子.

之後識左第個, 真心覺得原來以前自己住係北韓”, 仲以為自己個男人幾好.

原來係我見識少, 多謝D傻仔唔要我地,我地先可以火海重生

monitorc  I also cancel my wedding 6 months before and also because of 小三 . But now I am happy married with my c6. Add oil  發表於 14-1-2 17:25
bossjack  如果有個like掣, 我會按比你!
我會遇到一個識得珍惜我嘅人!  發表於 14-1-2 15:56

別墅

腳踏實地做人

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好彩無同呢條賤男結婚咋

放心好男人O係未來等緊你

伯爵府

回覆 bossjack 的帖子

新年新開始!!!

All the best

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一齊努力加油!!! 明天會更好!!

別墅

樓主做得好...加油呀!!

我朋友又係結婚前發現有小3...但仍要繼續婚禮..
結婚當日喊好多次..人人以為佢開心到喊..但其實對人歡笑背人愁
婚後為了讓賤佬不再同小3聯絡..放棄HK事業..去外地家人屋企開始新生活..
只係一年回HK一次..賤佬都可以再搭上小3..原來一直KEEP CONTACT
最後都係離婚收場
依段婚姻簡直折磨

gigi1020  明知都嫁....慘  發表於 14-1-3 14:57

別墅

回覆:jk2013 的帖子

我睇完你個post 我都有唔開心。 因為我真心覺得你朋友受左好大委屈。 有邊個女人結婚唔係開開心心? 我都有喊住同賤男講(分手前) 點解人地結婚結得咁開心, 我一d 都唔開心? 佢唔出聲,個時佢原來已經識左第二個。

慶幸個賤男做左一件好事, 就係唔同我結婚。 如果結左而我知道有第三者, 我諗我可能會行你朋友後路。但如果結左, 而我唔知道有第三者, 我寧願佢呃呃氹氹咁唔話比我知, 瞞一世。

起碼, 佢都係在乎我先唔講。 如果連呃呃氹氹都慳返, 咁就真係世紀賤男!

總之, 神有佢嘅主意同計畫。 每個人都會遇到困難, 而呢個困難係神安排嘅一課。 上完呢一課, 大家最終係會變好同進步。 希望你朋友可以將自己嘅故事分享, 幫助其他jm. 等班jm 識得選擇啱嘅道路。

仲有,請同你朋友講加油!唔好為一d 唔錫自己嘅人唔開心。 我地要活得比之前好, 就已經贏左! fighting!

大宅

回覆:good bye 賤男

你好叻呀!
今天的傷痛會成就明天的你,加油!

大宅

無結到婚先好呀!恭喜樓主,希望d衰人遠離妳~加油!

首頁

尾頁

跳至