夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Kambee 發表於 14-2-11 16:56
唉…你老公做咩野隻癲雞返來搞到咁呀!
我個隻無咁癲, 但佢最初寫埋晒d野俾我先難頂, 我知佢想激我等我自 ...

我睇返紀錄個女人琴晚零晨2点幾打咗2次黎, 好彩我BLOCK咗, 唔係佢一定會留言畀我!!!! 太過份想点呀要煩到我幾時........

男爵府

NOEYESEESEE 發表於 14-2-12 09:47
我睇返紀錄個女人琴晚零晨2点幾打咗2次黎, 好彩我BLOCK咗, 唔係佢一定會留言畀我!!!! 太過份想点呀要煩到 ...
轉電話就得啦,唔係佢想煩到你幾時,係你要決定幾時終止比佢煩~

複式洋房

yukileecc11 發表於 14-2-12 10:00
轉電話就得啦,唔係佢想煩到你幾時,係你要決定幾時終止比佢煩~

我已經BLOCK咗佢啦, 只係睇返紀錄先知佢打過來!!

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

回覆 NOEYESEESEE 的帖子

轉電話啦~~唔好再比佢影響自己!!!

NOEYESEESEE  都係, 你地講得啱我唔應該再畀佢影響自己!!!  發表於 14-2-12 10:28

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

佢之前已經影響過你生活,而家老公回你身邊你WIN左,佢一定唔忿氣,為左自己快轉電話,係麻煩D,但一勞永逸!

佢搵唔到你實激C佢~~哈哈~

複式洋房

babytwinstar 發表於 14-2-12 10:34

佢之前已經影響過你生活,而家老公回你身邊你WIN左,佢一定唔忿氣,為左自己快轉 ...

唔會搵唔到我, 因為佢知我全名同住邊連公司名都知, 所以要煩我話咁昜!!!

男爵府

NOEYESEESEE 發表於 14-2-12 10:16
我已經BLOCK咗佢啦, 只係睇返紀錄先知佢打過來!!
睇紀錄黎又如何,都達唔到自己心中想要果樣野(雖然我知女人就係咁,偏偏有時會想知想睇)
佢明明已經同唔對你電話對話,但係你又要睇返紀錄睇下佢有無打比你,何必令自己辛苦,係咪?
直頭轉左電話NO.一了百了啦!

NOEYESEESEE  嗯!  U are right!!!  發表於 14-2-12 10:53

別墅

回覆:NOEYESEESEE 的帖子

我選擇唔理佢。無理由係我地避。小三可以攻擊你。係你老公同自己朋友面前作故仔同扮慘。但我地係可以明正言順企出嚟同全世界講自己問心無愧!我同自己講唔係我嘅就唔係我。我賭輸我都唔會埋怨。我可能要學會感謝小三的出現而換來更好的老公。從來沒想過自己的人生那樣精釆(苦笑)。

複式洋房

cheers1226 發表於 14-2-12 11:16
我選擇唔理佢。無理由係我地避。小三可以攻擊你。係你老公同自己朋友面前作故仔同扮慘。但我地係可以明正言 ...
我其實最怕佢攪我D仔女, 我諗過搬屋唔想係樓下見到佢, 但我都覺得我冇錯唔應該怕佢, 佢都有個仔(佢離咗婚)照計唔會糾纏我太耐, 我老公叫我唔好怕, 做錯事既係佢地, 老公話會一直係我身邊保護我同仔女!

別墅

回覆:NOEYESEESEE 的帖子

我個都係住附近。我都怕佢攪。諗深一層佢話哂D嘢俾我聽都係想激我。佢係好成功,因為次諗返都想死。但我知道內容有又乜所謂。大前提係出軌,上床,欺騙。邊個叫邊個上床,上床點做,去街講咗乜又有乜意思。我咁同小三講。佢見我軟皮蛇咁。無再搵我。我知自己做老婆有地方做唔好,只係無諗過會咁。

複式洋房

cheers1226 發表於 14-2-12 11:51
我個都係住附近。我都怕佢攪。諗深一層佢話哂D嘢俾我聽都係想激我。佢係好成功,因為次諗返都想死。但我知 ...

SAME SAME!!

大宅

cheers1226 發表於 14-2-12 11:51
我個都係住附近。我都怕佢攪。諗深一層佢話哂D嘢俾我聽都係想激我。佢係好成功,因為次諗返都想死。但我知 ...
個個小三都用呢招激將法想激走個老婆。佢地真係

大宅

NOEYESEESEE 發表於 14-2-12 11:30
我其實最怕佢攪我D仔女, 我諗過搬屋唔想係樓下見到佢, 但我都覺得我冇錯唔應該怕佢, 佢都有個仔(佢離咗婚) ...

你講得啱, 做錯事又唔係你, 唔駛避佢。你唔好再理佢啦!佢打俾你又好留言又好, 你就當有隻癲狗係度吠。你都話佢有精神病係無?
每次隻賤人打俾你,你都要話俾你老公知, 等佢知衰, 偷食喇! 食隻癲雞返黎。

加油大家。 小三係無謂人, 可以唔駛理。 最緊要自己身體同仔女。

別墅

回覆:Kambee 的帖子

邊嚟得咁多精神病。我個咪又話自己高壓食薬。根本就係心地唔好。

複式洋房

Kambee 發表於 14-2-12 12:27
你講得啱, 做錯事又唔係你, 唔駛避佢。你唔好再理佢啦!佢打俾你又好留言又好, 你就當有隻癲狗係度吠 ...

冇錯, 我就係想佢知玩既後果係幾嚴重, 我覺得佢已知驚!

大宅

回覆:katieng116 的帖子

我同你一樣,男人永遠唔會吸取教訓

大宅

回覆:雨過天晴

我都唔知自己仲可以撑幾耐,雖然佢坦白咁承應左有外遇仲好肯定咁講已斷絕左關係,但佢依舊係北上仲玩到天光先浦頭,我一問佢少少嘢佢仲話番我轉頭唔信佢,佢嘅脾氣仲越來越臭…………唉,究竟点先可走出困局……

別墅

回覆:fifi1017 的帖子

若果是沒有因此而改變,我是不會賭下去。仲要改變是出於真心而不是我話要乜佢做乜。

Kambee  x2  發表於 14-2-13 19:43

大宅

fifi1017 發表於 14-2-13 16:43
我都唔知自己仲可以撑幾耐,雖然佢坦白咁承應左有外遇仲好肯定咁講已斷絕左關係,但佢依舊係北上仲玩到天光 ...
你c6就係嗰d, “係呀, 我係出去滾呀?咁點先, 我依家咪返咗黎囉, 你仲想點呀?…”
你c6跟本無攞誠意出來俾返信心你。

一係同佢攤牌, 叫佢唔好再做些你唔開心既野。
一係繼續啞忍!

你再靠佢養嗎?

大宅

回覆:Kambee 的帖子

我份人冇脾氣冇火,次次都係行先果個,又唔敢行出一步,其實好想走,但始終怕……

首頁

尾頁

跳至