想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:呢個係我6月紅D分享,其實已經好勤力ga+na.

原帖由 wongcq 於 14-06-16 發表
呢個係我6月紅D分享,其實已經好勤力ga na.我2/6 同 3/6 都有dodo.但應該太早了,浪費精力,我其實係咪應該 ...
你其實都做得ok , 5-7/6 都有做,可以9/6 補多次, 但你無升溫又奇怪?

子爵府

引用:呢個係我6月紅D分享,其實已經好勤力ga+na.

呢個係我6月紅D分享,其實已經好勤力ga na.我2/6 同 3/6 都有dodo.但應該太早了,浪費精力,我其實係咪應該 ...
另外方法,你嘗試按我名字,找找最近期我出既post ,去追追

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-06-16+

原帖由 zacandlucy 於 14-06-16 發表
我前幾日有見拉c, 今朝見得35.89已經即刻用紅d,都無深粗,唯有keep住do

...
如果你無量錯溫,會用你溫度去計先,你睇呢2-3日有無升溫! 是升1日就上高溫,定要升2-3日?

子爵府

引用:Yesyes,+不過我之前pat+沒gut+起,攪到冼返

原帖由 小滴兔兔 於 14-06-16 發表
Yesyes, 不過我之前pat 沒gut 起,攪到冼返出嚟
最緊要初時gut 因為精出左後會變漿,會禁左一pat , 等20-40min 睇你老公液化時間,會變水狀! 所以初頭盡量gut 下

子爵府

引用:回覆+小滴兔兔+的帖子請問咩係漢堡神偷pose

回覆 小滴兔兔 的帖子

請問咩係漢堡神偷pose呀?
你嘗試按我名字,找找最近期我出既post ,去追追,最尾回覆有教到,哈哈

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-06-16+

原帖由 gmail.com 於 14-06-16 發表
你真係好㗎啫,bingo 咗都仲咁照顧我地d等待中嘅JM,祝你同BB 都健健康康

...
私人再醒你

別墅

回覆 elainelam1228 的帖子

haha. Elaine u are soooooo cute. 真係好好呀你嘅分享

男爵府

引用:Quote:原帖由 zacandlucy 於 14-06-16 發表

原帖由 elainelam1228 於 14-06-16 發表
如果你無量錯溫,會用你溫度去計先,你睇呢2-3日有無升溫! 是升1日就上高溫,定要升2-3日?

...
可以睇出什麼?

別墅

係呀,我體溫真係好古怪,我排之前只有35.xx 排後都只係36.6…但你都見我有深粗的。今個cycle有睇中醫,唔知有無影響,之前體溫都咁低ga, 好似掉左錢去咸水海咁,睇完仲衰左,好唔開心呀

別墅

我冇量體温,do左兩晚,今日見深粗,今晚應該再努力嗎?

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子係呀,我體溫真

係呀,我體溫真係好古怪,我排之前只有35.xx 排後都只係36.6…但你都見我有深 ...
有可能改變左d荷爾蒙架,但無辦法,睇體溫做人先

子爵府

引用:我冇量體温,do左兩晚,今日見深粗,今晚應

原帖由 甜方包 於 14-06-16 發表
我冇量體温,do左兩晚,今日見深粗,今晚應該再努力嗎?
如果你早2日do 左2晚,今日見深粗,可休息一晚,明天變淺先do ! 休息一日,再do 多次!

子爵府

可以睇出什麼?
睇出你是否真的排卵囉,如真排左卵會升溫0.3-0.5 度

子爵府

可以睇出什麼?
如果升溫慢,即係排卵慢,可以再隔日補do , 如升得快,補多一日就ok

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子haha.+Elaine+u+

haha. Elaine u are soooooo cute. 真係好好呀你嘅分享 ...
我好認真架, hahhahaha

別墅

到明晚才do會否錯過時機嗎?我怕半夜已經轉淺

大宅

回覆:紅d轉淺! 不要放棄dodo!

親愛的Elaine,我正值排卵期,希望你比d意見

Cycle 31日,預計15/6排卵,排卵前一星期開始痛

11/6 day 14 拉絲,有do
13/6 day 16 淺線,有do
14/6 day 17 深粗,無do
15/6 day 18 深粗,有do
16/6 day 19 轉淺,有do

C6覺得隔日do好d,但好似miss左重要時刻,我星期三仲使唔使再do?

大宅

仲有溫度表

男爵府

引用:Quote:原帖由 elainelam1228 於 14-06-16

原帖由 gmail.com 於 14-06-16 發表
我今朝見紅d轉淺do咗一次,咁即係我要繼續do定點?
再do多次就更好

男爵府

多謝出post...我今次都系轉淺都do了兩日,就bingo....

首頁

尾頁

跳至