自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 jolin123 的帖子

九龍灣德福商埸有間

jolin123  Thanks  發表於 14-8-28 15:59

侯爵府

回覆:分享幫bb買鞋: dr.xxxx vs SR

Sr我有買過,但我覺得BiBi好著D

侯爵府

引用:yes, stride rite . 大家可上網search 下。

原帖由 winyb 於 14-08-27 發表
yes, stride rite . 大家可上網search 下。有比對下真係覺得好d. bb 鞋有分唔同階段,我仔而家著step 2 . ...
咁唔算好貴。

大宅

stride rite 著左真係行得好D, 同埋sales 意見專業好多

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+piglet0529+於+14-08-27+發表

原帖由 BIGPAT 於 14-08-27 發表
Where can buy?
Baby dreaX / 吉X島
的CombX counter

birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

子爵府

美國童鞋我覺得stride rite 同 pediped 都幾好,我小朋友兩個牌子都有著過同著緊,順帶一提,stride rite 上美國website 訂,遇著美國節日大減價會好平,多數買一第二對半價,計返係香港正價半價左右。不過代購幾錢我唔知,因為通常我有親友幫我拎返黎

winyb    發表於 14-8-28 11:54

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+chinghinb+於+14-08-27+發表

原帖由 cindywy 於 14-08-27 發表
stride rite?我都最鐘意哩個牌子
我仔都有幾對

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

BB學行嘅鞋仔要軟底,硬皮硬膠都唔適合,唔係就影響學行。
我仔女當年係著呢一類嘅,貴又有平又有,不過全皮都算好耐用,
著咁耐至會爛,多數都係唔啱著要換多,我買Pediped買咗好多年。
佢地唔只有BB鞋,小童鞋都有,SR我都買,不過正價好貴,
我等減價一買買幾對不同size。

呢款我仔著咗3對同款不同呎碼,著到差不多7歲。

仲有靴仔、波鞋款同dress shoes款,不過正價真係貴,去到5X美金一對。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

We are wearing pedi pad black and sports shoes

公爵府

多謝分享。係咪一學識行就要買比佢著?

複式洋房

回覆:winyb 的帖子

可以pm我嗎?我想知全名

首頁

尾頁

跳至