自由講場

跳至

首頁
23456...17

尾頁

禁止訪問

回覆:眼超超 的帖子

伯爵府

畀面勳章

回覆 apple220 的帖子

我注意力去左窮果度, 完全無留心樓主話自己肥
唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

男爵府

回覆:轉季幫女買咗6000蚊衫 自己乜都無

我女1歲到依家3歲,d衫加埋都可能冇$6000,因為我都係ftm,唔捨得,買佢d衫最多都係淘寶,花園街果d咋,小朋友大得好快,質地舒服就得,自己更加唔洗講,兩年冇買過新衫囉,

男爵府

引用:小朋友轉季都$6000,一D都唔窮,好有錢呀:m

原帖由 kamilletea 於 14-10-19 發表
小朋友轉季都$6000,一D都唔窮,好有錢呀:money$$
我想話係我好自卑 因為我無靚衫 我滴衫100幾十一件 好容易變形

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

力爭上游 發表於 14-10-19 00:49
3條褲 2條襪褲 2條夏天打折裙 2對襪 1外套 2打底
即平均一件要$500, 好貴

男爵府

引用:點解唔攞6000去減肥呀

原帖由 好有問題 於 14-10-19 發表
點解唔攞6000去減肥呀
6000可以減肥? 我見出面d好貴 ,邊度比得起,我係ftm ,無錢在手

子爵府

引用:Quote:原帖由+szeszefong+於+14-10-19+發表

原帖由 力爭上游 於 14-10-19 發表
咩牌子呀?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:力爭上游 的帖子

買呢啲應該1200蚊之內攪掂啦

伯爵府

引用:Quote:原帖由 芝芝吉 於 14-10-19 發表我餵

可能係 睇來真係要節食 我女3個月前我吃2碗飯
下餐餐?

力爭上游  午晚  發表於 14-10-19 01:13

男爵府

引用:唔緊要la,我都好耐冇買衫,多數新年先買1,

原帖由 ava_va 於 14-10-19 發表
唔緊要la,我都好耐冇買衫,多數新年先買1,2件見下人,出街9成9牛仔褲,衣櫃既衫8成唔過$100,好多人陪你:f ...
因為自己無錢 !好想出去做野但唔捨得個女 。 睇來我內心唔夠強,要向你學習。

男爵府

引用:點解轉季要一次過買既?

原帖由 我愛Corina 於 14-10-19 發表
點解轉季要一次過買既?
好少出去行街

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

小朋友轉季真係唔需要用$6000咁多。以前我仔好多時都著2手衫,家居服都係花園街貨仔。只會買件好少少的外套,同少少出街衫

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+好有問題+於+14-10-19+發表點

6000可以減肥? 我見出面d好貴 ,邊度比得起,我係ftm ,無錢在手
米傻啦!唔好浪費6K去俾美容院啊!我試過俾多10倍錢啦!米又係減唔到!買對跑鞋落街跑步啦!平靚正!

男爵府

引用:Quote:原帖由+力爭上游+於+14-10-19+發表我

原帖由 眼超超 於 14-10-19 發表
你老公絶對唔係嫌棄你肥 ,應該係嫌棄你亂洗錢。
距係嫌棄我肥先唔比錢我洗 。仲有,我女滴衫係我老公主動買的 唔係我買,我無錢買 。

babe.mami  佢有否直接,兜口兜面   發表於 14-10-19 01:53

子爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 kamilletea 於 14-10-19 發表

我想話係我好自卑 因為我無靚衫 我滴衫100幾十一件 好容易變形
咁講泥講去, 肥同瘦同買衫貴定平有關係咩
你C6係咪要你瘦左先準你買貴衫
我想講我肥過, 生完阿仔要著XL, 就算到而家著M碼都唔一定要係貴野先係好囉!
自信係靠自己, 係人著衫唔係衫著人囉

伯爵府

引用:我係ftm ,買乜都要經過老公。人地睇到我可

我係ftm ,買乜都要經過老公。人地睇到我可能會覺得我好窮 ,因為肥,著乜都唔靚,62kg 160cm ,買衫成日都 ...
1歲8個月駛唔駛用$6000黎轉季呀?我女由細到大每季都只係用1千幾百黎轉季咋喎

伯爵府

同埋想慳錢減肥,不如日日係屋企跳鄭多燕或日日抽時間落街跑步,加埋控制飲食,應該唔會太難減

力爭上游  好提議  發表於 14-10-19 01:21

男爵府

引用:主題與內容不符你肥同你個囡買$6000衫咩事

原帖由 carebearsss 於 14-10-19 發表
主題與內容不符

你肥同你個囡買$6000衫咩事??
我想突出嘅係我老公對我的態度與對女的態度

子爵府

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 szeszefong 於 14-10-19 發表

仲要係夏天,以為你買件Burberry都話有D值,可轉二手賣

子爵府

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 力爭上游 於 14-10-19 發表3

原帖由 眼超超 於 14-10-19 發表
仲要係夏天,以為你買件Burberry都話有D值,可轉二手賣
意思Burberry乾濕褸

首頁
23456...17

尾頁

跳至