夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 立夏 於 15-02-16 發表我嗰隻

原帖由 Waiwai11 於 15-02-26 發表
我以前有個男友都係咁,我同佢分手都有少少係哩啲十下十下嘅行為。
分手係正確。恭喜你!!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Waiwai11 於 15-02-26 發表有

原帖由 Anastasia-sa 於 15-02-26 發表
“ 我明明xxxxxxx ”最憎呢D句子。
有次準備落街,c6又搵嘢。我懷疑係佢“又”除褲前冇清褲袋,D錢仲喺佢前 ...
我老公都係咁架,但就無咁嚴重~

佢以前又係好鍾意乜都問我,又賴我屈我,但自從我起革命之後,佢就唔敢再好似以前咁,有時佢搵唔到野問我,我話「唔好問我,你的野你自己最清楚,我點知你咁多野」~

佢到以架都係成日將d野隨處擺,擺到自己都唔記得自己放左係邊,最憎佢臨出門口先黎搵呢樣個樣,我會著火鬧佢「我一個人又要做家務又要照顧個女,仲有我自己都要裝身,你呢??你淨係搞你自己的野都咁樣,做野成日咁「立羅」,好心就早少少準備喇,你已經唔使兼顧做家務又唔使湊女,我都唔明你點解咁大個人都仲咁樣~」

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Waiwai11 於 15-02-26 發表有

原帖由 Anastasia-sa 於 15-02-26 發表
“ 我明明xxxxxxx ”最憎呢D句子。
有次準備落街,c6又搵嘢。我懷疑係佢“又”除褲前冇清褲袋,D錢仲喺佢前 ...
我老公都好鍾意話「我明明……」,係囉,d野自己有腳會走既~

以前佢會問我「係咪你掉左呀??係咪你幫我執過d野……」但比我ko左好幾次,我話「邊個敢掉你d野呀??我執阿女執自己的野執屋都已夠忙,仲邊得閒幫你執野呀,要執都應該你自己執番喇!!」佢就唔敢再賴我~

大宅

回覆:C6湊仔幾分鐘,我一把火

有時真係要發下火,c6先知唔係無賴就大晒
\"明明\"就係c6冇手尾又倚賴人

大宅

回覆:C6湊仔幾分鐘,我一把火

樓主形容得好好笑

珍惜!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Anastasia-sa 於 15-02-16 發

原帖由 竇漪房 於 15-02-16 發表
對唔住!知你好嬲但睇到呢段笑咗

明知佢睇唔住個仔唔好靠佢啦!自己睇起碼安心d
我都笑左,點解好似之前有個post講對父子永遠搵唔到對方,有面盲症

男爵府

引用:Quote:原帖由 竇漪房 於 15-02-16 發表對唔

原帖由 BREADWING 於 15-02-26 發表
我都笑左,點解好似之前有個post講對父子永遠搵唔到對方,有面盲症
父子面盲症,應該係其他jm嘅post。
莫非 天下c6一樣黑

別墅

引用:我c6都成日好大聲 好大動作講野 成日嚇到我

原帖由 yeniewong 於 15-02-16 發表
我c6都成日好大聲 好大動作講野 成日嚇到我bb彈一彈!講過好多次 仲要成日有時整襯佢D男人完 ...
自己冇心裝載得黎,佢會鬧我,係我過份緊張

禁止訪問

回覆:Anastasia-sa 的帖子

大宅

引用:以前阿囝得2,3個月大時,凌晨我餵奶,C6訓

原帖由 fifihon 於 15-02-17 發表
以前阿囝得2,3個月大時,凌晨我餵奶,C6訓死左係床上,突然阿囝一野嘔返晒D奶出來,佢整個身啦,我半身啦, ...
你個叫得醒拖地都好,我個直頭點叫都唔醒,我一身顯哂咁同亞仔換左先,自己凍冰冰都要搞掂個b先有得換衫

首頁

尾頁

跳至