夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:懷孕時,老公有無做D咩令你覺得心甜

每次產檢都請假接送我陪我,晚晚食完飯陪我行公園,夜晚肚餓會煮餃子or沖媽媽奶俾我飲,係睡房套廁沖涼必須係睡房stand by驚我有危險,幫我剪腳甲,陪我同女女胎教唱歌,如果我訓先就執晒沖涼物品去客廁沖唔吵我~
不過我想講好男人係要教的,一開始佢都唔識要做尼d,大部分係我要求之後佢先識自動波架~

大宅

比我發現佢dwonload左好懷孕嘅apps去睇去了解。仲要冇話我知。之後去到後期抽筋,無論幾夜我一嗌,佢即刻起身幫我鬆筋。

大宅

我未有小朋友,但好期待而且成日幻想第時老公係我陀時會做d sweet野。 。 。因為佢依家成日都唔鬼理我。

我想問下,JM們的老公在你們生之後有keep住sweet嗎?定係生完就打回完形?

別墅

都無乜特別,同先前差不多,係成日會扶住我

複式洋房

回覆:littlesansansan 的帖子

四個月開始,佢日日幫只塗肚紋膏,塗到我生。次次出街都會拖到我好實,好似怕我會走失咁。but…………生完後…就好少好少拖我啦

伯爵府

引用:比我發現佢dwonload左好懷孕嘅apps去睇去了

原帖由 JOYCEFAN032 於 15-05-29 發表
比我發現佢dwonload左好懷孕嘅apps去睇去了解。仲要冇話我知。之後去到後期抽筋,無論幾夜我一嗌,佢即刻起 ...

別墅

個死佬係我喪嘔時企係隔離喪笑囉!重不停隊朱古力比我,超低能!但依家諗返起都覺得好好笑!

大宅

陀大仔時無工人,自己又嘔到死死吓,唔識煮飯既老公有日煲湯俾我飲。永遠都記得果碗湯有幾好味。

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投

回覆:mamababy9090 的帖子

乜都無做過 關心都無

大宅

一早起身燉嘢俾我食,放工衝返屋企侍候我,請假陪我去旅行~~~

大宅

我老公會一得閒就接我收工,陪我食想食嘅嘢,去想去嘅地方,包辦所有家務,同我剪腳甲,搽肚紋膏,按摩,請假或調更同追更陪產檢(離島返工),次次都烏低身同我著鞋,想食乜飲乜要乜都去買俾我,有陪月姨姨都請左3星期假幫我坐月!係醫院等生時,就算唔係探病時間都坐出面等我,幫我按背,住頭等病房!

男爵府

果時個肚好大覺得自己好肥 但老公話唔覺得我肥反而仲好sexy 因為我陀住我地個bb 真係氹到我好開心

大宅

我腳水腫,C6幫我按腳,同埋搣橙比我食,又叫我唔好做家務,等佢放工做

首頁

尾頁

跳至