自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 lily_liu817 於 15-07-10 發

原帖由 alicialee1210 於 15-07-10 發表
這就是你囉
我上個禮拜5先食左卡

珍珠宮

引用:成日都話我蠢,無防範心,俾人賣去第三國家

原帖由 CherLeung 於 15-07-10 發表
成日都話我蠢,無防範心,俾人賣去第三國家仲幫人數錢😰
自問社會經驗係少點,但佢又講到長期落去性 ...
我一定會答佢:
因為我蠢,才能顯得你特別聰明囉!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

公爵府

回覆:c6成日話我好蠢,有無同道中人?

我老公成日話我蠢,個嘴唔夠甜,唔識講好聽說話,叫我學下氹人,但佢同時又話好怕d好多野講扮哂野ge女人

事實上佢做野所有文件,屋企全部姨媽姑姐英文文件都係我整,連佢老闆個女入學手續同文件都係我搞掂哂,冇左我佢死梗

侯爵府

我的育兒心得勳章

我c6都成日講,我咪話f cause ,唔係點會嫁你丫,你先聰明,娶到我!!

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

我同佢講無左我你會死架,咁邊個叻d

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Katherinechau+於+15-07-10+

原帖由 金瑪姬 於 15-07-10 發表
x2
X3

禁止訪問

男爵府

引用:我c6同你同類,不過事實呢類人係忠直,單純

原帖由 laing0722 於 15-07-10 發表
我c6同你同類,不過事實呢類人係忠直,單純,一直我都由佢,無傷大雅,最多事後執下手尾。
我老公忠直,單 ...
我c6都講過鐘意我善良,但同時係社會黎講呢個係我缺點

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我成日講: 唉! 我真係蠢, 點解會咁呢...../ 我都懵懵地, 搞到我好亂 ...../ 我都傻傻地, 咁都信 ... 唉蠢左添/ 我唔識喎..., 即係點呀?
有時佢就會幫我做晒

不過, 有時都會係佢面前 認下叻

水晶宮

到!我老公話我蠢,無求生能力,所以我叫佢買樓買車位比我收租,保障我,我現在正職FTM, 副業包租婆,你話事實邊個蠢D

女人最叻扮儍,千萬不要在老公面前裝強

男爵府

引用:Quote:原帖由+CherLeung+於+15-07-10+發表

原帖由 eggcarol 於 15-07-10 發表
到!我老公話我蠢,無求生能力,所以我叫佢買樓買車位比我收租,保障我,我現在正職FTM, 副業包租婆,你話 ...
佢而家未有能力買野俾我,不過我會向你好好學習😁😁😁

伯爵府

我老公轉數比我快(但我係朋輩中已經算幾聰明),有時佢都會嘲笑下我架,不過因為我做野比較有計畫,有條理,佢呢方面完全唔得,所以我幫佢之餘都可以串下佢。
不如你諗下平日有乜係你好過佢補足到佢丫。人冇完美,兩口子生活其實都係teamwork姐!

男爵府

引用:收到,真係同你c6好似啊,又係所有野要汁到

收到,真係同你c6好似啊,又係所有野要汁到乾淨放原位等等!
你老公係咪都係處女座?我個女都係處女座,佢又係一定要執回原位,好煩架

男爵府

引用:Quote:原帖由+CherLeung+於+15-07-10+發表

原帖由 alice06_hk 於 15-07-10 發表
你老公係咪都係處女座?我個女都係處女座,佢又係一定要執回原位,好煩架

...
佢係天秤座啊

侯爵府

串番佢: 我唔蠢點顯得你聰明

伯爵府

畀面勳章

引用:下次佢再話你,你答佢:+唔蠢都唔嫁你啦!

原帖由 choc_choc 於 15-07-10 發表
下次佢再話你,你答佢: 唔蠢都唔嫁你啦!
我係咁回我c6~~仲要話當初細被佢呃左

侯爵府

我男友又係,又話我傻哩,次次講出口先唔想清楚etc etc..........

子爵府

我老公都係 不過係講笑咁講,但我又唔會介意。所以 佢咁講時 我就會叫佢「聰明人」

通常佢做錯事個陣更叫會講「喂 聰明人,點解咁簡單都會搞成咁呀」

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

問你c6: 近珠者赤 近墨者黑
你咁多年跟住你c6,想會有幾聰明啫

複式洋房

你話: 我最蠢咪就係嫁左比你

首頁

尾頁

跳至