自由講場

跳至

首頁
23456...20

尾頁

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:亞仔都係廿幾歲,但佢同一個離左婚既女人一

原帖由 Kitbird 於 15-08-09 發表
亞仔都係廿幾歲,但佢同一個離左婚既女人一齊,重點係個女人已生左兩個小朋友,而兩個小朋友都係得幾歲,做 ...
作為媽媽, 唔介意就假既。 但個仔鍾意又無辦法, 因為個女人搞到同個仔關係差左仲衰

琥珀宮

引用:最好唔好,但仔大世界,唔到父母話事

原帖由 c.vieri 於 15-08-09 發表
最好唔好,但仔大世界,唔到父母話事

侯爵府

回覆:做媽媽既你介唔介意自己個仔識個有過去既女人

好人一個,我唔介意,但如果係出黎偷食,破壞婚姻,之後離婚,我會唔認,我最憎。

水晶宮

亞仔都係廿幾歲,但佢同一個離左婚既女人一齊,重點係個女人已生左兩個小朋友,而兩個小朋友都係得幾歲,做 ...
兩個細路唔係咁多家庭負擔到
你個仔得唔得?

自己再生,即係起碼3個。 咁又得唔得呢?

子爵府

Kitbird 發表於 15-8-9 00:14
你講出左個重點~廿幾歲仔,正職都無點負擔倒
如果正識都無自己都照顧唔到自己,直情唔好拍拖啦,比心機搵份穩定既工先啦。

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

第一下一定會介意同驚嚇,但會靜觀其變,唔會講d乜,如果佢地兩個可以work out 到既,離過婚有細路我都接受到,如果佢地本身夾唔到既,我亦唔需要做d乜去離間。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

子爵府

2024年龍年勳章

我會有D介意,但希望個女仔會珍惜自己個仔,亦想阿仔開心

大宅

睇到答案好意外,BK大多都係女人可能人性真係咁現實

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

使唔使你幫手揍兩個細路?

公爵府

緣份天注定,走在一起是緣份一起在走更是緣份

子爵府

回覆 Kitbird 的帖子

吾接受.

大宅

好難唔介意,世俗眼光就係咁,如果我離婚帶住兩個小朋友,我會搵返同我差不多嘅,例如都係離過婚,有仔女嘅。

海獅媽媽    發表於 15-8-9 06:27

伯爵府

引用:睇到答案好意外,BK大多都係女人可能人性真

原帖由 Sofia_happy 於 15-08-09 發表
睇到答案好意外,BK大多都係女人可能人性真係咁現實
好似睇緊婆媳版咁,個阿媽一心想個仔好,但實情...
我嗰個係女,我都唔會介意,最緊要對我個女好,有幾多個小朋友都唔係問題,呢個年代離婚率咁高,真係好易搵到個離過婚或者有埋小朋友,如果冇帶住小朋友但娶著個大駛港女,唔通又係好事咩

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

咁如果個女人係比老公呃ge,佢已經好慘,難得搵到個鐘意自己的人,做咩要為難人

男爵府

我覺得最重要係個女人人品如何,咩事離婚。
當然最後都係個仔話事,無奈接受

公爵府

完全不介意....我很開通的.只要她人品好.而兒子又喜歡她.我就絕對不反對...

珍珠宮

只要佢對我個仔好就夠。

大宅

我唔會介意, 同佢做人世嘅又唔係我, 佢兩個幸福咪得囉

珍珠宮

我絕對唔介意,佢開心就好了

大宅

引用:會試下了解相處下反而會好奇有咩咁吸引可能

原帖由 天佑我們 於 15-08-09 發表
會試下了解相處下

反而會好奇有咩咁吸引
其實大家一齊得,就一定有大家吸引既地方,講真個仔就無錢比佢厄架喇,但個女人正常都無理由揾呢類男仔,又無正職,人工唔穩定,佢都要為自己對小朋友著想架嘛,揾返個可以依靠倒既才正確

首頁
23456...20

尾頁

跳至