自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

男爵府

回覆:分手後,工作上仲要成日接觸,點算好?

轉工!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+浩霆豬豬+於+15-10-03+發表我

原帖由 bing-jing 於 15-10-03 發表
里個三個字
我要問老公先知咩黎,見你講個3個字,即刻loop返上邊睇下邊三個字。

我老公聽完都要諗十零秒先答到。

佢讚你地勁

wuwucancan    發表於 15-10-4 17:37

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:我估樓主遇上賤男了!佢有心呃蝦條都係快啲

Deleted

翡翠宮

牛年勳章

引用:其實我真係好鍾意佢我咁快同佢上床+係真心

原帖由 queeniebabyy 於 15-10-03 發表
其實我真係好鍾意佢
我咁快同佢上床 係真心好愛佢先會咁做
而家個心好痛
下次唔好咁傻,幾愛都好都要睇定d
要分手就乾脆辭職,唔係日日對住好痛苦,個賤男又當你係炮友
btw, 你幾大男既幾大?人地會唔會有老婆你唔知?

公爵府

親子王國15週年勳章

原帖由 queeniebabyy 於 15-10-03 發表
其實我真係好鍾意佢
而家個心好痛
唔係因為你真心鍾意去先咁快同佢上床,係佢見你未拍過拖易氹先咁快氹到你上床,加上樓主話自己又肥又醜樣,個賤男咪估易得手囉,樓主醒下啦,如果佢真係愛你,點會唔肯公開大學嘅關係,轉工啦

公爵府

引用:其實我真係好鍾意佢我咁快同佢上床 係真心

其實我真係好鍾意佢
而家個心好痛
你而家在分手邊緣時,唔好再同佢ml

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+IamDirector+於+15-10-03+發

原帖由 LedTV 於 15-10-03 發表
仲要第一次
好痛既第一次,唉!慘!

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 bing-jing 於 15-10-03 發表

原帖由 LedTV 於 15-10-03 發表
我要問老公先知咩黎,見你講個3個字,即刻loop返上邊睇下邊三個字。
我都諗咗一陣 之前 BK呢度有人講過 大家唔好咁

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

其實我真係好鍾意佢
而家個心好痛
事實上賤男何其多,一不小心就遇上,不是你的問題。無謂為啲賤人令自己太難過,佢根本唔會內疚。不過以後真係唔好急,認清對方為人先開始。樓主快轉工,收拾心情,重新上路啦!
祝福你

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

轉工

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

轉工

男爵府

樓主可能好細個, 有d野過左去就算, 要愛自己帶眼識人呀, 如果將來有份工想認真做既,就唔好談辦公室戀愛, 以我所見通常分手後都係女仔辭職先, 男仔繼續起公司搵新目標

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 EVA222 於 15-10-03 發表可能

公爵府

樓主,你7 月尾鐘意上司,八月尾第一次,上星期(9月尾) 仲開post研究點令男友high, 今個星期已經諗要分手?我認我老古董,唔明真愛真係甘偉大。都係嗰句,如果全是事實,再談戀愛前要學識錫自己先。

大宅

咁未分手,又鍾意佢咪改下自己脾氣,就算係咪繼續下去,可以的話都應該轉工。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

劇情峰迴路轉

男爵府

引用:Quote:rose1984 發表於 15-10-3 19:59 咁快

原帖由 麵包超人^o^ 於 15-10-03 發表
jm你知個詳情?我都想知,但唔敢問樓主,怕佢傷心
你睇佢D舊post就知拉

今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

禁止訪問

引用:樓主,你7 月尾鐘意上司,八月尾第一次,上

男爵府

引用:樓主短短幾個月由單身話想識男友到鍾意咗上

原帖由 pochario 於 15-10-03 發表
樓主短短幾個月由單身話想識男友到鍾意咗上司做埋男女朋友繼而第一次好痛都上嚟bk傾

...
你好清楚

男爵府

我覺得個男人有老婆lor

IamDirector    發表於 15-10-3 23:45

首頁
23456...8

尾頁

跳至