自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

大宅

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:韓國小天后IU演唱「囍帖街」,好好聽呀!

正呀

大宅

引用:Quote:原帖由+哈爾濱+於+15-10-22+發表同都

原帖由 scheong 於 15-10-22 發表
原來佢係嗰個肥妹仔!

套劇因為頂唔順都manager 嗰look,棄咗劇!
之前嗰套-製作人,金秀賢和車太賢嗰套,iu做女二,有興趣都可以煲下。

大宅

引用:唔鐘意IU,+不過認同佢唱Live+真係幾好.佢似

原帖由 cbeyond 於 15-10-22 發表
唔鐘意IU, 不過認同佢唱Live 真係幾好.
佢似乎唔止韓國人氣跌, 香港人氣都跌唔少, 飛係賣半價.
半價幾多錢架?係咪都過千蚊一張啊?

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 cbeyond 於 15-10-22 發表唔

原帖由 旦糕仔 於 15-10-22 發表
半價幾多錢架?係咪都過千蚊一張啊?
$1280 -->$640, $880-->$440

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:分甘同味 發表於 15-10-22 01:43 謝

原帖由 MagDog 於 15-10-22 發表
不用客氣, 我係由佢出道都開始留意佢. 佢好認真, 好有才華. 我現在比佢感動到好HIGH..
話事話, RUNNING MAN ...
王鼻子而家係內地算好紅唱普通話歌冧死人

男爵府

男爵府

bdrescue 發表於 15-10-22 01:09
我好鍾意佢製作人個角色CINDY,佢首"心"好好聽
琴晚有唱Heart呀,送給你

Chingwoo    發表於 15-10-22 16:32

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:舊年響香港唱「我的驕傲」國語版,自彈自唱

原帖由 分甘同味 於 15-10-22 發表
舊年響香港唱「我的驕傲」國語版,自彈自唱

Wow....佢把聲幾靚

大宅

男爵府

MagDog 發表於 15-10-22 01:51
不用客氣, 我係由佢出道都開始留意佢. 佢好認真, 好有才華. 我現在比佢感動到好HIGH..
話事話, RUNNING MAN ...
我都係琴晚先認識IU
終於明白韓國做獨立歌手同香港有幾大分別
初出道下嘅苦功,紅咗就算點忙都唔會水準暴跌
我好喜歡IU唱慢歌,搵到佢琴晚唱呢3首

翡翠宮

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

IU唱歌真係

大宅

引用:Quote:原帖由+旦糕仔+於+15-10-22+發表半價

原帖由 cbeyond 於 15-10-22 發表
$1280 -->$640, $880-->$440
半價,抵睇!
人靚歌甜。

禁止訪問

琥珀宮

IU係我喜愛南韓藝人之一,唱演都掂,果然好努力嘅藝人,學唱廣州話歌

不過唔知佢嚟香港開演唱會添,知會買飛。

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好聽

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:IU係我喜愛南韓藝人之一,唱演都掂,果然好

原帖由 SandyKL 於 15-10-22 發表
IU係我喜愛南韓藝人之一,唱演都掂,果然好努力嘅藝人,學唱廣州話歌

不過唔知佢嚟香港開 ...
喂,好耐無見

珍珠宮

引用:Quote:coolcats+發表於+15-10-22+00:42+死

查實我呢啲亞嬸都唔識分啲韓國歌手,不過我細佬響韓國可以做獨立唱作歌手,實力一定有番咁上下。IU今朝先飛 ...
你細佬響韓國做歌手咁勁?

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:今晚細佬請我睇韓國小天后IU演唱會除咗年青

今晚細佬請我睇韓國小天后IU演唱會
除咗年青人,都見到啲亞叔、亞嬸(我自己)同老外捧場,成個九展都差唔 ...
iu 唱得好好呀

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

勁喎

首頁
23456...13

尾頁

跳至