自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

2016畫展勳章

回覆:去日本旅游係咪一定要住靚酒店?

同阿囡講,過幾日去澳門玩住一晚酒店,佢第一時間講要大間唔要好似上次台灣咁細,又唔要好似鄉下d酒店臭臭地,五歲已經咁有要求。

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

每個人去旅行都有唔同要求, 妳有妳, 佢有佢囉。

男爵府

引用:同阿囡講,過幾日去澳門玩住一晚酒店,佢第

原帖由 awinyee 於 15-12-11 發表
同阿囡講,過幾日去澳門玩住一晚酒店,佢第一時間講要大間唔要好似上次台灣咁細,又唔要好似鄉下d酒店臭臭 ...
有小朋友出行book嘅酒店級數係要高翻D架啦所以以後我帶小朋友出去玩都頭痕啊

男爵府

多謝咁多位jm意見,個個都話值得,等陣拿拿淋做下功課book溫泉唔知夏季房價會唔會平D?同埋有冇有馬溫泉好介紹?

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Jomancc 的帖子

難得同老公浸温泉,我會住一晚,舒舒服服

市區就冇所謂,乾淨企理就得

公爵府

虎到金來勳章

我剛去完東京, 住AIRBNB $1800/5晚+$1100/1泊2食溫泉酒店,我覺得好值得

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

我哋一家好少旅行,但如果去就一定玩豪D,住豪D同食豪D。我有朋友就咩都要平,甚至帶埋公仔麵去,但求去過果度就算。每個人要求唔同,都係自己鐘意遮。

大宅

日本市區選平的商務酒店,然後住一,二晚貴的温泉,我次次都咁玩,又買又hea

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:之前同同事同時book左hke去旅遊,我6月去大

原帖由 Jomancc 於 15-12-10 發表
之前同同事同時book左hke去旅遊,我6月去大阪佢2月去東京,大家筆直都有限,又係2公婆去,book嘅都係商務酒 ...
有錢兩可以有要求,荷包緊,慳D使……

Jomancc    發表於 15-12-11 08:44

男爵府

十一哥 發表於 15-12-11 08:25
我剛去完東京, 住AIRBNB $1800/5晚+$1100/1泊2食溫泉酒店,我覺得好值得哇!!!你住邊間溫泉?係咪1個人價錢

大宅

BK Milk勳章

之前同同事同時book左hke去旅遊,我6月去大阪佢2月去東京,大家筆直都有限,又係2公婆去,book嘅都係商務酒 ...
我會在市區住平酒店,浸溫泉係享受黎架,難得可以放鬆,就好好relax
一路浸溫泉一路睇風景,超正
所以有時候貴少少都值得嘅
貴都係一晚啫,仲包2餐

子爵府

回覆:Torres24 的帖子

上年住有馬溫泉 28000yen 都好正 計埋差不多二千蚊港紙
有馬溫泉有金湯 啲泉水唔係透明 我覺得好正 同白濱比 佢溫泉正過白濱

男爵府

bibi2013 發表於 15-12-11 01:06
有馬係名泉,所以貴D。我上年住呢間二千鬆D包早晚餐。 http://www.hyoe.co.jp/traditional/
...
你之前幾月份去?兵衛向陽閣我好早就睇,不過基本都要3k起跳,聽你講完我又去穩,又有d 2千幾嘅plan,等6月出價錢就book有神戶牛吃就唔洗特登去三宮吃

公爵府

虎到金來勳章

Jomancc 發表於 15-12-11 08:43
係, 我自己一個去.

公爵府

回覆 Taitaimui 的帖子

very good ah , which 有馬溫泉 hotel you go last time ? thx !!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我又覺得睇人既,而日式溫泉酒店又淨係得日本先有。家家有求,冇乜問題

男爵府

Taitaimui 發表於 15-12-11 09:01
上年住有馬溫泉 28000yen 都好正 計埋差不多二千蚊港紙
有馬溫泉有金湯 啲泉水唔係透明 我覺得好正:handso ...係1個人定2個人價錢?如果1晚價錢真係超級抵。介唔介意講下係邊間溫泉嗎?我聽完d jm講有馬好似真系好正

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

最緊要近車站
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

引用:回覆+Taitaimui+的帖子very+good+ah+,+whic

原帖由 hksunshine 於 15-12-11 發表
回覆 Taitaimui 的帖子
我住有馬kotori,但呢間野啲人剩係識講日文,佢溫泉同晚餐係借用樓上 花結旅館 我覺得個溫泉幾好

hksunshine    發表於 15-12-11 09:38

首頁
23456...7

尾頁

跳至