懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

d 99 成日以為新抱搶走咗個仔。唔會唸吓平時自己點對人。

別墅

我99好你99小小, 只係叫我老公唔好比我有bb~~唔好比我懷孕, 唔好比我生。
廢事一陣生完肥到門口都出唔到

大宅

irenemike 發表於 16-6-6 12:29
多點同自己講, 算啦, 老公對自己好就夠, 因為係嫁比老公, 唔係嫁比個 99 , ha

Yes (emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

回覆:好憎99

樓主。。你要留意住心情呀~有時我地唔開心,可能真係放唔低心裡條刺,我覺得都無必要迫自己放底,反而需要清靜下,如果娘家無得住,或者日頭番娘家hea,夜晚先番男家度訓囉~
我都好明白你感受,我99咁多年尼,成日話我搶左佢個仔,對我無數侮辱,我都死忍,結果就有左情緒病,有左之後,直頭產前抑鬱,依加要食藥控制,我有左一路唔敢俾99知(分開住),因為佢對我影響太大,又擺明係要b唔要乸,初初都仲係咁鬧我,後尾可能懷疑我有左(左問右問),就話要煲野我食,不過都係態度好差咁講,我一粒米我都唔要,而且更加唔想bb有個咁嘅嫲嫲!

複式洋房

manki1610 發表於 16-6-6 12:09
超有同感 我呀媽擔心我到喊 又不停買野俾我食,服侍我,幾十歲人要佢咁辛苦,
我真係好想同佢講聲多謝,
...
係呀, 我都覺得自己媽咪先係最錫自己架,99就永遠就只係覺得我搶左佢個仔咁樣

複式洋房

pongpongbb 發表於 16-6-9 19:10
d 99 成日以為新抱搶走咗個仔。唔會唸吓平時自己點對人。
完全有同感呀, 仲要我老公係最"奶"仔, 99勁錫佢成日覺得我搶左佢個仔

伯爵府

畀面勳章

我99都試過叫大嫂落左osw

首頁

尾頁

跳至