自由報料

跳至

首頁
23456...7

尾頁

複式洋房

收到確應電郵,唔代表你一定訂到
出dispatched email,email內無任何產品內容, 代表呢張單cancelled and refund,
可以去翻paypal account上, 係咪出現退款

大宅

HelloEricGc 發表於 17-4-23 12:29
出dispatched email,email內無任何產品內容, 代表呢張單cancelled and refu ...

我封 despatched email都係無任何產品內容, 但已經成功運到個倉

子爵府

HelloEricGc 發表於 17-4-23 12:29
出dispatched email,email內無任何產品內容, 代表呢張單cancelled and refu ...

Check 左銀行,未退款呀

大宅

應該係兩樣分開寄的,先有風扇tracking number, 跟著吸塵機。之後仲收到保養email話已經active左,email會有埋機身serial number。

大宅

回覆樓主:

即係仲有得定貨? 可以一次過定2sets嗎?我朋友都想要1set

男爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章

回覆 sunshine135 的帖子

星期五order, set 左星期一收貨,不過我系order V8 animal個部

男爵府

我尋日收到英國速遞公司的dispatch.無講係咩貨品。今日收到dyson 話已dispatched the following order for you.都係無講邊樣。咁係咪全部呢?
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

sunshine135 發表於 17-4-23 01:44
你係咪星期五買架?

我星期五買架
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

男爵府

atta 發表於 17-4-24 12:26
我星期五買架
我上網 (buyxxxship fb 留言) 見到有人星期四夜晚買, 話收到Dyson 封email 寫sorry 冇風扇剩係會運部吸塵機俾佢, 搞到我而家好想退款, 但完全冇聲氣.. (我星期五中午買)

男爵府

cha1125 發表於 17-4-23 17:51

星期五order, set 左星期一收貨,不過我系order V8 animal個部 ...
原來仲要覆星期幾收貨架? 係咪收到tracking no. email 先會問你?

男爵府

sunshine135 發表於 17-4-24 14:11
我上網 (buyxxxship fb 留言) 見到有人星期四夜晚買, 話收到Dyson 封email 寫sorry 冇風扇剩係會運部吸塵機 ...

咁驚?我無收到呢啲emails 呀!反而收到風扇的保養書email 呀如果無風扇緊係退啦

男爵府

sunshine135 發表於 17-4-24 14:12
原來仲要覆星期幾收貨架? 係咪收到tracking no. email 先會問你?

我收到果封dyson 寄出的dispatch 佢話我會另外收到一封email係個速遞公司的,會有另一個號碼可以最終我的訂單,就冇見到寫住星期幾到貨喎?

男爵府

唔係要覆,買時SET幾時送貨,因為星期六日問題,所以我SET星期一

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有無已退款?

男爵府

不過我岩岩開個MY DYSON ACCOUNT睇,見個STATUS係CANCEL左,即係點呢?

男爵府

但我CHECK PAYPAL又未退款.....

男爵府

啱啱check左,星期五下午2點買…
今日吸塵機同風扇一齊到左集運貨倉啦!

男爵府

我都買左 , 到左集運, 其實本身有部V6

侯爵府

陪月勳章

taboyan24 發表於 17-4-24 18:39

星期四or五 甚麼時間order?

侯爵府

陪月勳章

taboyan24 發表於 17-4-24 18:39

星期四or五 甚麼時間order?

首頁
23456...7

尾頁

跳至