想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

comecomebb 發表於 17-7-26 16:51
呢個醫師係針灸助孕,我唔知work唔work。不過我睇另外一個中醫,純食中藥,都係定時定候叫我去抽血睇賀爾蒙 ...

可以pm我嗎

大宅

y2004y 發表於 17-8-30 11:58
我都想要你睇果位中醫資料,可唔可以pm我?

張維就生bb, 有jm知道她什麼時候放產假嗎?

別墅

YD0804 發表於 17-7-26 12:19
請問有冇JM睇過呢位張維女中醫?好嗎?
我睇左另一個中醫幾個月,唔係好夾,朋友話呢個中醫可以照卵,所以 ...

最近睇左佢, 但覺得佢勁差, 態度好串,完全係為左做生意!
佢開藥都話要refer去驗血,用左千幾蚊驗荷爾蒙, 我驗少一樣野 , 因為睇西醫話唔suggest去驗, 佢知我冇去驗,竟然唔肯比報告我, 問佢幾時有就話唔知,但我問化驗所就話一早比左copy佢,就係有心唔比我住。
開藥超貴, $1450 -8包藥, 每日一小包, 而且十分奇怪, 又話驗左血先知點開藥, 但驗血前就收左你特殊藥錢先,後尾問佢, 佢話個個都係收左先, 如果驗血冇問題會退比你, 我就唔知其他人有冇退,我就冇啦。
重要無啦啦話你不孕,誇張到話你所有荷爾蒙亂晒, 但我問過另一個婦產科醫師我份報告,其實只係一樣指數高左少少,好大機會係壓力造成,放鬆就可以。
覺得佢真係好冇醫德,睇完佢會更加擔心同唔開心。打算去中醫協會投訴佢。

別墅

meifung1005 發表於 19-3-14 13:10
可以pm我嗎

最近睇左佢, 但覺得佢勁差, 態度好串,完全係為左做生意!
佢開藥都話要refer去驗血,用左千幾蚊驗荷爾蒙, 我驗少一樣野 , 因為睇西醫話唔suggest去驗, 佢知我冇去驗,竟然唔肯比報告我, 問佢幾時有就話唔知,但我問化驗所就話一早比左copy佢,就係有心唔比我住。
開藥超貴, $1450 -8包藥, 每日一小包, 而且十分奇怪, 又話驗左血先知點開藥, 但驗血前就收左你特殊藥錢先,後尾問佢, 佢話個個都係收左先, 如果驗血冇問題會退比你, 我就唔知其他人有冇退,我就冇啦。
重要無啦啦話你不孕,誇張到話你所有荷爾蒙亂晒, 但我問過另一個婦產科醫師我份報告,其實只係一樣指數高左少少,好大機會係壓力造成,放鬆就可以。
覺得佢真係好冇醫德,睇完佢會更加擔心同唔開心。打算去中醫協會投訴佢。

別墅

ilkachan 發表於 19-3-14 15:57
張維就生bb, 有jm知道她什麼時候放產假嗎?

佢應該4月頭開始放產假啦...不過你可可以再打去診所再確定一下..

民房

回覆 SCSL 的帖子

可以俾中醫資料我嘛?

大宅

呢個醫師係針灸助孕,我唔知work唔work。不過我睇另外一個中醫,純食中藥,都係定時定候叫我去抽血睇賀爾蒙 ...

可以俾中醫資料我嘛?

禁止訪問

民房

可以pm我 謝謝

洋房

回覆 comecomebb 的帖子

你好-可PM contact 給我嗎?🙏🏻🙏🏻

首頁

尾頁

跳至