自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

侯爵府

畀面勳章

lily-of-valley 發表於 17-10-15 11:56
係呀, 因停過電. 鞋, 個日真陰功, 一早通知, 9-6 無水, 無電, 無lift. 前一日要走路, 第二日至返屋 ...

夏天冇電慘過冬天冇電

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

tobytang 發表於 17-10-15 14:53
夏天冇電慘過冬天冇電

鞋, 咁熱,如連風扇都無, 想起上次No.10風球, 澳門, 唔識點安慰。
Oh, 我度一年起碼一次三無。
無水, 隔個月一次洗水缸。

別墅

回覆樓主:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

ChoMan 發表於 17-10-15 00:27
我前幾日去大埔惠long,買咗包芝士,又係發曬霉,又係無單

好恐怖

珍珠宮

畀面勳章

pakyin11302009 發表於 17-10-15 00:51
我上星期食都係喎,個筒唔夠脆,雪糕質感唔同平時,無發莓,都係芋頭味。
...

我新個隻紫薯味,買過幾次,個筒都係淋嘅,我重以為係新配方添不過我係7仔買嘅

子爵府

回覆樓主:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

跌過

大宅

.

大宅

MC(TIGER) 發表於 17-10-15 02:46
樓主星期一,可以打去雀巢(我無睇錯,係牛奶公司嗎?),同佢講返呢個情況,你有影相,可能佢會叫你send俾 ...

就算無單我都會咁做
唔係話要佢地賠(當然賠就最好啦)
都想比佢地知有咁既情況

首頁

尾頁

跳至