夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

puisim 發表於 17-11-28 23:19
我都有相同嘅問題
一個月兩三次我老公已經覺得好夠,佢話每日好攰
仲要每次都係我主動好似求佢咁,有時候 ...

我老公成日話攰,但又可以玩手機玩到好晏。。。
次次都要開口要求或引佢先有,仔就快2歲,一個月兩次左右咋。。。。

老公雖然無之前拍拖做得咁密,但都會錫下手多多嘅

大宅

Deek1025 發表於 17-11-29 02:53
我老公成日話攰,但又可以玩手機玩到好晏。。。
次次都要開口要求或引佢先有,仔就快2歲,一個月兩次左右 ...

手多多都起碼有身體接觸,我老公連手多多都冇,攬攬錫錫都冇,我想抱都係我主動,我哋似同屋主,但佢又唔係有小三我都唔知點解,話就話壓力大好攰喎

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

身活既疲累 係會令男人同女人都無哂性趣
你要諗下辦法 輕鬆下先
唔夠潤滑就要用下ky

第一胎?

我第一胎時都比較唔想有性生活 會少左行埋

第二胎時 知道點湊 比較上手 老公幫多左手照顧小朋友 就好快回覆正常性生活 每星期至少一次

大宅

我都有相同嘅問題

你一個月都有一兩次都好過我

子爵府

micling 發表於 17-11-15 11:40
都可以咁講
佢存在或不存在都唔重要
只要存款還在就夠
其實你點解唔去離婚?因為你咁想法,你D仔女一定FEEL,我見過有人的仔女就這樣唔信婚姻。你真是這樣鐘意錢其實離婚還可以要多D。

別墅

puisim 發表於 17-11-29 08:28
手多多都起碼有身體接觸,我老公連手多多都冇,攬攬錫錫都冇,我想抱都係我主動,我哋似同屋主,但佢又唔 ...

之前剛剛生完仔那年,我同老公關係差左,佢都唔會主動攬我,因為段關係已出現問題。之後大家見婚姻輔導,講晒d 問題出來,先知大家誤會好深。

我地有努力修補關係,而家仔仔就快兩歲,關係都算和諧的。

你試下同老公討論下大家發生左咩問題。

大宅

Deek1025 發表於 17-11-29 13:31
之前剛剛生完仔那年,我同老公關係差左,佢都唔會主動攬我,因為段關係已出現問題。之後大家見婚姻輔導, ...

我有主動話去婚姻輔導但係佢話冇需要
我哋有姐姐幫手湊不過夜晚就自己湊返,佢晚晚都好攰所以我都係繼續食自己
感覺上就係呃左我返嚟生咗個BB,世紀大騙案
婚前婚後兩個樣

別墅

puisim 發表於 17-11-29 18:32
我哋有姐姐幫手湊不過夜晚就自己湊返,佢晚晚都好攰所以我都係繼續食 ...

我都試過引佢但佢拒絕,嗰下真係好hurt, 又試過夜晚去toilet 見佢睇av DIY, 我即時喊左出嚟。
佢見我咁即刻問我咩事,我話原來佢唔係無需要只係唔想同我做,我生完自我形象好低,後來減到好似結婚時咁fit,但老公依然係咁。。。。
我仲問佢點解同ex gf 可以成日做同我就唔得,佢話當年佢廿幾歲點同(佢而家37我29), 同埋佢話覺得自己表現唔好,一來年紀大左二來有個bb 仔攪到我地成日唔夠訓。

嗰次之後我再無要求,係有次佢訓夠就做左,而家我要落booking 約定佢,又著得sexy d 先有返少少性生活。

男爵府

我都有相同嘅問題

就算日日食快餐,我覺得長時間係咁都會有d 攰,最理想一星期2次,一個月2至3次又好似少咗d。

而家係咪男人壓力大咗定點,好似好多老公唔願同老婆

大宅

puisim 發表於 17-11-29 18:32
我哋有姐姐幫手湊不過夜晚就自己湊返,佢晚晚都好攰所以我都係繼續食 ...

你個句世紀大騙案,真的引我發笑 形容得好貼地呀

別墅

jwy2 發表於 17-11-29 19:18

就算日日食快餐,我覺得長時間係咁都會有d 攰,最理想一星期2 ...

一來工作時間長,有小朋友就更加唔夠時間休息。
二來個個臨訓喺床都手機i pad, 玩到攰自訓,仲邊有情趣。

別墅

babykie 發表於 17-11-8 15:48
其實係咪唔正常? 由知道有左bb開始到而家都差不多2年,晚晚一齊訓但冇攪過。 生完之後幾個月試過想攪一次 ...

我4年喇,冇行埋過........
為左方便照顧小朋友(餵左兩年人奶)我地分房訓,計埋大肚,就咁4年了。
另外關係都愈來愈差,再加埋生活壓力,冇興趣。對佢我都失去興趣。都唔知點算好。
我又衰,我比較惡,唔識爹,成日忍唔住小小野就罵佢,發佢脾氣,話佢,衣家直情用「廢的」形容佢。我都覺得自己好衰。但真係忍唔住。
我曾經暗示想要,但佢竟然冇表示。
我覺自己好「魚」。
都唔知將路條路點行。
原來都有人同我一樣。
我並不孤單。

別墅

micling 發表於 17-11-11 16:47
我由有咗 到生埋 到個仔已經就來4歲 都冇

我都係。原來我並不孤單。
4年冇愛愛系列。

男爵府

Deek1025 發表於 17-11-29 19:13
我都試過引佢但佢拒絕,嗰下真係好hurt, 又試過夜晚去toilet 見佢睇av DIY, 我即時喊左出嚟。
佢見我咁即 ...

有時都唔明d 男人諗咩,屋企有個老婆,自己有需要都情願diy,有d 仲衰到攪3攪4。

水晶宮

jwy2 發表於 17-12-2 00:34
有時都唔明d 男人諗咩,屋企有個老婆,自己有需要都情願diy,有d 仲衰到攪3攪4。
...

自己 diy 幾分鐘攪掂乾手淨腳, 同老婆攪又要鍚鍚又要攬攬, 摸東摸西又前戲又後續攪成大半個鐘至成粒鐘, 之後又要沖涼......花時間呀....

我估咋

大宅

果D生完行埋幾多次用手指數得晒的JM,勸你們認清現實外面是一定有外援的,不過是用錢買還是真係有感情的分別~ 不要湊BB腦袋就變了BB仔般純真,除褲行埋只係需要十零分鐘也不需要係夜晚,日日回家湊BB的好爸爸都完全有時間安排到!

男爵府

htsims 發表於 17-12-5 16:43
果D生完行埋幾多次用手指數得晒的JM,勸你們認清現實外面是一定有外援的,不過是用錢買還是真係有感情的分 ...

絕絕絕絕對認同。因聽聽埋單不知幾多個男人怨老婆唔比要出去搵外援,因同樣而家多了老公唔比個老婆,呢d 情況好易一拍即上。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htsims 發表於 17-12-5 02:43
果D生完行埋幾多次用手指數得晒的JM,勸你們認清現實外面是一定有外援的,不過是用錢買還是真係有感情的分 ...
我非常同意,幾年都冇咩性生活的都仲可以斷言老公一定冇偷食冇小三? 我唔信一個男人會唔介意打足飛機幾年。你話陀B時幾個月男人唔介意,我信,但幾年都自己搞掂係唔可能既事,仲要明明有一個老婆在屋企都唔想要,其實答案都幾明顯。

大宅

回覆 rayrayus 的帖子

唔知咩事生完個人同BB一樣純品,JM居然會信 「成日話累」、「怕外面女人污糟唔會偷食」、「阻住小朋友訓」呢D理由? 我聽到真係好激心!呢D藉口都信係唔係腦實左呀?
「成日話累」= 講到明係對住你無性趣啦!除非佢係虧既…
「怕外面女人污糟唔會偷食」= 感你好唔乾淨咩做咩唔同你做?佢應該最想同你行埋先係呀?
「阻住小朋友訓」= 大把人同小朋友同房都生到多一個啦,無人叫你做到一屋都聽到呀…

大宅

ninachu 發表於 17-11-8 16:37
用ky,我生完後比較乾,用ky舒服晒

什麼是my?

首頁

尾頁

跳至