夫婦情感

跳至

首頁
23456...10

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

死性不改。同我果件一樣 delete 左佢三次賭博遊戲吾俾佢玩(但我冇阻佢玩其他遊戲 只係想佢戒賭既心癮)點知佢又三番五次咁 偷玩 又係返屋企前delete 個game! 都係果句啦⋯⋯男人呢啲就係死性不改

男爵府

angel.W 發表於 18-8-21 19:01
回覆 english1221 的帖子

不喜歡小朋友,坐飛機坐車餐廳最怕嘈,尖叫,喊聲,

依家冇勇氣走出來 將來都吾會有。你自己好好諗下你想要既 佢將來俾吾俾到你 ,如果俾吾到 為何要辛苦自己逼自己留係度?

大宅

angel.W 發表於 18-8-20 12:33
拍拖時已經發現有玩交友apps,仲想約人出嚟,但未約實日子就比我踢爆咗。當時嬲到我話要分手,
佢不斷求原 ...

可以交個朋友嗎?pm u

男爵府

angel.W 發表於 18-8-21 19:01
回覆 english1221 的帖子

不喜歡小朋友,坐飛機坐車餐廳最怕嘈,尖叫,喊聲,

可能好難聽

事實上,你有勇氣將佢全部野揭晒出嚟,但之後一樣留喺度,如常生活,等佢求你原諒,你認為佢會唔知咩

但依家佢已經係連戲都唔想交

你仲需要唸係無勇氣離開,還是愛

人要被愛,必先愛自己

複式洋房

回覆 angel.W 的帖子

個人認為BB一定要生,因為你拎佢出現的,你有責任
男人離吾離婚吾重要,都係身份問題
離左婚有小朋友,吾一定會搵吾到男人
搵一個錫自己男人,就吾會介意你的過去
睇你覺得男人重定親生仔女重要
我覺得親生仔女比任何野都重要
吾好因為一個男人的錯,所棄所有野

gfsying    發表於 18-8-22 12:24

珍珠宮

開心吸收勳章

拍拖時已經發現有玩交友apps,仲想約人出嚟,但未約實日子就比我踢爆咗。當時嬲到我話要分手,
佢不斷求原 ...

睇嚟妳老公都係漁翁撒網式溝女,睇下有冇機會中一件有免費餐食,仲唔到咪當係精神上同心靈上滿足,呢啲情況都唔使旨意佢會改,就算改得一年半載,好快又搵其他方法去做同樣嘅事,完全係心癮嚟!好彩嘅係佢應該極其量同人見下面唔敢有進一步,至於原唔原諒就睇妳!

百花叢裡過,片葉不沾身。

琥珀宮

大宅

回覆 catting91 的帖子

Ok! 我確認了

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

要唔要小朋友,你係媽咪你決定的,佢唔想你要都冇用,驗DNA係佢的佢都要俾贍養費。既然你父母心痛你都會幫手湊,就唔好諗唔要啦,畢竟小朋友係無辜的,你都已經有左,就決心離開賤男做單親媽媽。路一定唔易行,但至少行得有尊嚴,你老公直情當你死咁走圍去搵女人仲唔止一個,你真係想咁樣忍幾廿年? 忍到咩?

伯爵府

回覆樓主

忍唔住留言,一定要同個男人分開,繼續一齊,只會令你更多唔開心,更多情緒波動,或是到心如止水的地步。
剛剛有左BB佢都可以咁,最可怕的是一個又一個的大話,一齊行落去,你點知邊句真邊句假,一齊生活要估估下會好攰,精神折磨,勇敢放手吧,29歲的你,大把日子,至於BB,我覺得任何人都比唔到意見你,只有你自己捻清楚,因為,生得佢出,責任一輩子都在你身上,只要你願意負上,就去吧。

男爵府

花花b 發表於 18-8-22 22:34
忍唔住留言,一定要同個男人分開,繼續一齊,只會令你更多唔開心,更多情緒波動,或是到心如止水的地步。
...

VERY AGREE!
男人就一定唔要
至於BB...真係睇你自己喇, 你陀佢生佢係一世
落左佢, 其實都係一世...所以諗清楚
希望你重拾愉快生活, 重新出發!

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主

我男朋友都係咁,成個facebook有9成都係亂add女。嘈又嘈過分又分過,雖然佢向我求婚,但我知結婚係解決唔到忠誠問題,我都已經對佢心灰。jm你走到就走啦,佢地應該係心癮好難搞

大宅

回覆 sheetajeff 的帖子

謝謝你們的回覆,
我做女既時候在人眼中心中係好堅強,
橫衝直撞霸氣開朗女仔,
2017有點抑鬱後,180度轉變,
當時個人開心唔到,
坐巴士或只要一個人在家中時,
一靜落嚟就會喊,
但唔知自己喊咩,
冇胃口,就算有食野都係瘦唔吸引,
到2018
變得沒勇氣,原地踏步,

唔想改變,得過且過既人,
真係好冇骨氣。
都唔知生活為咗乜

男爵府

angel.W 發表於 18-8-23 14:58
回覆 sheetajeff 的帖子

謝謝你們的回覆,

你繼續沉醉喺呢D思想當中,無人會幫到你,你自己一個人是少,但唔好將呢D思想影響到小朋友

子爵府

回覆樓主:

你老公好恐怖,你要早走早著。保重
佢氹到咁多女仔,好唔簡單,講大話已係食生菜,你為自己著想,早抽身

複式洋房

佢不斷求原 ...

同我c6一樣,我c6仲賤到歪理當真理,出去溝女仲鬧番我轉頭話依d係正常社交,話我有病世界上唔係男就係女。

但我老公賤過你老公,夜場、交友app,搖一搖全部比我發現過。我已有小朋友無得走,jm 好好諗清楚。男人扮完死狗,一係真心改,一係只會無限loop下次傷得你更深。

我依家無限痛苦循環中,唔想你係下個我

大宅

回覆樓主

同我老公一樣,婚前出軌俾我發現,原諒佢一次之後,喺我大肚時,我發現佢dl咗好多交友apps ,有同d女仔傾計傾到成半夜三點幾,不過都係好開頭問下年紀、工作之類,唔太深入,所以我warm下佢叫佢唔好再同d唔三唔四嘅女仔傾計啦就算,我當然有改晒佢d交友apps psssword 又同佢del晒d contact, 一直keep 住自己裝個交友app mon佢account仲有冇開返啦⋯點知生完之後,坐完月真係好似bb來了咁,夫妻關係真係跌到落冰點,仲俾我喺一t字頭嘅社交平台發現佢直頭問人約唔約出來,不過人地唔so佢乍(原來真係有好多女仔自己post自己d xx短片上網的)嬲到我直接問佢仲想唔想要呢個屋企,問佢嗰一刻我已經有哂離婚嘅準備,財產分配,小朋友安排等等,亦有自己keep低佢想出軌嘅證據,如果要打官司對我都有利d,不過最後都有原諒佢,主要為個小朋友,因為冇咗爸爸呢個角色對小朋友成長一定有好大影響,但同時我亦有加強對c6行為嘅監察,而家佢所有電郵都會sync去我電話,佢開過咩acc我都會知,我亦唔怕俾佢知道我check 住佢,因為佢自己知道係佢自己整花自己個底

複式洋房

回覆樓主

點解樓上咁多人叫樓主落,好恐怖!而唔係承擔責任
我知養育小朋友好難,但天生天養,平有平養
肚入面bb四個幾月,有心跳,有手手腳腳,你真係忍心為個賤男,而去墮胎,俾醫生用夾夾爆bb頭仔,腳仔手仔?
好多路可以行,就算未離婚,生左bb都可以跟自己姓氏,自己湊,keep証據搞離婚,拎膽養費
你落左,你安樂咩?
叫落仔既人,你地都好折墮

男爵府

回覆樓主:

4個幾月,唔要真的好困難.......
要,都不容易.....
但個男人就不要了

首頁
23456...10

尾頁

跳至