夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主:

講黎做乜其實,無論幾熟都吾講,最多令到俾男方見到自己就算,等佢好自為之!講真你又知佢老婆吾知?可能知呢。可能因一啲原因佢吾願離開個男人有幾奇怪,金錢物質乜都可以,但你講左你叫佢老婆點處理點落台呢!不過又咁呀,倒返轉俾你見到係女方偷食你又會吾會同佢老公講呢?

大宅

二小姐 發表於 19-1-25 11:07
影相,再用鬼電whatsapp張相俾佢。
唔會影响我同朋友關係,又令佢知道真相。
有時朋友係知,甚至各有各玩, ...

其實用匿名account呢D方法唔好,你的確係保護咗自己,但朋友嘅感受呢? 突然收到自己老公罪證確鑿嘅出軌證據,但又唔知邊個send俾自己? 究竟邊D人知? 係好心定玩嘢? 會唔會係第三者? 同事? 朋友? 親人? 點解佢哋唔直接同我講? 咁我應該搵邊個傾? 邊D人已經知道晒? 究竟真定假? .... 我求其都諗到咁多困擾,你話朋友幾慘

大宅

Heisenberg 發表於 19-1-26 03:13
其實用匿名account呢D方法唔好,你的確係保護咗自己,但朋友嘅感受呢? 突然收到自己老公罪證確鑿嘅出軌證 ...

絕對認同

複式洋房

唔熟嘅話唔講

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

車你 發表於 19-1-29 02:24
唔熟嘅話唔講

熟都唔講

男爵府

一定唔會講。

1. 佢可能已經知,講黎盞傷口加鹽又令佢尷尬。
2. 當佢唔知,就繼續由佢唔知,開心過日子囉。
3. 長此下去,佢自己都可能會知。

而家講比佢知,幫唔到佢d咩,盞佢傷心又尷尬。

珍珠宮

開心吸收勳章

Crazyman4466 發表於 18-12-6 00:00
十分忐忑,在街上見到我朋友的老公拖住個女仔,態度親密如熱戀中情侶,如果你們是我,我應吾應該話俾我朋友 ...

唔好講啦!萬一因為妳講完搞到人妻離子散,小朋友冇咗個爸爸,變單親家庭.......比起而家,妳覺得邊樣更家唔安樂先?

如果個天要佢知,妳唔講佢都總會知,咁又何必由妳去推佢一把呢?吞返落肚啦,唔講妳唔會死的!

百花叢裡過,片葉不沾身。

首頁

尾頁

跳至