美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

CheungKeeKee 發表於 19-9-9 14:36
回覆 kuma527 的帖子

有次行新都會廣場,見推廣好平,百多元試做一次還送一大盒眼膜,做了那一次後,買了 ...

我同你一樣呀!第一次試做178仲包埋按身,完左(emoji)sell下,但唔係好hard sell既,我都join左1500蚊5次既人手Facial

333s    發表於 20-7-11 10:46

大宅

JYS 發表於 19-9-23 01:09
請問B 5或者40倍幾多錢一次啊唔該

我join葵芳的b5人手Facial係1500蚊五次,早兩日距地打黎話40倍推廣優惠168試做一次,我都試左,覺得40倍好d

大宅

siumanluo 發表於 19-9-23 17:10
我去開葵芳果間又冇點sell

屬於大鋪頭定細鋪

大宅

JYS 發表於 19-9-23 20:46
屬於大鋪頭定細鋪

十幾間房,唔知算大定細

大宅

siumanluo 發表於 19-9-23 17:13
我join葵芳的b5人手Facial係1500蚊五次,早兩日距地打黎話40倍推廣優惠168試做一次,我都試左,覺得40倍好d ...

咁有冇join 到40倍今次又咩價錢

大宅

JYS 發表於 19-9-23 20:53
咁有冇join 到40倍今次又咩價錢

冇哦!試做完168冇sell我呀!我仲有三次b5,唸住完左先問40倍咩價

複式洋房

回覆 Sinmasinma 的帖子

我果間都冇

複式洋房

回覆 JYS 的帖子

邊間呀,我都想知

大宅

勁hard sell. 每次彈到你塊面一文不值,又難book,我畀晒full course錢,每次又sell你,如果你唔買,佢出去吹水15分鐘先入番嚟,你聽曬佢出面吹水。之後入嚟sell唔到就hea做,本身package連按肩頸完全唔會按。
加完之後又唔transparent完全唔知每次扣幾多剩幾多,成日完咗逼你留低傾傾傾。
我去完第三次放棄,嘥時間嘥錢,當扔咗。
佢嘅產品話係自己研發,但係唔係全部有資料。用完幾次唔係好得,成套扔晒,費事眼冤。
好多人話間間都係咁係錯,我已經轉去另一間日本公司兩年,完全冇hard sell。
當年佢係咁踩我,我索性去中環皮膚科醫生話:你冇問題喎,完全唔係果回事。

大宅

siumanluo 發表於 19-9-23 17:10
我去開葵芳果間又冇點sell

我都係葵芳,佢地真係無乜sell喎,可能我唔係香港返工,第一年join人手facial1500/5次,點知做得一次,我再俾機做facial錢都係買五次两千以下佢地都無扣我,都知我成日唔係香港就無sell我買好多。同埋我本身做過好多化妝品牌又係讀skincare formulator佢地就無sell過我買佢地啲嘢。Overall葵芳店真心唔錯。其他分店我無試過。

珍珠宮

回覆樓主:

睇哂咁多留言,先知原來人人唔同價錢! 海鮮價! 我都比貴咗!

最重要係: 好難book, 就算 booked咗,都可以話無你既booking 唔比你做! 求其擺你去啲3,4點既slots度。。。我要番工,點可以係嗰啲時段做?!

比佢搵笨一次,已經太多。 唔會再上當。

係要join 既,審慎考慮。

象牙宮

kuma527 發表於 19-3-16 13:08
有冇join左英格蜜兒~好唔好

之前它店貼198 試做。
我想試下。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

大姑娘 發表於 20-5-30 08:32
睇哂咁多留言,先知原來人人唔同價錢! 海鮮價! 我都比貴咗!

最重要係: 好難book, 就算 booked咗,都可 ...

我認同好多美容/醫美都係
海鮮價! 難道 試做才是好? 別 join

返工者, 真要審慎考慮。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

回覆樓主:

想問course 一般有效期到幾時?

象牙宮

Rascalbaby 發表於 19-3-16 16:14
回覆 kuma527 的帖子

啲product 係ok, 啲機都真係得,不過真係Join 左預幫佢打工。。。之前分落好多分期。 ...

如果 product ok
啲機 都真係得
劏客,海鮮價,唔同人開唔同價。=== 自己知, 就尽量買少D。

理性討論交流者。

象牙宮

jalan 發表於 19-3-17 17:52

用料好靚,全部用返佢im 出品。做機有效果。product 唔係法國 ...

用料好靚,全部用返佢im 出品。
做機有效果。 請問你做了什么机?

理性討論交流者。

象牙宮

siumanluo 發表於 19-9-23 17:12
我同你一樣呀!第一次試做178仲包埋按身,完左(emoji)sell下,但唔係好hard sell既,我都join左1500蚊5次 ...

第一次試做178仲包埋按身。按肩背?

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 20-7-11 10:48
第一次試做178仲包埋按身。按肩背?

而家唔知仲有冇哦!我係經過佢鋪頭門口sell既

象牙宮

siumanluo 發表於 20-7-11 11:32
而家唔知仲有冇哦!我係經過佢鋪頭門口sell既

經過佢鋪頭門口sell既而家 198 單面部。

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 20-7-11 13:55
經過佢鋪頭門口sell既而家 198 單面部。

甘貴!我上星期去做人手facial,佢話我黑眼圈好勁,sell我做眼機,話可以扣一格,甘我剛剛好剩返兩格,就做埋了。五次完左了,走既時候佢sell我新plan,但最少買四千幾,我覺得太多,冇買到!因為而家好少去了,唸住轉下細美容院

首頁

尾頁

跳至