自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

唔知呢個 post 真假,不過好耐之前係bk 有jm 講過 chicken wing 係加國又係搶人男友,唔記得本身有冇男友喇。
佢嘅 pattern 應入娛圈前而是這樣。同家教(或者根本沒有人教),家庭的價值觀有關。而且全家最錫最就佢,做錯事都保佢,咁點學什麼是對什麼是錯。屋企唔教, 灌輸錯的觀念,而家咪等社會教佢囉!

珍珠宮

13198 發表於 19-4-21 15:42
可能我個post,比有勢力人士封左,為左令chicken wing仲可以係電視生存。呢件事係千真萬確,ABCDEF六個女 ...

如果真有奇事
8卦人士起佢地底
即是靠害曾有BB個女仔
wing個朶已臭
對其他女仔無謂往事重溫

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

可能我個post,比有勢力人士封左,為左令chicken wing仲可以係電視生存。呢件事係千真萬確,ABCDEF六個女 ...

我就當你冇作故仔,但出post目的係告誡人地去睇心理治療?咁大義凜然既目的你講完自己唔笑?

你個朋友F自己同佢講唔係最直接?需要你上forum唱比全世界人知,再由forun去勸佢去睇心理醫生?

認真出post目的都只有一個,就係「唱衰人」。

不過,你說事實就係事實啦~但小心被人告返轉頭,網上發言唔係冇責任架,你講錯一粒字都可以被人告。小心~

複式洋房

tester5 發表於 19-4-21 16:50
我就當你冇作故仔,但出post目的係告誡人地去睇心理治療?咁大義凜然既目的你講完自己唔笑?

你個朋友F自 ...

唔洗唱,朵已衰
無須太認真,大家食花生

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

stkyo 發表於 19-4-21 11:53
黃係加讀書時與ABCDEF是好友,經常一齊去行街shopping 食 all u can eat sushi,各自有男友,雖然黃成日fli ...
滴蟲⋯⋯

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

大甜蜜蜜 發表於 19-4-21 22:24
唔洗唱,朵已衰
無須太認真,大家食花生
咪係,女方現在都己經自作自受返,仲要唱自己朋友既經歷出黎整佢,好咩?無需要啦。

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

勁,ABCDEF

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

littlefunpig 發表於 19-4-21 11:45
我都有睇到個post,流過流華
回鋪果d個個信到10足10先好笑

哈哈

公爵府

(Samantha) 發表於 19-4-21 11:15
大約講咩?

ABCDEF All

大宅

好心你啦,咁大惡勢力第一時間摷你出來滅口,你係咪有妄想症

首頁

尾頁

跳至