自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cattz288 發表於 19-7-9 22:45
imc係用咩台?可帶號碼? 睇黎啱我爸媽用喎! 點知用剩幾多g?

imc是CSL網絡, 好似儲值卡咁打code查, 我剛剛增值左一次$99 12GB
不過電話分鐘唔多, 仲要研究一下。
http://imc-networks.com.hk/imc/lang/chi/prepaid/4ln.php

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

purplechung 發表於 19-7-9 23:08

imc是CSL網絡, 好似儲值卡咁打code查, 我剛剛增值左一 ...

放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 19-7-9 18:13
所以我聽jm話已淘多張移動0月費咭, 不過要上廣州實名 去長隆玩順便整埋 :hap ...

我就用緊中國電信澳門/中國1卡2號0月費, 在手機用微信找中國電信官網做實名認証, 增值等等。。。非常方便, 但大陸數據就比較貴, 不過都可以接受。
深圳一天遊唔分享數據$20左右, 有時費事share老公數據, 我買緊野佢行開左, 到要付款無數據用微信付款load唔到, 唯有用自己的數據。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

purplechung 發表於 19-7-9 23:23

我就用緊中國電信澳門/中國1卡2號0月費, 在手機用微信 ...

20蚊好貴! 仲貴過bird

放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 19-7-9 23:32
20蚊好貴! 仲貴過bird

而家香港數據sim好鬼平, 最緊要係可以接收香港網絡 FB, WhatsApp

水晶宮

purplechung 發表於 19-6-20 10:53
在福田口岸未落電梯前果間中聯通買, 記住要講價, 佢地一開價是300元

係呀,我嗰次開都係¥300 被劏了,不過,嗰次一日攪掂晒個銀行a/c, ¥300就¥300啦!

公爵府

complicated ...

首頁

尾頁

跳至