夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

laufunhong 發表於 19-10-31 01:03
咁你今晚諗住點呀!

過多陣,夠攰先入房,我又冇做錯事,要瞓廳的人應該係佢唔係我。我只係癈事嘈到個女,所以出廳

大宅

laufunhong 發表於 19-10-31 01:12
所以你老公雖然只係可能怕煩而出黎叫你入去,但都總算做過d野呀!入去訓,舒舒服服過左今晚先啦!
...

係,佢個心係唔想講sorry的,佢唔覺自己有問題。

大宅

tyn904 發表於 19-10-31 01:11
每次佢都可以好快瞓著,有次我話佢,佢話飲左酒攰,重話我咁諗佢。但我冇試過見嘈完會遲瞓過我。唔想同佢 ...

唉,我老公都係好快訓著,仲要訓到咩都唔知!所以有時半夜唔開心/肚痛跟本無人關心

大宅

laufunhong 發表於 19-10-31 01:16
唉,我老公都係好快訓著,仲要訓到咩都唔知!所以有時半夜唔開心/肚痛跟本無人關心
...

我病佢都冇關心我,星期日病我都重要同女溫書,同佢講好攰唔舒服食左藥好眼瞓佢當聽唔到,佢自己就係到整佢睇左幾日片學的腸仔包,零關心.
佢有時間睇片學整包,但就唔會睇片整iphone,我昨天睇完十分鐘自己都入返data落電話到啦⋯⋯好想叫佢食屎狗

大宅

tyn904 發表於 19-10-31 01:25
我病佢都冇關心我,星期日病我都重要同女溫書,同佢講好攰唔舒服食左藥好眼瞓佢當聽唔到,佢自己就係到整 ...

咁你之後係咪仲想同佢行落去呀?為左避免自己唔開心,以後只好咩都自己做,自己上網問人,盡量少煩佢,咁樣相處當同屋主,起碼自己唔會唔開心!

大宅

tyn904 發表於 19-10-31 00:35
十級笑話,我以為佢瞓左,我越諗越唔開心,係到喊,唔知嘈醒佢定咩,佢叫我食藥,我話我係到喊緊,唔係病你 ...

食藥? 佢以為你傷風?

大宅

tyn904 發表於 19-10-31 00:53
最後我忍不住走左出廳,過左一陣佢出來,佢只係好求其講唔知佢今日有冇做錯事但如果為昨天的事佢講句sorry ...

我覺得你真係唔好一黎就要求咁高, 好多野真係要慢慢黎, 佢出黎同你道歉你又唔洗企到咁硬,
好多時你態度太硬佢想氹你都唔知點埋手, 而且如果你唔係想分開, 就唔好下下淨係睇唔好既野,
唔好不斷去"證明"佢唔愛你/冇你心/對你唔好, 咁樣對段關係冇好處

大宅

vdici 發表於 19-10-31 03:35
食藥? 佢以為你傷風?

因為我星期日開始傷風食左三日藥,但我病都係我陪女溫習,同佢講食左藥攰冇理我,佢係到整面包。

大宅

vdici 發表於 19-10-31 03:41
我覺得你真係唔好一黎就要求咁高, 好多野真係要慢慢黎, 佢出黎同你道歉你又唔洗企到咁硬,
好多時你態度太 ...

我知,但佢冇為我做任何野,所以唔開心

子爵府

回覆樓主:

樓主老公好賤格及自私 玩野要食住你 佢唔會覺得有問題 呢d係人格問題 係要諗計治番佢 不過咁樣又好無引

大宅

bobo88hk 發表於 19-10-31 07:11
樓主老公好賤格及自私 玩野要食住你 佢唔會覺得有問題 呢d係人格問題 係要諗計治番佢 不過咁樣又好無引 :t ...

因為我有兩個女唔會走,所以都不用氹,佢的時間只會關心其他人。

伯爵府

tyn904 發表於 19-10-30 13:02
回覆 華妹妹 的帖子

我覺得有D嘢男人應該做, 咁可以証明佢重肯為我做小小事情, 當佢咩都唔願意做, 只係HEA ...

咁樣吾止係佢懶既問題,係你同你老公感情上出現問題,個女同事真係好可疑

大宅

肥肥寶 發表於 19-10-31 10:42
咁樣吾止係佢懶既問題,係你同你老公感情上出現問題,個女同事真係好可疑
...

佢第一晚到我有問佢女同事住邊,佢話酒店,但原全冇諗過要講佢都係住酒店,一星期去玩電話一張相都冇,佢話佢又不是第一次去有咩好影,去outlet叫佢影手袋比我,佢比幾張相我話網路差好難出相,(舊時佢會搵個位置出到相比我的)然後隔一陣就話人地要關門叫我快決定,我只好去代購睇相再問佢,有定冇,是但買。佢行程應該陪人玩同買嘢,所以唔方便比相我,佢一向係朋友同事面前不會同我聯絡。
佢回來我都唔知佢個一星期去左邊,係信用卡張單來到我先知。佢基本上唔會同我講佢私人嘢,只會講佢公司幾忙幾煩。

大宅

vdici 發表於 19-10-31 03:41
好多時你態度太 ...

受教

大宅

tyn904 發表於 19-10-31 07:08
我知,但佢冇為我做任何野,所以唔開心

夫妻同情侶唔同, 情侶大家都會出好多力去維繫, 但夫妻就係講相處,
當然如果夫妻肯出力維繫都可以好sweet, 但有小朋友之後有幾多人仲有咁好心力去氹另一半?
佢冇為你做任何野, 咁你做過d咩去氹佢開心? 試下少d埋怨, 對住佢寬容d, 說話溫和d,
佢覺得對住你係可以放鬆既態度就會有所改變~

大宅

vdici 發表於 19-11-1 04:44
夫妻同情侶唔同, 情侶大家都會出好多力去維繫, 但夫妻就係講相處,
當然如果夫妻肯出力維繫都可以好sweet, ...
當我發現佢對我不同的時候, 我已經對佢有所改變, 例如攪掂個女出去陪佢. 會幫佢按摩..但通通都唔夠佢享受一個人快樂開心.

大宅

tyn904 發表於 19-11-2 11:19
當我發現佢對我不同的時候, 我已經對佢有所改變, 例如攪掂個女出去陪佢. 會幫佢按摩..但通通都唔夠佢享受一 ...

如果係咁或者唔好刻意去做d咩, 先試下對佢寬容d? 聊下佢傾閒計講下笑?

侯爵府

tyn904 發表於 19-10-28 22:59
係E幾年我發現佢對我冷淡,不像拍拖前千就,像上星期我自己買了一部IPHONE,要求他幫忙過機,結果係新電話冇 ...

過資料 應該叫出面職員攪啦 咁樣就叫唔愛你 咁我比我件極品你啦 嚮小朋友面向你爆粗 咩家務都唔做 淨打機 一個只會對你一次好 同身債 仲去旅行 旅完十件手信比公司 無屋企份 聲大夾惡皮氣暴操

大宅

micsin 發表於 19-11-2 15:17
過資料 應該叫出面職員攪啦 咁樣就叫唔愛你 咁我比我件極品你啦 嚮小朋友面向你爆粗 咩家務都唔做 淨打機 ...

咁你重忍?

大宅

vdici 發表於 19-11-2 15:15
如果係咁或者唔好刻意去做d咩, 先試下對佢寬容d? 聊下佢傾閒計講下笑?

到今日我重未同佢講嘢,所以暫時唔會咁做

首頁

尾頁

跳至