時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

mandy108 發表於 19-12-21 20:38
佢地專登架,連登話要劇透等d人唔去睇葉問

哦~咁要自己睇咗先喎...

男爵府

低能仔
人哋傾計你自己聽到就鬧人死曱甴,人哋冇對住你講,咁小事,都可以咁出post鬧人,低能!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

榮盛 發表於 19-12-21 20:23
頭先我出街又係運滯同幾隻嘢同車,不停大大聲吵,粗口係標誌性語言,,響朵等全車知道,,,好威好型好man ...
如果見到佢地,暗中call 篤灰hotline, 會否有機會攞返十萬八萬?

男爵府

abbytang 發表於 19-12-21 21:16
劇透,都可是係係連登睇咋。
如果依幾隻曱甴真係今日去睇咗,就真係好無義氣啦,人地和你 shop 足 ...
好心佢哋啦,罷睇就罷埋講啦。
咁樣咪畀人知道佢哋有睇囉。
就算睇翻版,都叫做支持有睇呀。
咁樣衰嘅嘢,又要話畀人知。
又一自炒證明。

首頁

尾頁

跳至