自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

珍珠宮

厚多士 發表於 20-10-7 12:33
近呢幾個月見佢好勤力健身,同埋大家冷淡左,但佢算準時返屋企的,假期都同我地一齊,又唔見佢有神秘電話或 ...

應該未開始!
佢想孔雀開屏,但係嗰女仔未受!

伯爵府

canies 發表於 20-10-7 16:19
同意樓上話係開屏中, 佢有心咋不過對方又未必落搭嘅。

不過去酒店住幾日似乎唔係解決方法, 反而一家人去 ...
我知解決唔到問題,只係我想冷靜一下,諗下之後應該點。我脾氣唔好,我知見到佢一係喊一係扯火。呢個moment, 我唔想同C6有任何交流

伯爵府

樓主你同女女出去住酒店Take care呀, 去放鬆下散下心都好既

不過你老公知道你要出去住一星期有咩反應呀?

Anyway, 唔好太唔開心同發咁多脾氣呀, 我諗佢同個女仔又未至於有d咩既~~

伯爵府

雖然係唔開心
但離開一星期
之後又點呢
如果真係要走開下先得
不如走之前同佢講
妳個心好痛
覺得佢唔愛你
同結婚時佢唔同咗
妳要靜下
希望佢有改變。。。。。
等佢都諗下自己既問題
唔好等佢好似無皇管咁心情

男爵府

你出去冷靜一下都好。諗下何去何重。

支持你。

伯爵府

karshing 發表於 20-10-7 17:32
應該未開始!
佢想孔雀開屏,但係嗰女仔未受!
我都覺得係!不過都夠啦!就算唔分開,我對呢個人都會好有保留

珍珠宮

厚多士 發表於 20-10-7 17:44
我都覺得係!不過都夠啦!就算唔分開,我對呢個人都會好有保留

睇定啲!
其實有好多中年女人都係會發姣㗎,我啲同事有好多結咗婚啦,但係對見到比較年輕嘅同男同事,都係雙眼發光,成日add人facebook或者ig, 約人食lunch, 成日撩佢哋講嘢㗎, 佢哋覺得同後生嘅男同事一齊會開心D,但實際無出軌!

伯爵府

lky3107 發表於 20-10-7 17:34
雖然係唔開心
但離開一星期
之後又點呢
其實今年我經歷了好多唔好的事,工作唔如意,本來今年應該有個位會升我,但疫情令公司生意差左好多,雖然無裁我,但人工少左一截。
我爸又心臟有事成日入醫院又要通波仔,C6算好的,佢都好幫手照顧我爸,所以之前我仲覺得好彩有C6, 一家人齊齊整整就算少左收入都可以知足常樂。
點知今日又比我發現C6孔雀開屏。
真係低處未見低

伯爵府

karshing 發表於 20-10-7 17:50
睇定啲!
其實有好多中年女人都係會發姣㗎,我啲同事有好多結咗婚啦,但係對見到比較年輕嘅同男同事,都係 ...
可能我不是這類人,性格比較謹直硬朗,從來唔識發姣,對後生仔亦冇乜感覺。
忽然諗起張學友,梅豔芳同林嘉欣那套戲。真係好中

伯爵府

俙俙媽咪 發表於 20-10-7 17:33
樓主你同女女出去住酒店Take care呀, 去放鬆下散下心都好既

不過你老公知道你要出去住一星期有咩反應呀?
其實我們冷戰左幾日,今日我睇到FB就打去問佢,佢當時剛回到公司,佢話晏D打比我,之後十點左右whatsapp 我話Sorry, 但個重點係佢剛剛知道公司要全體減人工,佢話會努力睇下有冇第二份工。我冇答佢。之後一點左右佢有打比我,不過我叫阿女聽,佢叫個女叫媽咪聽,但我冇聽到(我不是高姿態,而係真係唔知有咩好講),之後就同阿女執野走左去酒店。

公爵府

2024勳章

厚多士 發表於 20-10-7 17:20
我地一向有大家的password, 因為係一樣的

你估你老公會唔會因此開過另一 fb, 而你係唔知既 又或者改密碼?

伯爵府

tszchungmama 發表於 20-10-7 18:28
你估你老公會唔會因此開過另一 fb, 而你係唔知既 又或者改密碼?
應該未必會改PW,會唔會開另一個account 就難講。有心玩的,只會更小心吧!
不過我自己的PW會先改

珍珠宮

厚多士 發表於 20-10-7 12:22
原來天下男人都差不多, 一向以為雖然C6搵錢唔多,但個人表面上好就得人,又算顧家亦會幫忙照顧個女做家務。 ...

Del.

子爵府

2024年龍年勳章

LokYauYau 發表於 20-10-7 13:04
我一向冇check C6手机,甚至keep佢密碼。。。。但我一直好警惕自己要自強,唔開心隨時走也得。
check左有 ...

我也是

珍珠宮

回覆樓主:

比你鬧,可能心情吾好找個朋友傾多兩句,所以特別比佢睇...未必曖昧關係....

你可以同佢一齊去跑步或帶埋阿囡,吾好咁快諗埋一邊先.....

伯爵府

天貓 發表於 20-10-7 18:48
比你鬧,可能心情吾好找個朋友傾多兩句,所以特別比佢睇...未必曖昧關係....

你可以同佢一齊去跑步或帶埋 ...
之前我係冇乜興趣運動,但近來減肥所以我有叫佢一齊去跑,但佢冇乜興趣,寧願自己去做Gym

珍珠宮

厚多士 發表於 20-10-7 19:01
之前我係冇乜興趣運動,但近來減肥所以我有叫佢一齊去跑,但佢冇乜興趣,寧願自己去做Gym
...

但佢自己有去跑?叫佢下次跑步或gym都一齊叫埋你去,話比佢聽你都想keep fit⋯⋯睇吓佢點講先......

始終攪清楚佢做mud事先,未必你諗咁壞,你之前爸爸不適,佢都有盡力幫手,又吾係咁差枉.....同埋個市咁差佢要減人工心情真係都未必咁好.....可能工作壓力都唔少.....依家出邊都好多裁員,你諗吓係咪?盡量多啲關心.....

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

厚多士 發表於 20-10-7 14:12
我都接受唔到,已經租了一星期酒店帶個女出去冷靜思考一下,不過要走也不是一朝一夕,之後都係要回家面對
...

你早啲上嚟問下大家意見嘛!
應該打草驚蛇。
你仲走一個星期,佢咪可以放心free one week to relax ? 男人諗嘢唔同女人架。不如睇下“男女大不同“
希望你c6會好返,……想個個bk jm都開心。

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

厚多士 發表於 20-10-7 17:18
其實只就呢件事件係未至於要離開的,但大家的心之後會點呢?我會為自己同個女打算,之前有些家庭計劃亦可能 ...
俾人背叛一次真係好傷,亦唔可以當無事發生過,希望你老公真心會改過,不過為左保障自己,凡事留一線,多為自己著想,假設無左佢,錢方面有無問題,盡量留番d錢俾自己同小朋友。

一段關係變成咁,心底咩都要計住算住,咁樣做夫妻真係好可惜,不過問題係佢攪出嚟,重拾信任是需要時間,一切睇佢做化,你也要加油呀,難捱嘅時間總會過去

首頁
23456...8

尾頁

跳至