自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

crystal媽咪 發表於 20-10-22 13:19
好窄
有冇大件少少?
有, 無拎出黎著

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

evergreenj 發表於 20-10-22 13:26
鬼叫你大得咁快咩?
話時話貓貓真係大左好多
應該大定左掛, 再 月巴 落去我會死架

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

公爵府

miriam 發表於 20-10-22 08:52
:家姐,點解我件衫衫咁細既?

珍珠宮

回覆樓主:

子爵府

miriam 發表於 20-10-22 13:11
佢絕對係會踩上我身囉

又唔知自己重, 踩上黎又唔郁, 企左係度好鬼重丫

想像到....

我果隻3.x kg , 企我心口 , 坐我個肚.... 我都頂唔順................

禁止發言

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

頭細身大 口者

王國長老

74869 發表於 20-10-22 15:36
想像到....

我果隻3.x kg , 企我心口 , 坐我個肚.... 我都頂唔順................
你隻 3.xkg, 我隻 4.xkg, 個分別感............真係好難形容, 我只係知道好想劏左佢

王國長老

goldpiglet 發表於 20-10-22 15:53
頭細身大 口者
: 我不知幾 good fit 丫

禁止訪問

王國長老

niha 發表於 20-10-22 16:06
係衫細定肚腩大呀?哈哈
: 你係度講緊咩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 20-10-22 13:40
有, 無拎出黎著

好似好迫
再肥唔啱着
不要從別人的嘴裡去認識我

王國長老

crystal媽咪 發表於 20-10-22 19:23
好似好迫
再肥唔啱着
呢件擺到明迫佢 D 月巴 肉出黎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 20-10-22 20:10
呢件擺到明迫佢 D 月巴 肉出黎

不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

露臍裝

侯爵府

2024年龍年勳章

對眼識說話

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

而家興露臍裝,你識條鐵咩

首頁