自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

個男仔咁都忍得

男爵府

回覆樓主:

好怕啲人一路講一路打人,又打手臂又打大肶,有時仲要大大力嗰隻,我一見到佢地會立即彈開幾個身位,我好肉地都唔係老奉俾你打。如果玩到打臉我真係會割蓆

子爵府

lammmm16 發表於 21-4-7 08:07
琴日同幾個舊同學一齊食飯,本身都係食下野傾下計咁。其中一位朋友(咁我叫做N小姐啦),佢有個幾好既男朋 ...

呢個post肯定好快上報

瑪瑙宮

一個願打, 一個願捱, 好多尼 D 人, 理人咁多丫.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你朋友慣左咁喎...
如果對方父母知道一定好痛心, 自己個仔俾個女友咁打

用戶要求終止服務

回覆 parrotking 的帖子

普通人

子爵府

我唔未識過這些人,但你應選擇遠離這些人,因為這些人不會是一個好人。

大宅

stagea 發表於 21-4-7 10:03
你朋友慣左咁喎...
如果對方父母知道一定好痛心, 自己個仔俾個女友咁打 ...
如果我仔有個咁嘅女朋友, 我一定叫佢分手,
如果佢唔肯, 我會帶佢睇精神科。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Klly1983 發表於 21-4-7 10:35
如果我仔有個咁嘅女朋友, 我一定叫佢分手,
如果佢唔肯, 我會帶佢睇精神科。

係囉, 正常人都唔會俾伴侶打, 打得出手都有問題, 被打個位, 都係有著同一病態

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

lammmm16 發表於 21-4-7 08:26
回覆 cattz288 的帖子

係!! 我哋本身係到傾計講笑,然後佢打我個太陽穴 我即刻問佢話:你做咩打我? ...
下次你哋講笑,你又學佢咁,俾佢感受吓俾人打係咩感受啦!

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

nico011296 發表於 21-4-7 08:12
佢男朋友冇飛佢 咁個男仔都有問題啦

男爵府

琴日同幾個舊同學一齊食飯,本身都係食下野傾下計咁。其中一位朋友(咁我叫做N小姐啦),佢有個幾好既男朋 ...

佢還嘅時候,記得唔好怨

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

nico011296 發表於 21-4-7 08:12
佢男朋友冇飛佢 咁個男仔都有問題啦

x 2

咁臭脾氣、比我就一早飛咗佢~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

個男人仲唔講分手

用戶要求終止服務

回覆 stagea 的帖子

我都覺 唔係男打女先叫暴力 女打男都唔應該

琥珀宮

lammmm16 發表於 21-4-7 11:07
回覆 stagea 的帖子

我都覺 唔一家係男打女先叫暴力 女打男都唔應該

不論男女, 郁手就唔啱架啦

翡翠宮

正宗港女太后级。完全無EQ言!

用戶要求終止服務

回覆 Klly1983 的帖子

佢未來奶奶對n小姐幾好 聽佢講成日送貴重禮物比佢 當正佢未來媳婦了 但佢唔知佢未來媳婦成日當街摑佢個仔!

珍珠宮

男女都垃圾。。。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

比著我係個男仔,一早飛咗佢!拍拖已經打佢!結咗婚婚應該會更嚴重!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

首頁
23456...8

尾頁

跳至