潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個人比較悶所以都係prefer mother of pearl. 就買晒成set - 咁當然就唔會一齊戴
手鏈襯返 Cartier love or JUC 好靚. I like to stack it.

唔識upload 相

男爵府

bettyc123 發表於 21-9-22 15:19
我個人比較悶所以都係prefer mother of pearl. 就買晒成set - 咁當然就唔會一齊戴
手鏈襯返 Cartier love o ...

wow

好想睇吓

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

vca真係經典又靚

男爵府

剛剛見隔離JM介紹的聖誕特別版,又係好吸引呀

男爵府

mandy717 發表於 21-9-21 15:42
我都想買條手鏈,但有選擇困難症

我之前都係呢兩條選一條,我選了VCA, 雖然個花細細粒,但個個見到都讚靚,紅色好搶眼

大宅

lhyv 發表於 21-9-20 21:41
不是H,是牌子首飾,之前JM教路,買牌子首飾要買經典款,反而單頭鑽石好睇粒石。

睇咗一輪,終於買了vca. ...

從顏色睇JM應該係一個好型嘅人
個坑真係好深㗎會繼續跌錢。反而其他珠寶brand 都冇咁毒

首頁

尾頁

跳至