自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

甘燶,感覺好多致癌物

子爵府

回覆樓主:

我前日叫左$50/6pcs再加$1/$11追加食物,冇問題喎,只15mins送到上門,熱辣辣,全部正常

子爵府

回覆樓主:

kfc依家咁衰嘅,俾啲咁嘅嘢人食。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

我上次都買過類似既promotion ,我覺得佢哋做這些優惠,啲雞就是又細件又甩皮甩骨,並不是平時賣的貨色,上次我都懷疑佢哋是不是藉住推廣賣走劣質貨。

子爵府

佢D出品真係好飄忽, 上次買套餐要咗兩個雞皇飯, 一個得一粒雞肉, 另外一個只有蔬菜

侯爵府

ching1972 發表於 21-11-18 19:22
真係吾使$都怕怕,又黑又乾,真係平野冇好野,伏X1000000

@仲有dd苦

我好耐無食,記得以前KFC係原隻雞,依加好似只用雞肶,雞槌,雞全翼,雞中翼!

大宅

回覆樓主:

琴日買咗,我要晒3種口味,原味、 香辣、燒烤,有4件係 雞槌 ,2件胸上截, 除咗1件香辣炸雞好多粉槳之外,其他又無乜特別喎,好似我咁買到正正常常,$50/6件係抵食嘅

大宅

大宅

回覆樓主:

即時投訴叫佢換過喇

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

schi 發表於 21-11-19 12:54
琴日買咗,我要晒3種口味,原味、 香辣、燒烤,有4件係 雞槌 ,2件胸上截, 除咗1件香辣炸雞好多粉槳之 ...

對呀,邊個部位、大細件我都吾會有太大要求,加上又特價,但係乾、燶、苦果下...
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

男爵府

買過幾次佢做特價,五次有三次都伏,今次話無晒脾,比左成四舊雞胸我

大宅

KFC 啲雞都係啲雪藏激素雞,唔好話小朋友,大人食咗都唔健康。

男爵府

2023年兔年勳章

delll 發表於 21-11-19 13:23
買過幾次佢做特價,五次有三次都伏,今次話無晒脾,比左成四舊雞胸我
...

我今日中伏了, 佢話無脾, 係咁比d胸我, 永無下次

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

$50.-6件之前買過兩次又ok喎, 可能唔同分店水準不一

子爵府

KFC啲雞就算唔係減價都唔係好好

大宅

回覆樓主:

我今日都買左,由落單到拎雞,等左半粒鐘。好多人,個執雞姐姐仔又大嗌冇雞,唔夠貨,我見等左咁耐都冇,行過去問佢係咪冇貨,如果冇,我refund, 佢又話有,不過要再等等,人手唔夠,存貨唔夠,好心要搞gimmick就安排好d啦,現場個個媽媽聲。。

男爵府

回覆樓主:

今日食完覺得好咸,同d味粉嘅味道有d怪,好似同平常食開嘅唔同

珍珠宮

你地去間kfc多人買嗎?我去果間買外賣未試過,多人買野食,唔知有冇關

伯爵府

回覆樓主:

邊間分店整到咁差?
我食開嘅唔係咁嘅樣。

不如email比佢CS反映吓。

首頁

尾頁

跳至