自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Kc天長地久 發表於 21-12-23 00:38

身邊兩個朋友,都發現工人同老公有染

呢樣真係最衰 俾錢請佢 仲俾埋個老公佢

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我上個工人
吞pop污糟已忍佢好耐
有日62話佢偷錢(一路怕煩無講wor,真係唔該晒),決定步處炒
叫佢執嘢果日,房入面見到偷咗一大堆嘢,連小食都偷(塞櫃底寫晒菲律賓文,明顯係打算自用)
之後發現我櫃桶有被撬痕跡,唔怪得之前刀都斷咗
佢又醒,仲想繼續在港搵工叫新老闆打俾我拎reference ,我照講。佢搵唔到工打嚟喊叫我放佢一條生路
放佢個頭!

複式洋房

angelheart 發表於 21-12-22 14:07
百幾磅踩上我張新嘅雲石洗手盆抹牆,一條抹布抹完枱,抹地下,再抹手,再抹我仔塊面,比我剷上天花板。
...

睇到最後你話抹你個仔塊面,我忍唔住笑咗…..又真係太過離譜,你仔好慘

珍珠宮

回覆樓主:

舊印姐姐每次半夜去廁所後都有花灑聲,有次忍唔住問佢去完廁所點解要用花灑,佢話因為佢哋唔用廁紙 ,唯有阿Q啲諗食左咁耐佢煮嘅飯都無事。。。

男爵府

用我地支牙膏,已經買左一支比佢自己用的,但都唔鍾意,係要用人地個支⋯
最嬲、最嬲係我d護膚品,我d護膚品擺係廳度。有晒cam ,佢都夠膽拎黎用,擺明當我無到⋯

男爵府

3年內整壞兩部洗衣機

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

我一放工返屋企,姐姐特登搖醒阿仔,,吾俾阿仔訓,要我放工即刻做野

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

煮隻雞,姐姐留起哂兩隻脾自己食,
碗布同地布一齊掛

首頁

尾頁

跳至