自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

間中行, 有需要先買。

大宅

依家日元 55 算, 行12蚊店真係令我心態爆炸, 不過冇計, 一年飛唔到幾多次去日本, 所以12蚊有時都係要局買

子爵府

虎到金來勳章

我都鐘意呀

象牙宮

szeszephoebe 發表於 23-6-29 10:47
我都鐘意行Seria, 好過DAISO好多, 同一樣野又平D
我岩岩都去完大阪
我唸我地屋企人加埋買左成萬YEN

如果岩新居或裝修完買家品,鐘意手作又多選擇,
而家yen平推住車仔行好易買一車,
夾買買萬 yen. 唔難.

象牙宮

awless 發表於 23-6-29 11:00
依家日元 55 算, 行12蚊店真係令我心態爆炸, 不過冇計, 一年飛唔到幾多次去日本, 所以12蚊有時都係要局買 ...
有時香港想買唔等用又唔買住反而慳左,
但係日本就會買定先因為平.

男爵府

mercurycc 發表於 23-6-29 11:24
如果岩新居或裝修完買家品,鐘意手作又多選擇,
而家yen平推住車仔行好易買一車,
夾買買萬 yen. 唔難.:h ...
我屋企人就係有新居
所以佢係咁買
買MIJ既餐具都一大堆

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

到, 好多新奇得意物品, 又唔貴!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

象牙宮

szeszephoebe 發表於 23-6-29 11:28
我屋企人就係有新居
所以佢係咁買
買MIJ既餐具都一大堆
有d係幾靚,300 yen 店杯碟都唔差,
100 yen店平過淘又有質數.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

自從自己識淘寶後就少行咗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊