自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

yeung_ma 發表於 23-10-12 14:11
佢地個節目做得幾成功 , 也時常幫貧苦大眾捐棺贈殮事宜

剛剛果集聽到個美國聽眾生活艱苦,睇得出梁同張係真心想幫佢,覺得佢地唔係淨係睇錢

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

邊位古師父 , 古裝辰 ?

水晶宮

張 ,現在收費係30分鐘 3000 , 只可問自己個人問題 , 不能問親友 , 即係問仔女既事, 問下父母都唔得囉

大宅

pinky-peach 發表於 23-10-11 21:37
琴日果集,除左海邊,亦要係市中心小心的(但無講原因)
https://www.youtube.com/live/WzJOiCIH_hU?si=m0 ...

佢話天機不能盡透,自己明就明啦!

大宅

keykeyman 發表於 23-10-12 14:49
我都有聽,個節目成日有意無意互相吹捧,思浩又讚自己,浪費好多時間。
...

成日做善事

侯爵府

2024年龍年勳章

yeung_ma 發表於 23-10-12 17:29
張 ,現在收費係30分鐘 3000 , 只可問自己個人問題 , 不能問親友 , 即係問仔女既事, 問下父母都唔得囉 ...

收得貴都算,但唔可以問父母仔女既事又奇怪啲,想問家宅點算

子爵府

yeung_ma 發表於 23-10-12 17:24
邊位古師父 , 古裝辰 ?
我唔知呀

大宅

yauchuchu 發表於 23-10-11 23:24
thx for telling
我仲聽緊,就講,會小心唔去海邊
11月中至冬至21/12唔好去,要去都遠離沿海及市中心

我都即刻上去聽左
我12月去東京
佢話避開市中心

我本身唔識呢個師傅,佢之前都準?
攪到有d擔心

珍珠宮

2023年兔年勳章

birdbirdfish 發表於 23-10-11 21:30
我都覺得佢幾準,除左個五百年黑雨,仲有叫人唔好掂加密貨幣,無幾耐就爆jpxx
...

侯爵府

2024年龍年勳章

好有問題 發表於 23-10-12 19:18
我都即刻上去聽左
我12月去東京
佢話避開市中心

我聖誕去大阪,都係市中心
唯有避一避海邊
去多人地方時提高警覺

大宅

cheerbearbear 發表於 23-10-11 21:15
請問有冇朋友上過佢辦公室問事?

我上年收聽梁思浩同佢合作的節目,覺得張好nice, 我個女擇日生B,佢只接受轉數,助手用whatapps溝通,擇好日子,又係叫助手回答,没有安排見面。 在節目又厚厚聲聲話現在多騙子,唔好隨便相信他人, 網上一個電話號碼, 全程whatsapp 对話和付款,幾千元擇日也不肯接見顧客,是否佢本人擇日,也成迷!

比錢都咁受氣,佢同梁思浩做節目的和藹親民簡直係兩塊面。今次思浩再幫佢一 把,真係未見佢真面目!

我極力推薦張比阿女和女婿,用了7至8千, 換來一肚氣,真無奈!

大宅

BK999 發表於 23-10-12 21:16
我上年收聽梁思浩同佢合作的節目,覺得張好nice, 我個女擇日生B,佢只接受轉數,助手用whatapps溝通,擇好 ...

到BB 出世,找她改名,三個名字又老土,要求上office 面談,预約時間未到己call 一次問位置,卒之泊車在樓下博抄牌風險,等lift 時間長,最後遲到5分鐘,助手已whatsapp 和call 兩次,一進office大門, 張已在房內叫出來,你地都遲得幾多!我地已立即say sorry, 找不倒車位,唔好意思,佢又立即回敬一句,星期六的尖沙咀,你唔駛諗啦!

大宅

BK999 發表於 23-10-12 21:17
到BB 出世,找她改名,三個名字又老土,要求上office 面談,预約時間未到己call 一次問位置,卒之泊車在樓 ...

我地一行三人,阿女,女婿和我諗住快快趣趣入房開始,佢一句,我只接受兩人入房,女婿只好坐佢門口,佢好快解釋三個名字,之後話只比五分你地問問題,立即按計時器。

大宅

BK999 發表於 23-10-12 21:19
我地一行三人,阿女,女婿和我諗住快快趣趣入房開始,佢一句,我只接受兩人入房,女婿只好坐佢門口,佢好 ...

因為一早已係whatsapp收倒三個俗氣的名字,自己交出心儀名字於請她比意見,又不停寸,名字我係顺序告知你地,你交出第四個,我只回答ok 啦,比我改的差,寸爆,阿女比錢即走!

大宅

BK999 發表於 23-10-12 21:19
因為一早已係whatsapp收倒三個俗氣的名字,自己交出心儀名字於請她比意見,又不停寸,名字我係顺序告知你 ...

反而現在好喜歡梁思浩,佢係長氣D,但好有心,真心幫人,特別係施棺,唔係人人做得到呢!

大宅

BK999 發表於 23-10-12 21:25
反而現在好喜歡梁思浩,佢係長氣D,但好有心,真心幫人,特別係施棺,唔係人人做得到呢!
...

真心希望有人可以傳遞我的所見所聞比梁思浩,萬人節目真的幫“張師傅”红起來! 但搵錢都要搵得公道, 欺騙咗觀眾對她的期望!

侯爵府

yauchuchu 發表於 23-10-11 21:32
唔好啦
聖誕去日本
邊個節目有無重溫?

如果有天災, 冬至之前就會發生. 妳聖誕去最少唔會身處其中.

侯爵府

2024年龍年勳章

BK999 發表於 23-10-12 21:32
真心希望有人可以傳遞我的所見所聞比梁思浩,萬人節目真的幫“張師傅”红起來! 但搵錢都要搵得公道, 欺 ...

睇節目張真係好nice
講到好肯幫人
原來現實中竟然係一副唯利是圖嘴臉
好失望啊

水晶宮

BK999 發表於 23-10-12 21:17
到BB 出世,找她改名,三個名字又老土,要求上office 面談,预約時間未到己call 一次問位置,卒之泊車在樓 ...
擇日生B , 已經感覺受氣 , 何解仍繼續搵佢改名, 見面更直接受氣

伯爵府

BK999 發表於 23-10-12 21:16
我上年收聽梁思浩同佢合作的節目,覺得張好nice, 我個女擇日生B,佢只接受轉數,助手用whatapps溝通,擇好 ...

以前都找過一位大大師傅擇日,都是經他的職員定家人聯絡我。我都猜起的幾個日子及排先後可能係佢家人起的。只係比封擇日紙而没有任何解釋。大膽要求見下大大師,他好好人,和善長者。有簡略講吓,佢再跟心水再排次序。
令我有感,唔同人擇嘅日子會因佢哋嘅價值觀而先後次序都可能有分别

首頁
23456...7

尾頁

跳至