自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

sharebuy 發表於 24-1-27 23:39
其實提款基應該都知道所有野,但佢咁老都有個咁後生痴埋去,佢自己都知道為錢,只係一買一賣啫,佢自己覺得 ...

佢可能反而擔心條女唔會再比佢欺騙落去
明明諗住用7層樓黎氹佢,依家又要出黎解畫叫網民唔駛擔心,7層樓已比左前妻,c小姐唔係貪錢之人! c小姐見無錢再呃仲會留低咩

男爵府

CD_BB 發表於 24-1-28 10:33
其實基伯的道德底線甘低,如果佢自己說的屬實,拋棄正室去搶婚都沾沾自喜,二個米賤,物以類聚囉,祝佢地 ...

證明自己寶刀未老,練贏個大隻軍人

侯爵府

2024年龍年勳章

野原美冴 發表於 24-1-28 09:21
大陸係對失德藝人全面封殺的,如果話李伯係借小三來搏noise搲job的話,咁呢個假設就唔成立了。
...

不是假設,李公公自己講「我2018年9月尾去到鳯凰重見Chris,10月2號離開,10月17號Chris舅父為她開一個生日會,會中有男士提出(訂婚)!相信如果我沒有出現,好有可能(我強調有可能)訂婚會成事的!後來我離婚,在2019年的8月才和Chris一齊!請問何來綠帽之事?」

2018年9月李公公仍未離婚,飛鳯凰重見Chris,當時他是有婦之夫,Chris當時與海軍男拍拖,10月17號男士提出訂婚李公公插足別人感情 ,後來離婚,在2019年的8月和Chris一齊

男爵府

畀面勳章

唔係細路 發表於 24-1-28 12:54
證明自己寶刀未老,練贏個大隻軍人

道德倫亡,唯老不尊,自認姦夫的鬧劇

大宅

maymay123a 發表於 24-1-27 23:22
對於被指「綠帽俠」,李龍基繼續「護妻」,反指自己才是「第三者」:「我2018年9月尾去到鳯凰地重見Chris ...

20200315 原文網址:東方日報C2:李龍基太太臨盆前小產

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20200315/bkn-20200315031324472-0315_00862_001.html

....去年更傳來喜訊太太有B,本應開心迎接小生命,可惜本月預產期前突然傳來壞消息,再做老竇的美夢成空!...

李龍基前妻2020年3月臨盆前小產,即是2019年6月有的BB。但李龍基在2019年的8月已和Chris一齊

oasis18    發表於 24-1-28 23:44

伯爵府

Culaccino 發表於 24-1-28 17:15
20200315 原文網址:東方日報C2:李龍基太太臨盆前小產
根本李龍基自己講啲嘢都全部前言不對後話。 幾時相識又係, 7層樓一時話比晒個千霞,之後又話比晒個前妻。 呢對男女2個都無句真, 大話連篇,2個都係同一類人。

男爵府

基哥自我感覺良好:唔係我戴綠帽,係我俾綠帽美軍戴。

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

千霞先係新聞女王

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

cara.mak 發表於 24-1-28 12:47
佢可能反而擔心條女唔會再比佢欺騙落去
明明諗住用7層樓黎氹佢,依家又要出黎解畫叫網民唔駛擔心 ...
仲一齊住緊嗰層都幾值錢架 千霞好識野

大宅

回覆樓主:

男爵府

yeung_ma 發表於 24-1-28 17:32
仲一齊住緊嗰層都幾值錢架 千霞好識野

有jm話親人要交租比基伯,即係佢唔止一層香港樓,難怪霞姨聞到老人除都照咀

珍珠宮

sharebuy 發表於 24-1-27 23:39
其實提款基應該都知道所有野,但佢咁老都有個咁後生痴埋去,佢自己都知道為錢,只係一買一賣啫,佢自己覺得 ...

薑係老既辣,可能背後因果 同大家諗既相反呢

侯爵府

其實會唔會最後爆出,果7層樓都係假嘅
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

作為兔公立場可以講
二婚同二手係二回事
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

野原美冴 發表於 24-1-28 08:09
我覺得李伯唔係咩精明人,在娛圈打滾多年不代表變精的,尤其人老咗心智會愈來愈低

男 ...

大陸女人好叻用呢招,用其他男人,激發獵物嘅妒忌心,等人以為好多人追,手快有手慢無

子爵府

lovececing 發表於 24-1-28 19:04
其實會唔會最後爆出,果7層樓都係假嘅

成日咁揚七層樓,阿伯有冇交足稅呀

水晶宮

Danjunior 發表於 24-1-28 17:26
根本李龍基自己講啲嘢都全部前言不對後話。 幾時相識又係, 7層樓一時話比晒個千霞,之後又話比晒個前妻。 ...

同意你所言,兩個都極品

翡翠宮

Danjunior 發表於 24-1-28 17:26
根本李龍基自己講啲嘢都全部前言不對後話。 幾時相識又係, 7層樓一時話比晒個千霞,之後又話比晒個前妻。 ...

X2

大宅

女的是否搏出位

子爵府

好媽媽勳章

Culaccino 發表於 24-1-28 17:15

其實佢前妻係未都後生,2020年小產?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊