自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章

好,基本禮貌都無,如因傾唔岩價錢唔想來,可以唔來港,反正咁有錢

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 24-2-8 14:19
鬼佬思想可以好極端!曾經有位著名桌球手講過,‘我係黎打比賽同搵錢,而唔係黎交朋友’! 某程度都岩...

但佢而家係嚟呃錢喎,連打比賽都冇,世紀大騙子,個名臭出宇宙

象牙宮

美味 發表於 24-2-8 14:23
咁點解你咁肯定佢係因為少錢唔踢?

我唔肯定架,阿仔話明星運動員表演賽,一向有額外出場費!係按人頭計,知名度計,位位唔同!正式官方認可大型比賽就唔知了

水晶宮

2024勳章

無話可說 發表於 24-2-8 14:22
佢咪又係好似大家咁估囉! 主辦單位,球會同球員唔正式攤開講,唔會有人知實情!01寫5000萬港幣, ...

你老細最準,真係屈才了

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

無話可說 發表於 24-2-8 14:19
鬼佬思想可以好極端!曾經有位著名桌球手講過,‘我係黎打比賽同搵錢,而唔係黎交朋友’! 某程度都岩:wah ...

我又無聽過鬼佬係咁,鬼佬最多笑面虎,成日SHOW到自己好NICE就大把
你會唔會攪錯咗呀!

珍珠宮

老鼠屎

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

cindy123 發表於 24-2-8 14:25
好,基本禮貌都無,如因傾唔岩價錢唔想來,可以唔來港,反正咁有錢

有人仲話合約無寫佢要同球迷打招呼影相握手講說話,所以佢全部唔做都係尊重合約精神喎,都忽忽哋,試吓佢請個工人返嚟日日黑面講嘢仲大聲過佢,跟住同佢講合約精神,睇吓佢炒唔炒人?都低能

象牙宮

DoReMi媽媽 發表於 24-2-8 14:26
但佢而家係嚟呃錢喎,連打比賽都冇,世紀大騙子,個名臭出宇宙

要真係話呃錢,我覺得球會同主辦單位呃多囉!始終3方人都唔攤大講,鬼知其實點咩!

水晶宮

2024勳章

無話可說 發表於 24-2-8 14:22
佢咪又係好似大家咁估囉! 主辦單位,球會同球員唔正式攤開講,唔會有人知實情!01寫5000萬港幣, ...

睇門票收入都可估到啦,點會係5000萬美金,蝕本生意咩,信嗰個都令人無話可說

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話時話,美斯唔係諗住而家扮收得錢小所以唔踢,想將大事化小呀?

珍珠宮

美味 發表於 24-2-8 14:28
有人仲話合約無寫佢要同球迷打招呼影相握手講說話,所以佢全部唔做都係尊重合約精神喎,都忽忽哋,試吓佢 ...

無錯!
返學校規都無寫明要同校長老師講早晨講再見啦,叫佢啲仔女返學掂行掂過囉!咩野叫基本禮貌

象牙宮

littlecar 發表於 24-2-8 14:28
我又無聽過鬼佬係咁,鬼佬最多笑面虎,成日SHOW到自己好NICE就大把
你會唔會攪錯咗呀!
...

咁你去搵下著名桌球手亨特利既舊聞啦!唔係交朋友篇訪問唔知係咪退役後講喇,定係就退役講呢!鬼佬而家見到中國一定係笑多,因為放好多好多錢出黎呀!阿仔話1個上海賽,冠軍獎金仲多過英國本土大賽事冠軍呀

伯爵府

回覆:傳阿根廷3月中國行或取消 內媒記者:99%泡湯了

球隊出埸費应該是一千萬美元 = 七千八百萬港元,因為香港政府將㑹資助一千六百萬港元,另外沒有美斯,出埸費根本不值錢,最後美斯很明顯避開與特首握手,很幼稚的行為!

水晶宮

2024勳章

DoReMi媽媽 發表於 24-2-8 14:30
話時話,美斯唔係諗住而家扮收得錢小所以唔踢,想將大事化小呀?

唔係美斯咁諗,係部份自我看低的香港人咁諗

水晶宮

無話可說 發表於 24-2-8 14:27
我唔肯定架,阿仔話明星運動員表演賽,一向有額外出場費!係按人頭計,知名度計,位位唔同!正式官方認可 ...

美c要為錢?仲有佢話自己受傷但連講嘢都講唔到,傷到面部冇咗笑功能,連同人握手都握唔到,你唔係咁都信呀

象牙宮

無話可說 發表於 24-2-8 14:28
要真係話呃錢,我覺得球會同主辦單位呃多囉!始終3方人都唔攤大講,鬼知其實點咩!
...

講呃錢,我唔覺得美斯會呃得小,佢唔知全部宣傳都係圍繞住佢咩?

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子爵府

2023年兔年勳章

無話可說 發表於 24-2-8 14:11
佢始終係球隊成員,應該唔可以推,身份責任問題!其實究竟係發生咩事,主辦單位同球會應該最清楚,坦白講 ...

話唔定群眾壓力杯葛返有關方面可以幫佢追返失去的,不過話唔定有不可告人嘅野,美斯要硬食都唔定,但連道歉都無,佢今次可能計錯數,以為香港好蝦,睇待續

伯爵府

美味 發表於 24-2-8 14:28
有人仲話合約無寫佢要同球迷打招呼影相握手講說話,所以佢全部唔做都係尊重合約精神喎,都忽忽哋,試吓佢 ...

咁低能?d人使唔使搞到自己好似地底嚟咁幫住個球星呀

象牙宮

czl115 發表於 24-2-8 14:33
唔係美斯咁諗,係部份自我看低的香港人咁諗

我覺得有人為美斯洗白囉,哩件事之前,其實我唔識佢,不過內地網民因為哩件事,扒開佢以前對待中國嘅態度,就知佢玩緊乜嘢。

首頁
23456...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊