自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

伯爵府

男人老狗,好心唔好咁多事啦
人家家事,關佢鬼事

公爵府

2024年龍年勳章

annie133 發表於 24-5-4 09:05
大家唔好click入去益佢
冇睇
睇呢個POST標題,就已經覺得離譜

侯爵府

牛年勳章

唔想幫佢刷流量,唔會睇,亦唔知佢乜水,男人老狗去對人哋婚姻言三語四

333s    發表於 24-5-4 10:05

公爵府

2024年龍年勳章

annie133 發表於 24-5-4 09:25
應該都睇唔起歐,可能也是歐努力讀書的原動力
咁同醫生呢個職業冇乜關係

子爵府

廢柴孖條 發表於 24-5-4 09:33
如果c6冷暴力,跟你25年,錢唔過你手,bk都成日教人為自己打算,要自己經濟獨立!當你出來見識多咗,經濟 ...

可能真係冷暴力, 好少見佢哋一家出遊俾記者影到, 咁女方心真係會累。

大宅

識幾對夫婦,近期才知表面結婚:
1) 生活各自各,無交流,表面同一屋,老公負責屋企及開支,無家用,各有各食,各有各去街(老公不出街,長期在家工作),廿幾年都係咁,未夠5O,女呻老公不陪,唯有揾朋友去街。咁為咩,不知,覺得表面是有結婚。
2)老公在屋企咩都唔比,又無家用,有仔女,老婆全負責,又不離婚,背後日呻夜呻,咀咒想老公早死,等佢有好日子過,咁又何必,不如離婚啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

人哋家事,關你蛋治!
家人朋友都冇資格
更何況你⋯⋯搏流量!同發死人財冇分別

利申:我冇睇

男爵府

回覆樓主:

唔會click入去睇,睇標題都覺得關你鬼事咩!

男爵府

女方已經更年期俾人飛起 仲慘啲
純陽之道,太一之氣,追求神蹟,鎮守潮汐,溝通山脈,日日鬥法,念力雷響,當值人間。

大宅

有時啲野,係要到某個點才爆,同決定到,可能大家已十幾年咁生活,大家都不舒服,諗下係唔係往後都想繼續係咁,諗清楚,放過大家,各自揾自己生活,不知人生有幾長,何必執著。

水晶宮

happy66 發表於 24-5-4 09:47
識幾對夫婦,近期才知表面結婚:
1) 生活各自各,無交流,表面同一屋,老公負責屋企及開支,無家用,各有各 ...

可能佢哋認為改變現狀比維持更難呢
睇人哋永遠都好容易

水晶宮

happy66 發表於 24-5-4 09:56
有時啲野,係要到某個點才爆,同決定到,可能大家已十幾年咁生活,大家都不舒服,諗下係唔係往後都想繼續係 ...

其實要好大決心及勇氣,除非已有水泡,咁就易啲

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

入去唔睇㩒un 丫嘛

大宅

MMVV 發表於 24-5-4 00:49
自私,不但自私,更是極到自私。

https://youtu.be/NMBw5KCQ4zU?si=8eVgHg2xD_XXj6MH

佢係邊個呀, 親戚呀?
人地兩公婆既事閂埋門鬼知咩

水晶宮

回覆 happy66 的帖子

第二段女方好慘!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

廢柴孖條 發表於 24-5-4 01:16
連男家嘅姪女都要比面色歐睇,活得咁無尊嚴,自唔自私我唔知,但離開這個監獄比我一定唔會後悔
...

即係男既冇保護女既,如果唔係姪女未必敢比面色比歐睇

大宅

回覆樓主:

其實個個都要睇男家外甥女面色,反叛期少女?即使男家外甥女親爸(亞醫生), 都睇緊亞少女面色.

報道話郭買千萬樓俾外父母住,買樓前,負責俾外父母租金,層千萬樓係近歐親妹屋企(因為歐母要湊歐妹小朋友),郭又有每年與歐家族旅行.

歐小朋友返左學,可以做運動加午睡

就咁聽,唔係完全好差

家庭事,兩公婆只知.最受影響係兩位小朋友

男爵府

廢柴孖條 發表於 24-5-4 09:33
如果c6冷暴力,跟你25年,錢唔過你手,bk都成日教人為自己打算,要自己經濟獨立!當你出來見識多咗,經濟 ...

正確。如果我個女嫁個男人,有錢都唔過佢手,我一定教個女自己要爭氣,增值自己,為將來打算。Bk都係女人,女人都唔幫女人。男人可以單性繁殖嗎?無女人的付出,郭可以有一兒一女,一個好字。找代母的要俾錢。聽聞佢哋小朋友之前讀名校,證明歐教導有方。唔知點解話區忘思負義。

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

廢柴孖條 發表於 24-5-4 01:16
連男家嘅姪女都要比面色歐睇,活得咁無尊嚴,自唔自私我唔知,但離開這個監獄比我一定唔會後悔
...

認同

多數男家/老公 長期 睇唔起佢
先會咁努力學習

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

MMVV 發表於 24-5-4 00:49
自私,不但自私,更是極到自私。

https://youtu.be/NMBw5KCQ4zU?si=8eVgHg2xD_XXj6MH

自私係你鬧定係個youtuber鬧?

有d 報導或批評似有人安排去攻擊某一方。

首頁
23456...15

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊