美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

可唔可以俾小柔D資料我呀?thanks

洋房

原帖由 simchichi 於 09-8-7 21:17 發表
我今日都去左紅磡Ms Wong度整左喇~都ok喎~唔係好痛,同埋原來都好快就整完,而且整完冇我想像中咁樣衰,都可以去到街...
Ms Wong叫我等下,睇下使唔使補色,不過佢話我後生女,淡淡地自然d好d喎~所以可能唔使補都得!不過我 ...

可唔可以比D資料我,我都想去呀

民房

各位,
我上星期五去ms wong度柔左眉,到依家一個星期多d,都甩晒蕉喇~
等我報告下呢個星期進展先:
星期五:柔完就去左整甲,甲師都話整得好,個型好靚,不過要睇下甩晒蕉點先...夜晚老公就話好似好怪,因為佢覺得深色,不過眉型都ok~
星期一:返工,我唔講冇人知我柔左眉(可能我平時有畫眉),後來我公開左,大家都覺得好自然,好靚,仲好抵~(聽完即刻開心晒 ~~)
星期六:d蕉已經甩晒,身邊d人都話唔使補色,不過我都要再觀察先決定...
總結:柔完眉我照常洗面,搽aloe gel,fu paper mask,都冇咩影響,不過我有刻意控制唔"R"到條眉同冇做磨沙.而甩蕉過程亦冇我想像中咁樣衰,因為都係"碎碎"咁,相信洗面過程中已經甩埋,過程中亦冇特別兩截色.
所以,想整嘅就去整啦~唔使怕~~

洋房

我都支持樓主整眉, 我都係心大心細咁去綉眉(我果時未有柔眉).

整ge過程係幾痛, 但忍佢15-20分鐘, 之後條眉我好滿意, 效果好自然, 唔洗劃眉, 睇落好精神.

我當時其實想整左好耐, 但同自己講唔好心急, 一定要親眼見到一個朋友綉完眉我好中意, 叫佢介紹佢果間, 我才綉. 重點係: 一定要親眼見過效果中意才ok. 不能只聽人講話ok便去綉. 因為整左冇得番轉頭.

大宅

樓主究竟有冇整到條眉呀?

大宅

有冇人整完後POST張相同大家分享個效果, 可以比D信 心想去整的人嗎

複式洋房

回覆 4# simchichi 的文章

我都想要埋 Ms Wong in紅磡, $500 only, very very very good.資料呀..thanks

大宅

我見咁多人話小柔好,
搞到自己都心思思想整
但柔左眉之後D眉毛會唔會生返架?

民房

我都考慮左好耐, 最後去左做"羽秀眉", 最近補左一次色, 效果好自然^^

民房

請問有無人有『Ms Wong in紅磡, $500』電話地址?唔該pm俾我,thankssss......

民房

請問可唔可以比小柔和MISS WONG的聯絡方法我呀
我急去整眉呀! MANY MANY THANKS~~

男爵府

Simchichi,

Can you give me ms. wong tel number to us , thanks.

原帖由 simchichi 於 09-8-16 00:58 發表
各位,
我上星期五去ms wong度柔左眉,到依家一個星期多d,都甩晒蕉喇~
星期五:柔完就去左整甲,甲師都話整得好,個型好靚,不過要睇下甩晒蕉點先...夜晚老公就話好似好怪,因為佢覺得深色,不過 ...

複式洋房

我都想要 ms. wong 紅磡電話

麻煩咁多位... 有 紅磡 ms. wong 電話請 pm 我

大宅

原帖由 simchichi 於 09-8-16 00:58 發表
各位,
星期五:柔完就去左整甲,甲師都話整得好,個型好靚,不過要睇下甩晒蕉點先...夜晚老公就話好似好怪,因為佢覺得深色,不過 ...

方便PM我 Mrs Wong的聯絡嗎?

男爵府

我之前去丁屋做左眉, 但係而家變左紅紅地色, 見到你地話黃小姐好好, 我都想試下, 因為丁屋成3000蚊, 我怕一年半後又變紅色(我諗我本身唔係好上色) 所以想去黃小姐度試, 我記得好耐之前有人post個黃小姐個聯絡方法, 但係我左一朝都搵唔到
可唔可以有姐妹可以俾多次黃小姐的電話我. 謝謝

大宅

原帖由 shop48 於 10-3-29 17:15 發表

方便PM我 Mrs Wong的聯絡嗎?

可唔可以pm比我,我都想要黃姑娘聯絡地部。Thank you so much...

大宅

原帖由 noatall 於 09-8-16 01:40 發表
我都支持樓主整眉, 我都係心大心細咁去綉眉(我果時未有柔眉).

整ge過程係幾痛, 但忍佢15-20分鐘, 之後條眉我好滿意, 效果好自然, 唔洗劃眉, 睇落好精神.

我當時其實想整左好耐, 但同自己講唔好心急, 一定要親眼見 ...

請問你係咪有好眉師介紹可唔可以pm比我。Thank you

別墅

can u pls provide me 紅磡Ms Wong's info??

民房

有無人可以比紅磡MS WONG既聯絡資料我呀 THANKS~

洋房

我都想要紅磡 ms. wong 聯絡資料~麻煩甘多位靚姐姐幫幫手,PM我~thanks~
條眉斷得好肉酸>.<再唔整真係過唔到自己

首頁

尾頁

跳至