嬰兒用品

跳至

首頁
23456...16

尾頁

複式洋房

大家好呀.....我都係陀住龍鳳胎既媽媽,係第一胎,不過我既edd比大家既遲,係2010年5月30.....希望向你地請教多一點照顧自己同孖b既資料.......
我的乖乖

複式洋房

如有寫錯,大家可自行更新自己資料:
名 產期 孖仔/女/龍鳳**** ***** **********
小方 2010MAY30 龍鳳
MMYoyo 2010FEB11 未知
(打比媽咪) 2010FEB08 未知(單CELL)
PIONQOO 2010FEB08 未知
whelen 2010FEB28 未知
ngyy123 2009DEC30 未知(單CELL)
mglittlecow 2009DEC26 未知
sssukiii 2009DEC 龍鳳
我的乖乖

等待驗證會員

如有寫錯,大家可自行更新自己資料:
名 產期 孖仔/女/龍鳳**** ***** **********
sukiko 2010APR15 孖囡
mglittlecow 2009DEC26 未知

大宅

大家好呀, 我預產期係15Jun 2010, 係雙卵, 不過未知性別, 希望照oscar時bb聽話睇到啦! 我打算係威爾斯生!

大宅

大家好呀, 我預產期係15Jun 2010, 係雙卵, 不過未知性別, 希望照oscar時bb聽話睇到啦! 我打算係威爾斯生!

大宅

大宅

複式洋房

等我update下先

mglittlecow 2009DEC16 孖囝 (單CELL)

複式洋房

等我update下先.

mglittlecow 2009DEC16 孖囝(單CELL)

大宅

唔知點解琴晚update既野好古怪, 發表完但係無顯示出黎, 攪到我打左幾次.

大宅

我又update :)

mglittlecow 2009DEC16 孖囝(單CELL)
mleung0729 2010Apr30 雙卵(可能龍鳳)
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

星期六去咗c+做產檢, 醫生幫我照吓囝定囡, 囡囡就好乖瞓平比醫生照, 另一件就蹺起腳, 照唔到, 醫生試過幾種方法, 叫我打側瞓, 起身再瞓, 咳兩聲, 之後醫生再郁吓我個肚希望佢轉吓位置, 點知隻曳豬伸咗一腳yarn出來, 最後唔太confirm. 其實前一晚同果朝早我就同兩隻豬豬講要乖乖, 點知都唔得既, 都係曳曳豬 !
[url=http://www.TickerFactory.com/]

複式洋房

預祝你龍鳳喇

原帖由 mleung0729 於 09-11-24 13:16 發表
星期六去咗c+做產檢, 醫生幫我照吓囝定囡, 囡囡就好乖瞓平比醫生照, 另一件就蹺起腳, 照唔到, 醫生試過幾種方法, 叫我打側瞓, 起身再瞓, 咳兩聲, 之後醫生再郁吓我個肚希望佢轉吓位置, 點知隻曳豬伸咗一腳yarn出來, ...

複式洋房

我又update

(打比媽咪) 2010FEB08 孖女(單CELL)
mleung0729 2010Apr30 雙卵(可能龍鳳)

等待驗證會員

原帖由 mleung0729 於 09-11-24 13:16 發表
星期六去咗c+做產檢, 醫生幫我照吓囝定囡, 囡囡就好乖瞓平比醫生照, 另一件就蹺起腳, 照唔到, 醫生試過幾種方法, 叫我打側瞓, 起身再瞓, 咳兩聲, 之後醫生再郁吓我個肚希望佢轉吓位置, 點知隻曳豬伸咗一腳yarn出來, ...

唔緊要啦, 下次一定照到
我都係4個月先照到係孖女
我係雙卵, 人人都估我係龍鳳
但我覺得, 仔女都一樣, 最緊要佢地健康快樂

複式洋房

我宜家都係22weeks, 但只得28吋, 重咗17lbs. 都係孖囝,點解?

原帖由 mglittlecow 於 09-8-23 21:38 發表
我宜家都係36吋, 重咗14lbs. 宜家22weeks, 都係孖囝

複式洋房

我都報到...
我係第二胎,應該係孖女,預產期2010年4月14日...
我會係廣華生...

等待驗證會員

原帖由 EliseMic 於 09-12-3 21:13 發表
我都報到...
我係第二胎,應該係孖女,預產期2010年4月14日...
我會係廣華生...

咦,你同我好近
我預產期係2010年4月15日
都係廣華生呀
亦係孖女
話唔定, 我地到時會相見, 呵呵~~

別墅

好似無咩人係去東區生o既?

別墅

Hello~我都係孖胎~第一胎好緊張呀~
之前仲試過作小產, 嚇死我...
好彩而家大B細B都無咩事仲間唔中踢o下我~
我預產期係2010 Apr 16, 單卵未知男女.
我會o係東區生, 有無媽咪都係會o係東區生?

首頁
23456...16

尾頁

跳至