夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 我男朋友.... 傻左呀~

我剛才見到個年青人,係OK買左好似$100野呀...
唔知係唔係你地其中一個既男朋友呢??

琳琳豬媽 寫道:
wa~~ 你bf 就好la 買1000蚊野黎換hello kitty
我老公明知我鍾意佢唔換都算la
佢走去ok 換 麥0麥lor 佢話似我wor
想成日帶係身邊見到我wor
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

jo@pong 寫道:
算啦...毎個人都有嗜好...只不過佢既嗜好比較特別姐
好過有d人既嗜好係『溝女』呀,係咪!!

[quote]
rubyl928 寫道:
OH NO..... 男人老9 鐘意hello mimi :-( :-(
我要保留飛佢既權利啦
[/quote]

又好有道理喎~~

大宅

jo@pong 寫道:

唔係我架))) hahahahaha
我隻佬響大陸.. 同埋.. 我係七十一架..

大宅

[quote]
jo@pong 寫道:

我隻佬響大陸.. 同埋.. 我係七十一架.. [/quote]

0甘可能係我個個呢

大宅

琳琳豬媽 寫道:
0甘可能係我個個呢

笑死我啦~

大宅

個傻佬... 話摸到有3包係大洋洲... 跟住... 開晒佢
3個都係澳洲黎

笑死我

大宅

晒死你.......

[quote]
根本美麗 寫道:
洗唔洗咁晒呀... 晒死人咩

[/quote]

你都小心d至得喇,比人淋完狗血,再晒下太陽...我怕你魂飛魄散呀 :-( :-( :-(
昨天已逝,明日是迷,今天的樂,盡力而為^-^

男爵府

琳琳豬媽 寫道:
[quote]
[quote]
jo@pong 寫道:

我隻佬響大陸.. 同埋.. 我係七十一架.. [/quote]

0甘可能係我個個呢 [/quote]
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

根本美麗 寫道:
你都小心d至得喇,比人淋完狗血,再晒下太陽...我怕你魂飛魄散呀 :-( :-( :-(

唔怕喎.. rubyl928 魂飛魄散後
我仲可以用rrr928... bbb928... 等等入黎晒過架嘛
真係要去訓~ bye~~~

大宅

rubyl928

byebye喇 :-(
昨天已逝,明日是迷,今天的樂,盡力而為^-^

子爵府

好媽媽勳章

7仔個日埋數一定好開心...平時無乜可能一次過做1000元生意...個日既然有人買成1000元野...唔開心就假...

[url=http://lilypie.com][img]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

RUBY1928,

e...你有三個澳洲呀?可唔可以同我交換呀!
我仲差澳洲,台灣同葡萄牙呀!

我隻佬都差唔多買夠一千蚊勒...我有次買咗11枝豆槳,有15個襟章ma...佢話我發顛買咁多...點知過幾日佢自己又走去買豆槳...3枝3枝咁買..買咗幾日啦...而家我地日日都飲豆槳..飲到傻呀!

大宅

gogoblue
好呀~ 無所謂
不過要等我bf friday 返黎hk 拎返比我先得~
最快都要下個week 架啦~
等我整理下先~~

我地都買左3支豆漿... 3 支kitty 提子汁
我飲左半支豆漿就放棄... 我覺得佢唔係真正豆漿黎架~
有乜可能放咁耐架.. 仲話無落防腐劑喎~
打死都唔信

大宅

個d豆漿無益架!真係飲得多蛇都死啦!

重有晒完記得收呀!唔係落雨就要再晒過架喇!

大宅

係啦~ 我都覺得果d 豆漿唔係咁好~
睇黎都係晒架啦 :-( :-(

我.............. 有排晒喎))))

大宅

唉.. . 好鬼眼訓.... 飲左杯奶茶都唔係好掂

大宅

我o岩o岩有個時,我日日係天天素食度買一支黎飲,個度d豆漿就真係唔錯喇!不過d服務態度就真係十分差law!
個時重係好凍架麻,咁我買完搭地鐵返工,返到去都唔熱啦!我叫佢俾支熱d o既我(因為佢個櫃放唔晒d豆漿,佢又求其俾支放係度o既我,我拎上手支野係唔熱架!),點知佢話支支都係咁架喇! 佢日日都係咁答我,有一日我話咁我唔要喇!跟住佢即刻叫我等等,又拎到支熱辣辣o既出黎,不過個樣勁黑law! 我以後都唔鬼幫襯佢!!

大宅

eee 大肚唔係唔好飲豆漿咩?

我MUM 就教左我地個印印自製豆漿
有一排就日日都整咁濟
其實真係自己整果D 最好~~

大宅

唔係架!西醫話豆漿好過鮮奶架!!
我老公都叫我買部豆漿機架,不過我咁懶咪又係玩幾日唔玩!

大宅

懶鬼~~~~

首頁

尾頁

跳至