夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 人馬座既朋友入黎傾下啦!

hello我都係人馬座媽咪..12月2日出生ka吾知有無人同我同月同日出生呢..另請問有無人知人馬座同乜座係最吾arm呢.. ?-(

子爵府

me too~

bobokwok 寫道:
嘻嘻~我都是人馬座的媽媽~~

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

HI

我都係人馬mami,我27/11 o既,囡囡都係人馬女,佢同我同一日出世o既~
睇番你地o既post,真係好似睇番自己咁呀

珍珠宮

環保接龍勳章

我好怕人哦、煩、同埋束縛住~~

諗起一句歌詞:束縛不來如人馬座~~~

人生本是苦

男爵府

我都係12/12既人馬媽喎 [quote]
mandytso 寫道:
Dear all,

我都黎報到,我同bb都係人馬座,我12/12

大宅

小忌濂 寫道:
係呀 咁唔知妳鍾唔鍾意我哩個小忌濂呢
[quote]
咁啱嘅我都係12月20日喎

哈哈 , 咁啱既, 喺呢日出世既人馬女係咪好鍾意小忌廉既呢?? 我都係好鍾意小忌廉o架, 細個直情當佢係偶象!!![/quote]
梗係鍾意啦, 我最鍾意佢變身後個樣!!! 迷人得黎好健康, 正, I love it !!!

大宅

其實人馬座既人係咪好鬼懶 10個有9個人馬既通病都係懶, 我就係其中1個

子爵府

我諗都係, 因為我係極度懶架.. hehe

複式洋房

我諗都係一樣, 有時想做一樣野要好幾日先可以完成,
因為懶ma, 想就容易, 做就要......等好幾日先行動
mirandalaw 寫道:
我諗都係, 因為我係極度懶架.. hehe

珍珠宮

環保接龍勳章

yannstan 寫道:
其實人馬座既人係咪好鬼懶 10個有9個人馬既通病都係懶, 我就係其中1個

我係架,有時想執屋,但等十世都無執~ 除非唔做唔得啦,唔係o既話好多時都等到last minute先去做,甚至唔做~ 所以阿媽都話我好懶~
人生本是苦

複式洋房

係呀係呀! 唔到最後都唔做
KarenC 寫道:
[quote]

我係架,有時想執屋,但等十世都無執~ 除非唔做唔得啦,唔係o既話好多時都等到last minute先去做,甚至唔做~ 所以阿媽都話我好懶~[/quote]

大宅

哈哈, 人馬媽媽/朋友真係好攪笑, 12星座有人馬真係造福人群, 可以為身邊既人帶來歡樂. 綜合各人馬姊妹既post, 總括黎講, 人馬有以下特質/性格:
~懶 (明日復明日....)
~熱愛自由 (不自由, 無寧死)
~不受束縛
~有愛心 (我成日幫助啲老弱傷殘大肚婆o架)
~心地善良
~愛玩 (有得玩, 9秒9去到)
~鍾意去旅行 (雖然成日都話冇錢)
~大洗 (明明買左唔係好多野, 啲錢都唔知洗左去邊)
~愛發白日夢
~衝動, 性急
~情緒化 (2分鐘前好似過度活潑, 2分鐘後好唔開心)
~善忘
~抱打不平
~樂觀
~成日笑, 講野大大聲 (其實係興奮得滯)
~諗到即刻就要做
~3分鍾熱度 (雄心萬象, 訓醒覺後, 拋諸腦後)

唔知我有冇漏左冇講呢

子爵府

exactly ar..........!!!

一齊為人馬靚女歡呼!!! yeah! yeah!

侯爵府

exactly ar..........!!!

一齊為人馬靚女歡呼!!! yeah! yeah!

其實人馬座都幾全面多元化喎,好似咩性格特質都有咁

大宅

me too
[quote]
elf 寫道:
yeah.....
因為我見bk都好似冇乜講人馬座既topic呀!!!

我覺得人馬既人好鬼爽, 不拘小節. 但我都係成日諗埋啲唔開心既野o架, 鑽下牛角尖咁, 不過鑽還鑽, 我唔會鑽去做啲傻野既, 你地係唔係咁呢??[/quote]
:oops:

侯爵府

係喎,咁你地另一半又係咩星座架?
我bf 係水瓶座架

子爵府

我bf係處女

侯爵府

處女人好顧家架喎
我bf係處女

子爵府

咁我又唔係好覺喎!!!

基本上, 好多處女的性格佢都好似冇喎!!! 例如愛整齊 (一d都唔覺), 愛乾淨 (一般正常人)

大宅

elf 寫道:
係喎,咁你地另一半又係咩星座架?
我bf 係水瓶座架

人馬
12月頭, 又係慢熱之人.

首頁

尾頁

跳至