2012年媽媽會

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

田田媽 發表於 11-8-28 17:58
紅莓汁有冇好介紹?

係未都係sunrasian0個隻呀?

別墅

回覆:開始見肚,想買大肚衫,有冇好介紹?

我搵唔到花園街嗰間,後來去咗九龍城食泰國野,竟然見到間好舊式鋪頭有好多孕婦衫褲賣,有得fitting, 買咗返得工嘅3條褲,1條半身西裙,駛咗500,都幾抵!個大叔好好人,仲話佢地有孕婦內褲賣
$20條,遲d要換底底再過去睇!ps間舖好近九龍城廣場,幾易搵!

大宅

babycats 發表於 11-9-4 20:54
我搵唔到花園街嗰間,後來去咗九龍城食泰國野,竟然見到間好舊式鋪頭有好多孕婦衫褲賣,有得fitting, 買咗 ...
真係好抵..但係九龍城對我黎講太遠了....

子爵府

我去H&M買左條jeans $399 同貼身黑斜布料jeans cutting 既褲,$299!雖然貼身但好軟好舒服!仲著得好瘦今日著左返工

別墅

今日返工發覺條褲cool住左個肚....而家喺公司好辛苦呀...
想嘔咁滯.
一陣諗住去廁所將粒褲頭鈕釘到最出, 希望唔好爆鈕啦 >.<
見到你地講花園街有一間幾好, 我都諗住今晚收工去睇.
有無舖名呀? 我驚我搵唔到.

田田媽  快d買喇!!  發表於 11-9-19 11:57

複式洋房

回覆 wingyan008 的帖子

我係h&m買左legging $99, 都好舒服呀!

複式洋房

回覆 babycats 的帖子

行開去睇吓先, thanks!

大宅

D 褲已經好緊, 但精神好差, 仲未有時間去買大肚衫.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:今日返工發覺條褲cool住左個肚....而家喺公

原帖由 candycyw530 於 11-09-19 發表
今日返工發覺條褲cool住左個肚....而家喺公司好辛苦呀...
想嘔咁滯.
一陣諗住去廁所將粒褲頭鈕釘到 ...
花園街果檔我都搵唔到呀,最慘果度多人又焗結果去左旺中果間,算易搵買住頂住先啦~

但求順利  

侯爵府

引用:+D+褲已經好緊,++但精神好差,+仲未有時間去

原帖由 冷暖自知 於 11-09-19 發表
D 褲已經好緊, 但精神好差, 仲未有時間去買大肚衫.
Same here

但求順利  

別墅

今晚在旺中間龍珠買左兩條返工西褲Lu,一條有彈性好似slim cut 咁,一條鬆身啲,都好舒服

個auntie好nice好健談,我覺得作為新手媽媽佢講多啲野係好的。佢教我點著,有咩要注意同埋幾時返去買啲乜野,佢啲內褲係廿五蚊,話啲客comment好著過六七十蚊果啲,我遲啲會去買來試下。

大宅

引用:今晚在旺中間龍珠買左兩條返工西褲Lu,一條

今晚在旺中間龍珠買左兩條返工西褲Lu,一條有彈性好似slim cut 咁,一條鬆身啲,都好舒服

個aunti ...
我今晚都有去旺中嗰間,auntie 又吾多健談喎,d貨好似好亂咁,因我只想leggings,拿拿林買完就走。頭先睇到有jm話h&m leggings $99,咁龍珠都要$70,索扣的,h&m的好似係包肚彈性,邊款好d呢?

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:今晚在旺中間龍珠買左兩條返工西褲Lu,一條

個aunti ...
我覚得底底麻麻,我係荷花買左一包兩條,都係48咋,試完再話俾大家知

candycyw530  好啊, 等你share  發表於 11-9-19 21:55
龍馬精神.......

水晶宮

引用:Quote:原帖由+candycyw530+於+11-09-19+發

原帖由 sun329shine 於 11-09-19 發表
我今晚都有去旺中嗰間,auntie 又吾多健談喎,d貨好似好亂咁,因我只想leggings,拿拿林買完就走。頭先睇到 ...
我覚得有扣好少少,我係h & m買個條,到依家都未著到

龍馬精神.......

侯爵府

引用:我搵唔到花園街嗰間,後來去咗九龍城食泰國

原帖由 babycats 於 11-09-04 發表
我搵唔到花園街嗰間,後來去咗九龍城食泰國野,竟然見到間好舊式鋪頭有好多孕婦衫褲賣,有得fitting, 買咗 ...
今日發現唔夠底底,低腰果啲好唔舒服,我鐘意着大大條阿婆底,啱啱喺呢度買左廿蚊一條,摸落幾舒服~

但求順利  

男爵府

paklok 發表於 11-9-20 14:39
今日發現唔夠底底,低腰果啲好唔舒服,我鐘意着大大條阿婆底,啱啱喺呢度買左廿蚊一條,摸落幾舒服~

...

你搵到花園街間店喇 ?

想問下記唔記得叫咩名呀?

侯爵府

田田媽 發表於 11-9-20 15:04
你搵到花園街間店喇 ?

想問下記唔記得叫咩名呀?

唔係呀!! 去過一次搵唔到,
今日去係九龍城果間呀~

田田媽  OH,九龍城我唔經.星期日去搵搵花園街先  發表於 11-9-20 16:21
但求順利  

大宅

剛去過總統嗰間,d款好靚好啱我口味,咁就買咗2件衫1條褲,遲d天氣凍會再去睇下冬裝

侯爵府

引用:剛去過總統嗰間,d款好靚好啱我口味,咁就

原帖由 sun329shine 於 11-09-20 發表
剛去過總統嗰間,d款好靚好啱我口味,咁就買咗2件衫1條褲,遲d天氣凍會再去睇下冬裝

...
請問價位如何?

但求順利  

水晶宮

我今日又去左花園街依時依候買2條長褲
呵呵....佢仲幫我改長度...good good good
龍馬精神.......

首頁
23456...7

尾頁

跳至