夫婦情感

跳至

首頁
23456...19

尾頁

大宅

Re: 我好辛苦呀!

只要佢地健康快樂成長, 我mug都願意忍受

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

Perke 寫道:
只要佢地健康快樂成長, 我mug都願意忍受

good!

大宅

係書房坐咗兩晚通宵, 今晚真係頂唔順, 今晚都係入房訓, 就當係有隻疆屍係隔離, 我唔可以病, 我仲要照顧d女, 而家惟有自己錫自己 :cry:

禁止訪問

侯爵府

Perke 寫道:
係書房坐咗兩晚通宵, 今晚真係頂唔順, 今晚都係入房訓, 就當係有隻疆屍係隔離, 我唔可以病, 我仲要照顧d女, 而家惟有自己錫自己 :cry:

係呀!明天會凍!小心身體!

別墅

點解你要搬走咁笨!
Perke 寫道:
我已經同佢講咗我下星期會搬走, 佢完全冇反應, 繼續對住佢部電腦, 我又擬好一封信証明我有供樓, 比佢簽名, 佢唔肯簽, 仲話我點解要聽你講

別墅

Perke 寫道:
好!自己錫自己!

男爵府

circleda 寫道:
你老公掉左把啦, 掉之前記得請私家偵探影晒佢叫雞通姦既証據, 離婚時以通姦作理由, 比法官同佢屋企知晒佢的臭史, 咁你既膳養費同女既撫養權至有把握...

樓主:

如果你真係覺得你老公可以掉得,我絕對讚成同支持你做以上的事,請私家偵探影晒佢叫雞通姦既証據, 離婚時以通姦作理由,有晒証據,到時佢唔認都唔得,咪叫佢同個官講係玩icq,d 相係個私家偵探聯想出來架囉~~~

真係豈有此理!呢d 男人!
淡而無味

翡翠宮

你好醒呀
迪迪仔 寫道:
ic...甘妳用得到佢電腦嗎?
從佢電腦打過咩就知喇...
只要佢唔係電腦天才都應該唔會發現架~

翡翠宮

2~~聽你口吻即係覺得為左兩個女而留底啦 但你有無諗過, 你咁接受唔到你老公, 唔想同佢講野, 唔多唔少都會影響到小朋友日後成長既過程, 我唔知你地仲會否安排家庭樂 但我可以講個實例比你知, 我有個相熟既朋友無人知佢一家既事, 原來由個女人生完第二胎後患有嚴重抑鬱症, 後來攪到多次出入精神病院, 才知佢兩公婆原來係一路都無計傾既人黎, 唔怪之得連帶佢兩個小朋友都好似自閉咁十問九唔應 又無禮貎唔叫人 :tongue: 嚴重影響到佢地既成長, 到最後雙方覺得兩個小朋友都可以獨立了, 所以決定離婚, 但原來無人估計到佢地離婚後兩個小朋友竟然笑容多左, 亦健談左好多 我唔係鼓勵你離婚, 我而係想帶出比你知, 既然你係要選擇唔離婚的話, 在子女面前都要扮若無其事同夫君交談咁樣先叫影響唔到小朋友既生活, 有時唔係話有父有母就叫健全家庭的 一個健全既家庭係要帶比小朋友快樂, 但可惜你在呢個家一d都唔快樂 又何來有快樂比到小朋友呀 所以先決條件係攪清楚同攪妥你兩公婆關係先再作打算啦

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

ringoivy

你講得好啱, 睇完後我都有好大感觸 :cry: :cry: :cry:

男爵府

好媽媽勳章

ringoivy 寫道:
你好醒呀 [quote]
迪迪仔 寫道:
ic...甘妳用得到佢電腦嗎?
從佢電腦打過咩就知喇...
[/quote]

..............

翡翠宮

為何有咁大感觸啦[img align=right]http://pics.taobao.com/wangwang/064.gif[/img]
snoopy888 寫道:
ringoivy

你講得好啱, 睇完後我都有好大感觸 :cry: :cry: :cry:

翡翠宮

SORRY, 我唔應該讚你醒, 我應該係認同你講法先啱
[/quote]

..............[/quote]

別墅

我好贊成妳的講法.
Sadness 寫道:
[quote]
circleda 寫道:
你老公掉左把啦, 掉之前記得請私家偵探影晒佢叫雞通姦既証據, 離婚時以通姦作理由, 比法官同佢屋企知晒佢的臭史, 咁你既膳養費同女既撫養權至有把握...

樓主:

如果你真係覺得你老公可以掉得,我絕對讚成同支持你做以上的事,請私家偵探影晒佢叫雞通姦既証據, 離婚時以通姦作理由,有晒証據,到時佢唔認都唔得,咪叫佢同個官講係玩icq,d 相係個私家偵探聯想出來架囉~~~

真係豈有此理!呢d 男人! [/quote]

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

ringoivy 寫道:
為何有咁大感觸啦[img align=right]http://pics.taobao.com/wangwang/064.gif[/img][quote]
snoopy888 寫道:
ringoivy

[/quote]

首先不得不讚你post 啲公仔好得意, 我睇到都笑咗出來.

有好大感觸因身同感受囉. :-( :-(

民房

AGREE!!!

洋房

唉…睇完你個case, 我都好唔開心 :-(

一向我唔贊成/鼓勵人離婚, 但呢個情況, 佢好似講大話講到連佢自己都信以為真咁…好恐佈
始終而家保護自己最好, 照顧好自己身體, 搵私家偵探查佢, 有晒証據。到時離唔離婚個權就o係你度。
某程度上, 單親家庭對小朋友成長有一定既影響, 但真係睇你點教佢地。
我會覺得強忍唔係辦法, 搬出去對你好唔抵…既然佢都唔珍惜你, 走, 對佢黎講可能係一個解脫, 佢仲會比心機去玩!
可以既, 管住佢既錢, 回鄉咭…
你晚晚o係度喊, 佢日日happy?唔得!
想生返個「豬」仔! ;-)

別墅

嘩, 你老公真係世紀超級賤男, 俾十個"賤"佢.

佢可以變到咁厲利, 好明顯唔係一朝一夕, 係已經玩左好耐, 甚至有人教晒佢, 令佢有晒心理準備點樣應付你發難, 佢真係好老練, 亦用上了十個有八個去滾既"男人絕招"---死口唔認. 如果有錢, 搵人跟蹤下佢都好, 一來令自己心息, 二來將來爭取撫養權同保護你自己都會有用(咁當然, 我諗佢一定會話係你唔再信佢, 佢對你再無留戀先開始另結新歡). 佢既表現對你已經好絕情, 你唔擔保佢會係經濟上做d咩傷害你. 你唔為自己都要為細路.

首頁
23456...19

尾頁

跳至