跳至

首頁
23456...57

尾頁

侯爵府

Re: 人馬座朋友入黎啦--第2集

反而c 難友就成日無啦啦發din, 尋晚佢拎字個電化3甩中都唔肯收線( 禾已經眠著左)

呢隻死野, 平時佢晚晚都蟹完難兄難弟就打雷, 星期六日茅得蟹, 佢就粉禾雷舌時間!!!哼....[quote]
phoebelamlam 寫道:
禾老公係禾未到已經豬啦,因為禾早幾日都已經發din啦
[quote]

珊瑚宮

禾都係呀,想訓啦,夜啲先再上來啦
lee都訓一陣啦,唔係lee難友針晚又唔比lee訓呀
elf 寫道:
反而c 難友就成日無啦啦發din, 尋晚佢拎字個電化3甩中都唔肯收線( 禾已經眠著左)

呢隻死野, 平時佢晚晚都蟹完難兄難弟就打雷, 星期六日茅得蟹, 佢就粉禾雷舌時間!!!哼....[quote]
phoebelamlam 寫道:
禾老公係禾未到已經豬啦,因為禾早幾日都已經發din啦
[quote]

侯爵府

[size=xx-large]禾仲未收工呀! pk pk!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-(

珊瑚宮

芙妹
LEE放咗工啦?

珊瑚宮

點介仲唔閃呀
elf 寫道:
[size=xx-large]禾仲未收工呀! pk pk!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-(

侯爵府

果條花令can, 成七典半先交份野俾禾蟹, 禾一蟹已經睇到錯字滿佈, grammar又錯, 禾而家唔俾佢走住呀, 禾要佢至少攪電埋呢個chapter先閃得.....禾又要旦佢, 佢閃得, 禾仲要助edit..... :-( :-(

珊瑚宮

唔巧喊啦,老力啦
elf 寫道:
果條花令can, 成七典半先交份野俾禾蟹, 禾一蟹已經睇到錯字滿佈, grammar又錯, 禾而家唔俾佢走住呀, 禾要佢至少攪電埋呢個chapter先閃得.....禾又要旦佢, 佢閃得, 禾仲要助edit..... :-( :-(

侯爵府

唔老力啦, 禾頂唔緊啦.....禾都是汁野預備閃人.. :cry:

禾仲叫條c 仔旦埋禾先閃, 禾怕黑呀

甘次mary真是攞禾命, 禾巧虛呀而家! :cry:

珊瑚宮

快啲返屋企啦

侯爵府

禾都差唔多閃人啦, 一陣去埋廁所就閃人啦!

唉....12個中之後, 禾又灰返到雷呢個office啦! :-(

珊瑚宮

快啦,巧夜啦,
lee返屋企得閒就上來啦
bye

侯爵府

巧啦, 汁埋dd野就閃啦!

珊瑚宮

唔巧掛只禾啦

侯爵府

[size=xx-large]禾灰巧架住lee架!

珊瑚宮

[size=xx-large]鄭鄭啦

侯爵府

[size=x-large]禾返左雷啦!

珊瑚宮

[size=xx-small]實咗野未呀

侯爵府

[size=small]實左啦, 岩岩子左烏冬實, 禾返到雷個個都眠哂, 禾又巧似孤兒咁啦!

珊瑚宮

唔巧咁化自己,噚晚黑禾都係實個鉀屍包,
無人理禾啦

侯爵府

不過禾都慣架啦, 成日返到雷, 阿ma已經眠左, 阿妹唔械未返又械去左眠, 禾成日都械自己日廚房叮番熱d野, 然後拎日房對住電腦/文件邊睇邊實...

呢樣野禾紅c 難友最夾, 因為佢都是咁樣...

首頁
23456...57

尾頁

跳至