夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我朋友佢老豆個小三無論樣同身材都好似老夫子裡面啲賊咁架!禾親眼見過,當時眼都突埋!我問朋友典解你老豆品味咁獨特?佢話個B6跟佢時係處又肯同佢一齊沖涼囉!
我已經說話唔避忌!點解生活仲係咁乏味?

男爵府

引用:回覆+Kingswood+的帖子 甘你米試下做同一

原帖由 tatababyy 於 12-09-11 發表
回覆 Kingswood 的帖子

甘你米試下做同一樣野LOR,到你C6話你時你米話你都知甘會領對方吾好受GA? ...
我有鬧過佢,叫佢理下我感受,調返轉頭我咁做佢,佢會有乜感覺。佢聽完我番說話後,佢就冇so個女人一陣,但而家又故態復萌😞

大宅

回覆 Kingswood 的帖子

甘你要行動啦睇黎....找個男人去食飯,仲要比你c6知道

伯爵府

引用:回覆+媽咪面+的帖子 我想阻止都阻止唔到佢

原帖由 Kingswood 於 12-09-11 發表
回覆 媽咪面 的帖子

我想阻止都阻止唔到佢地見面啦, 佢地又係同事添, 見面時間分分鐘仲多過我呀, 佢地會一 ...
所以你唔好再講太多了,佢只會覺得煩,一陣條女知道你地咁,仲唔食住上咩!要知道唔可以控制對方今後只愛自己一個,所以我自己就做好多方面嘅準備,其實既然係兩夫妻,身為太太的就應該更開放啲,就例如參考小三平時會做野,姣、嗲、溫柔體貼、閒時扮下可憐及當佢係皇上咁服侍!
所以我好鐘意上黎呢度睇下啲jm嘅post,吸收多啲唔同嘅情況,知己知彼

芭芭拉

男爵府

咩都唔洗,,只要唔介意名份就做到...

大宅

Kingswood 發表於 12-9-11 15:27
回覆 BB女樂樂 的帖子

點解D男人盲左咩?

唔知呀...不過佢地兩個行出黎肯定比人笑到PK

複式洋房

我覺得唔駛一定要樣靚身材正
只要夠厚面皮同埋夠淫就ok

我老細個老婆都幾索
但小三係個肥c9
超級姣+淫

別墅

Kingswood 發表於 12-9-11 10:26
做小3係咪一定要樣靚身材好架呢? 如果係中年, 身型又肥架女人, 佢主動聊D己婚男, D己婚男人受唔受呢?:nothi ...

主動送上門 的 免費餐? 要問D 男人先知了

侯爵府

我個人覺得係人都做到小三,只要你老公係想搵小三,而佢好想你做/有嘅嘢,你無而小三有/做,咁就可以做到老公嘅小三喇。

男爵府

引用:我反而覺得小+3+的入職條件係樣靚身材正,++

原帖由 影月紅 於 12-09-11 發表
我反而覺得小 3 的入職條件係

樣靚身材正, 千祈不要內含膠質
嗰件燒熟 x 豬扒老師絕對唔係你所講有樣有身材,只係夠姣夠賤,有時間同人地c6 傾心事,又發吓姣功就得喇!

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我覺得唔駛一定要樣靚身材正只要夠厚面皮同

原帖由 felicity123 於 12-09-12 發表
我覺得唔駛一定要樣靚身材正
只要夠厚面皮同埋夠淫就ok
既係要床上功夫了得

大宅

回覆:點樣先可以做到小3呢?

遇啱個衰男人未得囉,一隻手掌拍唔響既,做小3係衰,但個男人先係最衰

子爵府

引用:Quote:原帖由+tatababyy+於+12-09-11+發表

原帖由 KitAuYeung 於 12-09-11 發表
錦我又唔贊成喎我由細到大身邊大部份係男性朋友,少女性朋友。因為讀工程,返工都係男人堆中。但從 ...
咁係d男人對妳有好感姐,除非妳好男性化,根本當妳係男人

複式洋房

好難講, 我有朋友個小三係醜八怪黎, 小三得唔得米好睇個男人對自己既婚姻滿唔滿意

伯爵府

有啲媽咪講得好啱,明知個男人有老婆仔女都痴埋來係最賤,我地啲大婆就係沒有拍拖時溫柔,亦沒有小三夠姣夠嗲,所以啲小三有位入,當然大婆缺乏以上既特質,男人又受小三迷到飄飄然

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+KitAuYeung+於+12-09-11+發表

原帖由 jennyleung 於 12-09-12 發表
咁係d男人對妳有好感姐,除非妳好男性化,根本當妳係男人
真係純粹男性朋友關係。其實好多工程科都係錦,我啲女性朋友都係。

男爵府

引用:有啲媽咪講得好啱,明知個男人有老婆仔女都

原帖由 Freedomfish 於 12-09-12 發表
有啲媽咪講得好啱,明知個男人有老婆仔女都痴埋來係最賤,我地啲大婆就係沒有拍拖時溫柔,亦沒有小三夠姣夠 ...
贊同!嗰隻賤姣燒熟x 就係知道個男人有老婆有細路,一樣姣痴住個男人!呢啲女人非常賤格!

公爵府

回覆:點樣先可以做到小3呢?

要夠姣,夠唔知醜!
識得有個狐狸精已經三十幾歲,冇身材冇樣(得副厚妝容

子爵府

maymaywong88 發表於 12-9-11 11:17
做小三冇樣冇身材唔緊要,最緊要係温柔同嬌嗲,

複式洋房

回覆 Mrs周 的帖子

咁床上功夫了唔了得就後話啦
因為首先係要個男人肯同你上床

我公司個肥c9成日同我老細講埋d黃色笑話
又低胸又短裙, 見到男人就挨挨笨笨
個仔都20歲喇, 真係不知廉恥!!

不過講到尾, 都要遇到個賤男夠飢不擇食先得!!

首頁

尾頁

跳至