心聲留言

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

Re: 《芙家子弟^.^不亦樂芙》

旦禾bon李七剎手簡攪典佢 [quote]
elf 寫道:
禾成碗喵面啃左啦... :-( :-( :-( :-(

唔知邊個接到個客電化, 之後唔記得report番禾地豬, 個客有樹改左時間傾contract, 典知茅人知..........頭先個客打雷孖叉....茅人七聲, 禾就面懵懵緊吃左喵面囉 :-( :-(

翡翠宮

佢可憐架只咁呀
elf 寫道:
[size=x-large]禾家下巧爽大聲喊七雷....禾呢世人最憎俾人屈.....禾又唔可以推d細去c , 阿頭又仆雞唔知c 左去邊.. :-( :-( :-( :-( :-( :-(

侯爵府

禾而家茅得插手攪番巧件事, 禾針次俾人燉冬姑都有知呀:-(

侯爵府

仆雞head針日有返工架, 頭先七去吃lunch之後就茅左人...
ringoivy 寫道:
佢可憐架只咁呀[quote]
elf 寫道:
[size=x-large]禾家下巧爽大聲喊七雷....禾呢世人最憎俾人屈.....禾又唔可以推d細去c , 阿頭又仆雞唔知c 左去邊.. :-( :-( :-( :-( :-( :-(
[/quote]

翡翠宮

燉左米仲巧咁辛苦既工要唔要刀吧啦
elf 寫道:

翡翠宮

咁仲大雞灰可能真械處左薯中走典 [quote]
elf 寫道:
仆雞head針日有返工架, 頭先七去吃lunch之後就茅左人...

侯爵府

:-( :-( :-( c 大伯上次化恆生請人, 但禾據聞人工巧奀, 只有禾而家既三分之二...... :cry:
燉左米仲巧咁辛苦既工要唔要刀吧啦 [quote]
elf 寫道:
[/quote]

侯爵府

有茅攪錯呀:-(........禾到而家仲未吃lunch...佢就唔知c 左邊梳乎.....禾打電化俾佢老婆
咁仲大雞灰可能真械處左薯中走典 [quote]
elf 寫道:

翡翠宮

咁你唔急錢用咪助只先囉, 雖然械少左三分之一但卻換雷開針紅自由的又何防 ?-( [quote]
elf 寫道:
:-( :-( :-( c 大伯上次化恆生請人, 但禾據聞人工巧奀, 只有禾而家既三分之二...... :cry:

翡翠宮

5~~~一定要呀 [quote]
elf 寫道:
有茅攪錯呀:-(........禾到而家仲未吃lunch...佢就唔知c 左邊梳乎.....禾打電化俾佢老婆

侯爵府

禾都唔知典巧......禾阿ma都help禾戰工.....但c 難友就化禾七雷助野一定灰俾人哈, 佢化禾家下坐得高就定d, 七去助又唔是咩高位, 一定俾人哈c
咁你唔急錢用咪助只先囉, 雖然械少左三分之一但卻換雷開針紅自由的又何防 ?-( [quote]
elf 寫道:

侯爵府

禾突然巧爽實粥...:-(.....得個諗字...:-(
5~~~一定要呀 [quote]
elf 寫道:

侯爵府

[size=xx-large]禾氣在心頭....巧爽粉人

侯爵府

吉c 禾啦..........邊條pk奶屎唔認, 俾禾粉到佢, 佢就

翡翠宮

[size=xx-large]四仔你得唔得閒呀
elf 寫道:
[size=xx-large]禾氣在心頭....巧爽粉人

侯爵府

茅4仔就粉c 難友啦........佢事先張揚針晚有機會忍醉酒.....如果佢忍醉左....哼....

侯爵府

禾針日準時6典收工... :-x :-x :-x :-x :-x

理得佢c 吖, 旦陣去失平, 失完平去尖咀忍酒.. :tongue:

侯爵府

踩下芙芙個場先.........

珍珠宮

hihi

公爵府

芙妹,琴日才才子買左牛利,本雷刀想叫你雷忍酒架
不過禾唸住返大6 ,所以冇叫你,典豬冇返天

首頁

尾頁

跳至